Jeszcze nie widziałem żeby obalenia dawały zwycięstwa i raczej nie zobacze.Przewróci go co nie bedzie łatwe i co mu zrobi??Co on potrafi w tym parterze???Wielkie nic!! Szkoda nawet tutaj taktykować za Pudzianem.Esch ma takie doswiadczenie z podobnymi zawodnikami że prawy lewy i prawy i go nie ma ????
Ty nie wiesz co mówisz, patrzysz na Mariusza tylko pod kontekst ostatniej walki. Był w stanach, trenował i nauczył się już na pewno wielu technik parterowych oraz poprawił znaaacznie kondycję. Butterbeana będzie ciężko sprowadzić do parteru??? hahahaha no tym mnie rozwaliłeś. Ty masz bardzo prosty i dziecinny tok myślenie - duży, gruby, ciężki, to na pewno ciężko będzie go wywrócić. Ty widziałeś jego walki w ogóle, dużo lżejsi i słabsi od niego go wywracali bez problemu. Twoja następna głupia uwaga - Co
pudzian zrobi z nim w parterze ??? Czy ty widziałeś kiedyś jak butterbean walczy z pleców?? Gdy
pudzian wywrócił Kawaguschiego ( czy jakoś tak ) to ten go od razu złapał i blokował nogi żeby ten nie mógł zmienić pozycji, a butterbean??? Gdy on jest na plecach to tylko leży i obiema rękami zasłania mordę. A z parteru nie wyjdzie bo jest za ciężki i za gruby żeby zdążyć się podnieść zanim
pudzian go złapie. Pooglądaj sobie również przegrane walki butterbeana, a nie pewnie na you tube wpisujesz: Butterbean's knockouts i myślisz że Butterbean jest niesamowitym fighterem. Pomyśl za nim mówisz że
pudzian nie ma szans. A słowami "mam nadzieję że butterbean wgniecie pudziana w ring" podkreślasz tylko że ***** jesteś nie patriota.