>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania i niejasności dotyczące konkursu

Status
Zamknięty.
grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Mój rywal FC_BARCELONA dostał bana - czyli co ?? Nie gram w tej rundzie i odrazu gram w grupie :] czy do losujecie mi LL ???

S 0

spojler

Użytkownik
Może i więcej osób przegrało 3:2, ale krycha18 przegrał akurat z fc_barcelona.
W 2 rundzie Grzesio nie trafił na zawodnika LL !!! Tylko na fc_barcelona, ale w związku z zaistniałą sytuacją chyba sprawiedliwe jest zastąpienie go przeciwnikiem fc_barcelona z pierwszej rundy.

krycha18 16

krycha18

Użytkownik
Dobra koniec tematu bo o ile pamiętm to zawsze tak było nawet w innych konkursach ze jak przeciwnik dostał bana to zamiast niego grał jego poprzedni przeciwnik nie zależnie jaki był wczesnijszy wynik , ale jak zawsze moja propozycja sie innym nie podoba bo panowie też przegrali ???? NIe ma co juz pisać na ten temat decyzje podejmą osoby odpowiedzialne za konkurs i już ????

gusto 695

gusto

Forum VIP
Nie ma Prasy i Roxy więc sam wylosowałem. Z pierwszej cwiartki wylosowałem usera radomiak1910, a z czwartej userów: waldek-kiepski i krycha18. Szczęśliwym przegranym gratuluję ????

krycha18 16

krycha18

Użytkownik
Przepraszam ale z tego co zauwazyłem to ja juz gram zamiast Fc Barcelona który dostał Bana , czy nie gram za niego bo juz sam nie wiem ! ??

gusto 695

gusto

Forum VIP
Upss, zapomniałem o tym. No tak ty grasz za FC_BARCELONA. Powtórzyłem już losowanie i szczęśliwcem okazał się Verti. Jeszcze raz gratuluję i sorry za zamieszanie.

R 1,6K

radomiak1910

Użytkownik
Nie ma Prasy i Roxy więc sam wylosowałem. Z pierwszej cwiartki wylosowałem usera radomiak1910, a z czwartej userów: waldek-kiepski i krycha18. Szczęśliwym przegranym gratuluję ????

wow dziekuje bardzo teraz postaram sie pokazac z jak najlepszej strony ???? poniewaz 1 pojedynek mi niewyszedl :p dzieki :spokodfhgfh: i powodzenia wszystkim w nastepnej rundzie

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom