no właśnie, też spojrzałem, że coś mi nie pasuje.Akarin i Grzesio, sorki za błąd. Juz jest ok, Grzesio awansuje.
Można, Rox sie pomyliła ????Jezeli moj przeciwnik gra dokladny wynik 3-0 to czy ja moge zagrac typ ze bedzie 4 lub wiecej setow ?
BO przegrałes 3 2 i tak mówisz ???? losowanie jest najbardziej sprawiedliwe dla wszystkich .A może Lucky Looserami bedą ci co prszegrali pojedynek minimalnie np 3-2 ????
6. Jeśli przeciwnik poda swoje typy przed nami, możemy zagrac wszystkie spotkania, które zagrał rywal, ale musimy typowac innego zwycięzcę. Dotyczy to zarówno innego zwycięzcy seta, jak i całego spotkania. Jeśli przeciwnik gra na zwycięstwo Roddicka, nie można grac zwycięstwa Roddicka ani w meczu, ani w secie, ani handi na Roddicka ani DW na Roddicka. Tylko typy na ilośc setów lub na rywala. Jeśli przeciwni da DW 3:0, my możemy dac DW tylko na przeciwnika, tj 2:3, 1:3 i 0:3.moze to juz było ale mam takie pytanie jezeli moj przeciwnik zagra np
Murray A. - Melzer J. typ 1 to czy ja moge rowniez zagrac ten mecz ale np na typ z handi na 1 -1,5?