>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Puchar Narodów Afryki

Status
Zamknięty.
J 0

jakubsk

Użytkownik
Widzę że coś mało typów na Ghana- Kamerun. Rzeczywiście, zwycięzcę ciężko wytypować, ale może przy odrobinie szczęścia siadłby over 2,5? Patrząc na ostatnie mecze tych drużyn można można wywnioskować że na pewno nie będzie to mecz walki o &quot;środek pola&quot;. Co myślicie?

sopel 0

sopel

Użytkownik
Widzę że coś mało typów na Ghana- Kamerun. Rzeczywiście, zwycięzcę ciężko wytypować, ale może przy odrobinie szczęścia siadłby over 2,5? Patrząc na ostatnie mecze tych drużyn można można wywnioskować że na pewno nie będzie to mecz walki o &quot;środek pola&quot;. Co myślicie?
Myśle że Egipcjanie nie podejma otwartej gry ponieważ było by to dla nich samobójstwo_Obrone mają dośc kiepską i raczej będą szukali szybkich kontrataków co przy ich sposobie gry może okazać się skutecznym rozwiązaniem.

maciekpoland 321

maciekpoland

Użytkownik
ale sie porobilo final kamerun egipt hahaha nikt sie chyba tego nie spodziewal. bedzie bardzo ciekawy mecz tak jak i mecz o 3 miejsce WKS z gospodarzem ghana.

sopel 0

sopel

Użytkownik
ale sie porobilo final kamerun egipt hahaha nikt sie chyba tego nie spodziewal. bedzie bardzo ciekawy mecz tak jak i mecz o 3 miejsce WKS z gospodarzem ghana.
będzie powtórka starcia z grupy.Egipt przypomina troche polaków.Rywale grają piłką a Egipt strzela bramki????

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Moim zdaniem było to do przewidzenia Egipt jest dużym faworytem tego turnieju już od początku chodź wielu nie dawało im szanse zaskoczyła mnie gra Wybrzeża które poprostu nic nie grało. Keita się trojił ale nic mu z tego nie przyszło

tbm 642

tbm

Forum VIP
Kto się nie spodziewał ten się nie spodziewał ;) Ja tam od początku turnieju kibicowałem drużynie Egiptu oraz Senegalu i dla mnie obecność Faraonów w finale nie jest zaskoczeniem, ale już rozmiar zwycięstwa z WKS już tak ;) Co do Senegalu to niestety srogo się na nich rozczarowałem, bo o ile w pierwszych dwóch meczach jako tako grali to wybitnie brakowało im skuteczności przez co odpadli z turnieju.

Tak więc wygrana Egiptu z Wybrzeżem jakąś wielką niespodzianką dla mnie nie jest, ale już zwycięstwo Kamerunu nad gospodarzem turnieju Ghaną owszem. Muszę przyznać, że nie spodziewałem się iż Kamerun po porażce 2:4 z Egiptem w fazie grupowej zajdzie w tym turnieju aż tak daleko, a tutaj proszę... będziemy mieli rewanż, a przynajmniej jego próbę ;) za mecz w fazie grupowej ;)

Jednakże ja trzymam się swego i tak jak od początku kibicowałem Faraonom (pierwsza strona tematu), tak będę czynił to nadal i liczę na ich zwycięstwo w finale z Kamerunem.

sopel 0

sopel

Użytkownik
Przyznam że nie znam fenomenu Egiptu i ich startów w całej historii PNA.Pięć tytułów mówi sama za siebie.Natomiast nie potrafia sie zakwalifikować do MŚ od 90 roku gdzie też nic nie zwojowali.To był jedyny start tej druzyny po wojnie w Pucharze Świata.Może nie chcą ?? Naprawde nie wiem.

Doberman z całym szacunkiem ale wypowiadanie się po meczu że wynik był do przewidzenia jest poprostu bez sensu i mija sie z celem.Może niektórzy po cichu liczyli na ich awans ale wynik napewno zaskoczył każdego(tak jak mówi TBM).
Jemu akurat wierze bo wiem ze im kibicował z czego troche sie podsmiewalem a teraz zaluje ???? Inną sprawa jest też mizerna postawa Wybrzeża jak na ich możliwości.Oglądając tańce,radości i świętowanie w autokarze jakby zdobyli już ten puchar(pokazywali przed spotkaniem) można było już nabrać pewnego niepokoju że pewność siebie ich zgubi.

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Heh no ja wczoraj przecierałem oczy ze zdumienia gdy widziałem jak padały bramki dla Egiptu ... Trochę przypadkowa bramka , która sprawiała że WKS musiał się odkryć i się posypało . Mimo wszystko nawet jak było 0-1 , 0-2 to jeszcze byłem przekonany że WKS w końcu zacznie coś grać . Ale wczoraj nic nie grali . + dla obrony Egiptu. CO się porobiło , by w meczu o 3 msc. zagrała Ghana z WKS ... Cieżko wskazać faworyta. Według buków jest nim Ghana . Ja chyba jednak skuszę się na WKS . Mogą być podłamani ale zespół z takim składem po kursie 2.65 trzeba spróbować.
Finał moim zdaniem też trudny do przewidzenia . Egipt gra dobrze ale do tej pory jako pierwsi strzelali bramkę . Nie wiadomo co zrobią jak dostaną po rykoszecie 0-1. Kamerun z drugiej strony też nie zachwyca , ale bramki strzelają . Ja mimo wszystko będę za Egiptem , bo rzeczywiście troszkę przypominają Polaków . Zero gwiazd a ogrywają dream teamy . No ale teraz to oni są faworytem ( 2.35 ) a nie Kamerun ( 2.85 )
Dziwny ten PNA w tym roku według mnie .

pablozks 4

pablozks

Użytkownik
Ja bym w meczu WKS - Egipt proponował zagranie overka 2,5. Obie drużyny grają ofensywną piłkę i sądzę, że 3 bramki tutaj powinny spokojnie wejść. Kurs na bet365 wynosi 2,00.
Over 2,5 wszedł jak masełko ✅

sopel 0

sopel

Użytkownik
Egipt szósty tytuł,ciekawe czy zakwalifikuja sie do MŚ w RPA,osobiście śmiem watpić.Nie wiem ile miejsc będzie dla afryki w tym turnieju ale kompleks Egipcjan na Świecie staje sie powszechnie znany.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom