>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Puchar Narodów Afryki

Status
Zamknięty.
tbm 642

tbm

Forum VIP
Spotkanie: Ghana - Namibia
Typ: over 3,5 ⛔
Kurs: 1,70
Bukmacher: Bwin
Stawka: 5/10

Analiza:

Ghana gospodarz, a zarazem jeden z głównych kandydatów do zwycięstwa w turnieju Pucharu Narodów Afryki zmierzy się dziś chyba z oustiderami całych rozgrywek – piłkarzami Namibii. Piłkarze Ghany w pierwszym spotkaniu stwarzali sobie sporo sytuacji bramkowych jednakże brakowało im trochę szczęścia bo aż trzykrotnie opukiwali „żelastwo” bramki Gwinei, ale ostatecznie dzięki wspaniałej bramce Muntariego udało im się wygrać 2:1 na inaugurację mistrzostw. Następnego dnia do boju przystąpili piłkarze Namibii, którzy zostali rozgromieni aż 1:5 przez reprezentację Maroka. Niewątpliwie ten wynik i słaba gra nie napawa optymizmem przed meczem z Ghaną, który moim zdaniem może mieć podobny przebieg. Jeśli gospodarze turnieju nie będą mieli dziś jakoś strasznie rozregulowanych celowników to powinni strzelić rywalom kilka bramek, dzięki czemu mój typ na over 3,5 wydaje się, że ma szanse powodzenia ;)

drago 108

drago

Użytkownik
Ghana wszytskich zaskoczyła wygrywając... 1:0.. żal mi chłopaków, ale dla nich zwycięstwo było najważniejsze, bramki nie są tak ważne.
Maroko... żałosny występ i dotkliwa porażka 2:3... sami stworzyli sobie b. trudną sytuację i muszą wygrać z gospodarzami... będzie b. ciężko.

Dzisiejszy dzień... tragedia :eek:

P 0

patrol69

Użytkownik
Ja Wam powiem Panowie , że ten cały turniej to totalna porażka.
Kompletnie nie da sie wyczuć kto z kim wygra, ile wygra, itd.
Statystyki w ogóle się tu nie grają.
Straciłem na tym już sporo kasy, i trzymam sie od tego z daleka.

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Moim zdaniem jest wręcz odwrotnie . Trzeba grać przeciwko masówkom . Wiele osób nie ma pojęcia o afrykańskiej piłce ( na przykład ja :p ) i gra na wielkie nacje . A nazwiska jak dobrze wiemy nie grają . Toteż uważam , że typowanie na początku tego turnieju to pomyłka . Ja praktycznie wstrzymałem się od grania tego turnieju w 1 fazie . Zagrałem tylko X2 na Senegal oraz przeciwko Ghanie z handicapem . W 2 kolejce już myślę się coś więcej wykrystalizuje a na zyski mam nadzieje w fazie pucharowej oraz 3 kolejce . Na 2 kolejkę mam na oku póki co dwa typy : Kamerun ( ostatnia szansa ) oraz Tunezja . Jutro co prawda pewniakiem jest WKS a kurs 1.30 przeciwko Beninowi nie wygląda źle ale ja się wstrzymam od grania tego spotkania .
A tak w ogóle to bardzo ciekawe te mistrzostwa. Nie to co ostatnie MŚ - raj dla typerów ;-)

tbm 642

tbm

Forum VIP
Ja właśnie na dwóch pierwszych dniach turnieju zarobiłem kaske, ale kolejne trzy dni przyniosły straty i ogólnie wyszedlem na delikatnym minusie. Do końca turnieju zostało jednak jeszcze sporo spotkań i mam nadzieję, że skończe go na plusie, bo od typowania rozgrywek PNA na pewno się nie powstrzymam bo mam do nich sentyment jako iż właśnie na nich wygrałem swoje pierwsze kilkaset złotych za symobliczną &quot;dwójeczkę&quot; przed kilkoma laty ;P

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
KAMERUN - ZAMBIA typ: 1
kurs 1,60

