wg regulaminu można zmieniać typów, a ze mecz był planowany dopiero na 2.09.08 tak więc pewnie policzą ci ten typ po 1.0jest sprawa obstawiłem typ na del Potro a tu widze ze bedzie grał po pólnocy wiec czy moze tak byc jako na dzis typ czy raczej mogł bym zmienic typ na cos innego?
NIE można oczywisciewg regulaminu można zmieniać typów, a ze mecz był planowany dopiero na 2.09.08 tak więc pewnie policzą ci ten typ po 1.0
jak ja sprawdzałem to był jeszce na dzis na 21 z ranaNIE można oczywiscie
4. W przypadku opadów deszczu lub innych sytuacji opóźniających spotkanie ( ale niezależnych od samych zawodników ), zostanie ono rozliczone po jego zakończeniu, choćby nastąpiło to dzień później.obstawiłem po połnocy typ rano przed praca jeszce zerkałem i przesuneli na 21:30 a teraz widze ze bedzie 30 minut po połnocy ........ i jak widze to nie ja jedyny mam taki typ wiec jak bedzie?
Nie wiem skad masz typek na 3:0 dla davydenko jak w BAHU sa dostepne tylko 1 2, handi i 1 setDzień 2
02.09.2008 12:00 Lukas Rosol - Sebastian Decoud 2 @ 2.0
02.09.2008 19:30 Davydenko N. - Muller G. DW 3:0 @ 1.50
02.09.2008 17:00 Dementieva E. - Schnyder P. ( +1.5 seta ) 2 @ 2.10
AKO : 6.30
rano widziałem że taki typ byłNie wiem skad masz typek na 3:0 dla davydenko jak w BAHU sa dostepne tylko 1 2, handi i 1 set
wiec jak ? ????
kto rano wstaje ten ma peffy. Przestań szukac ciągle i wszędzie dziury w całym;]Nie wiem skad masz typek na 3:0 dla davydenko jak w BAHU sa dostepne tylko 1 2, handi i 1 set
wiec jak ? ????
no to ok ????rano widziałem że taki typ był