Kamerun przed turniejem byl wymieniany w roli jednego z glownych faworytow i aby tak zostalo musi on pokonac w swoim drugim meczu w grupie zespol Zambii. Jest to tzw mecz o zycie dla ekipy Eto&#39;o wiec sadze ze potrafia sie oni zmobilizowac na mecz z outsiderami ktorzy maja juz na koncie 3pkt po wygranej z Sudanem. Nieposkromione Lwy jak mowi sie potocznie na Kamerun ma duze szanse na wygranie tego meczu. W pierwszym meczu w 1polowie wogole nie istniala linia pomocy stad juz zmiany w skladzie w okolicach 35min !! teraz sadze juz ze graczom nie przytrafi sie tak slaby mecz jak z Egiptem ale on wynilkal chyba z wyzszosci Egipcjan. Zambia nie posiada potencjalu takiego jak Kamerun i moim zdaniem jutro sie to potwierdzi na boisku.

baku7 0

baku7

Użytkownik
Wybrzeże Kości Słoniowej - Benin 4-1
40 [1 - 0] D. Drogba
44&#39; [2 - 0] Y. Toure
52&#39; [3 - 0] A. Keita
62&#39; [4 - 0] A. Dindane
90&#39; [4 - 1] R. Omotoyossi

Pewne zwycięstwo WKS nad reprezentacją Beninu.Po dwóch rozegranych spotkaniach Słonie mają na koncie 6 pkt i pewny awans do kolejnej fazy turnieju

Nigeria - Mali 0-0
Z nożem na gardle do tego meczu przystępowała drużyna Nigerii która remisując z Mali mocno skomplikowała sobie sytuacje w grupie aby uzyskać awans do kolejnej fazy Super Orły muszą wygrać ostatni mecz z Beninem i liczyć na zwycięstwo Wybrzeża Kości Słoniowej z Mali

Następne mecze w tej grupie:
Wybrzeże Kości Słoniowej-Mali
Nigeria-Benin

rifraf7 246

rifraf7

Użytkownik
A ja sobie tak wymyśliłem, żeby stawiać wszystkie mecze na over 2,5. Kto zobaczy wyniki ten się od razu przekona. Buki często na over wystawiają kursy ponad 2 . Na razie tak stawiam i jestem na plusie.

gumbi82 526

gumbi82

Forum VIP
Spotkanie: Kamerun - Zambia
Typ: handikap azjatycki Zambia +1.5 bramki
Kurs: 1.50
Bukmacher: Bet365

Analiza:

Spotkanie drugiej kolejki pucharu narodow afryki grupy c w ktorym zmierza sie zespoly Kamerunu z Zambia. Zdecydowanym faworytem tego spotkania jest Kamerun gdyz w tej chwili graja oni o byc albo nie byc. W pierwszym spotkaniu z Egiptem moim zdaniem kamerunczycy bardzo zawiedli gdyz Egipt nie gral jakies fantastycznej pilki tylko poprostu Kamerun gral slabo ktory moim zdaniem jest troszke bez formy oraz zgrania. Zambia natomiast walczy z Sudanem o 3 lokate w grupie a po cichu moz i nawet 2 a co z tym idzie awans do kolejnej rundy. Nie twierdze, ze tego spotkania Kamerun nie wygra bo tak tez moze sie stac lecz nie bedzie to napewno druzgocace zwyciestwo a co najwyzej 1 bramka dlatego tez zdecydowalem sie zagrac ten handikap azjatycki na zambie +1.5 bramki po srednim kursie 1.5 w Bet365.

5:1 ⛔

gumbi82 526

gumbi82

Forum VIP
Spotkanie: Egipt - Sudan
Typ: handikap azjatycki Egipt - 1.5
Kurs: 1.60
Bukmacher: Betgun

Analiza:

To spotkanie moge ujac jednym zdaniem a mianowicie &quot;pewniak soboty&quot; jak zaprezentowal sie Sudan w meczu z Zambia chyba wszyscy widzielismy, ja bym tamta nazwal &quot;pilka podwurkowa&quot; bo nic innego nie przychodzi mi na mysl. Jeszcze nie tak dawno pisalem post przed meczem wlasnie Zambii z Sudanem na zwyciestwo wlasnie Sudanu lecz myslalem, ze gra sudanu bedzie opierala sie agresywnym srodkiem z wlaczeniem skrzydel no i oczywiscie dobrego zgrania zespolu lecz to co zobaczylem w tamtym spotkaniu nie napawia mnie nawet 1% szans na zdobyc chodziby gola w meczu z Egiptem. Mysle, ze zwyciestwo 2 bramkami Egiptu w tym meczu jest bardzo prawdopodobne i polecam zagranie tego typu za wieksza stawke po srednium kursie 1.60 jaki na to zdarzenie wystawil Betgun.

3:0 ✅

terry13 0

terry13

Użytkownik
Mój głos oddałem na WKS.
Dlaczego?:
*Drogba
*S.Kalou
*A.Kone
*Yaya i Kolo Toure
*Eboue
*i wiele innych świetnych zawodników grających w najsilniejszych europejskich zespołach nb. CHELSEA
Doświadzenie tych zawodników powinno pomóc WKS na wygranie Africa Nations Cup.:spokodfhgfh:

baku7 0

baku7

Użytkownik
Kamerun - Zambia
28&#39;[1 - 0] Geremi
32&#39;[2 - 0] J.D. Job
44&#39;[3 - 0] A. Emana
65&#39;[4 - 0] S. Eto&#39;o (pen.)
83&#39;[5 - 0] J.D. Job
89&#39;[5 - 1] C. Katongo
Po pewnym zwycięstwie nad Zambią Kamerun bardzo przybliżył się do następnej fazy turnieju.W ostatnim meczu &quot;Nieposkromione Lwy&quot; zagrają z najsłabszym zespołem tej grupy czyli Sudanem z którym nie powinni mieć żadnych problemów w odniesieniu zwycięstwa
Egipt - Sudan
29&#39;[1 - 0] H.A.Abdel (pen.)
77&#39;[2 - 0] M.A. Terika
84&#39;[3 - 0] M.A. Terika
W drugim spotkaniu grupy C nie było niespodzianki i Egipt pewnie pokonał Sudan 3-0 zapewniając sobie awans z grupy.

M 0

mrfrog

Użytkownik
Ghana vs Maroko --------- 28.01.2008

Analiza :

Jutro zapowiada się ciężki mecz. Ghana coś ostatnio kiepsko strzela bramki. Niby grają ładnie a jednka coś brakuje. Ostatni mecz wygrany tylko 1-0. Brakuje kilku graczy, którzy mogliby powalczyc o 3pkt w tym spotkaniu. Co do drużyny Maroko. Hmm... Chłopaki ten mecz poprostu chcą wygrać ???? Myślę, że ich ostatnia przegrana coś ich nauczyła.

Mój Typ W Tym Spotkaniu : 2

drago 108

drago

Użytkownik
Maroko MUSI wygrać to spotkanie, bo Gwinea najprawdopodobniej zwycięży z Namibią. Maroko będzie walczyć, ale Ghana przy ewentualnej porażce może nieawansować, gdy przegrają 0:1 to Gwinea i Maroko awansują. Najchętniej nie typowałbym tego spotkania, ale niestety w konkursie jest taka pozycja, więc trzeba pomyśleć.
Wydaję mi się, że Maroko wygra. Ghana jak powiedział MrFrog po prostu nie strzela goli. Szczęśliwe zwycięstwo z Gwineą i skromne 3pkt. z Nambią. Typ? X2. I oby nie było 0:1.

tbm 642

tbm

Forum VIP
Ciekawie wygląda ten typ na &quot;2&quot; lub &quot;x2&quot; na drużynę Maroka, ale zanim ostatnia seria spotkań w grupie A to w dniu dzisiejszym na boiska w Ghanie wyjdą piłkarze z grupy D, w której dotąd nic nie jest jasne, bo każda z drużyn ma po jednym punkcie. Osobiście uważam, że najlepszy futbol spośród drużyn z grupy D zaprezentowała reprezentacja Senegalu, która jest prowadzona przez polskiego szkoleniowca Henryka Kasperczaka. Dzisiejszy rywal Lwów Terengi, a więc Angola co prawda grała niezłe spotkanie z RPA, ale mnie jakoś specjalnie nie zachwyciła. Podsumowując uważam, że warto dziś zaufać reprezentacji Senegalu i postawić na jej zwycięstwo, bo kurs 1,70 w Unibet jak dla mnie opłacalny ;)

Typ: Senegal
Kurs: 1,70 ⛔
Bukmacher: Unibet
Stawka: 6/10

eric 0

eric

Użytkownik
Ja Wam powiem Panowie , że ten cały turniej to totalna porażka.
Kompletnie nie da sie wyczuć kto z kim wygra, ile wygra, itd.
Statystyki w ogóle się tu nie grają.
Straciłem na tym już sporo kasy, i trzymam sie od tego z daleka.
Kolego to ja ci powiem tak , że ten turniej jest jak Tsonga w turnieju Australia Open . Przyjemnie jest oglądać tenis i piłkę nożną wyrwaną z kanonów taktyki trenerów , wykresów i wszelkiej statystyki . Wielu piłkarzy afrykańskich na ten turniej funduje sobie specjalne naturalne fryzury aby po przyjeździe do klubów wrócić do reżimu tradycji europejskich . Taka gra pełna polotu , niekiedy indywidualnych zagrań pod publikę zwaną kiedyś brazylianą podoba się kibicom. Grając na przyszkolnych boiskach , podwórkach czy łączkach wielokrotnie ponosiła nas fantazja . Dlatego cały Pacanów trzyma kciuki (kozły kopyta) za naturalną grę Afryki .:jezora::jezora:

M 0

maxxis

Użytkownik
Ciekawie wygląda ten typ na &quot;2&quot; lub &quot;x2&quot; na drużynę Maroka, ale zanim ostatnia seria spotkań w grupie A to w dniu dzisiejszym na boiska w Ghanie wyjdą piłkarze z grupy D, w której dotąd nic nie jest jasne, bo każda z drużyn ma po jednym punkcie. Osobiście uważam, że najlepszy futbol spośród drużyn z grupy D zaprezentowała reprezentacja Senegalu, która jest prowadzona przez polskiego szkoleniowca Henryka Kasperczaka. Dzisiejszy rywal Lwów Terengi, a więc Angola co prawda grała niezłe spotkanie z RPA, ale mnie jakoś specjalnie nie zachwyciła. Podsumowując uważam, że warto dziś zaufać reprezentacji Senegalu i postawić na jej zwycięstwo, bo kurs 1,70 w Unibet jak dla mnie opłacalny ;)

Typ: Senegal
Kurs: 1,70
Bukmacher: Unibet
Stawka: 6/10

Niestety padła 2 i dla mnie jest to zaskoczeniem (wynik 1:3)! Heniu cos sie nie postaral i najprawdopodobniej straci posade po ich 3 i ostatnim meczu.
Druga połowa to dominacja Angoli.

tbm 642

tbm

Forum VIP
Osobiście uwazam, ze do tego meczu można dopasować twierdzenie iż: &quot;niewykorzystane sytuacje się mszczą&quot;. Senegal gdyby był bardziej skoncentrowany spokojnie powinien wygrać to spotkanie, ale tak samo jak w meczu z Tunezją przez nieskuteczność Lwy Terengi zrobiły sobie nerwówkę i całkiem prawdopodobne, że żegnają się już z turniejem.

M 0

maxxis

Użytkownik
TBM masz rację, oni powinni w pierwszej połowie prowadzić zdecydowanie więcej niż 1-0, wtedy mecz ułożyłby się pod nich. Z drugiej strony nie bez powodu Man Utd zainwestował $$ w Manucho, który zdobył 2 bramki.

rudaszz 0

rudaszz

Użytkownik
no ogólnie Senegal mnie bardzo zaskoczył dzisiejszym spotkaniem, chyba nikt takiego wyniku sie nie spodziewał...ale tak jak mówi TBM przez nie wykorzystane sytuacje Angola konsekwencje to co miała wykorzystała, gdybym tego meczy nie stawiał cieszył bym się że to właśnie Angola wygrała i ma szanse naawans!!!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom