ale sie porobilo final kamerun egipt hahaha nikt sie chyba tego nie spodziewal. bedzie bardzo ciekawy mecz tak jak i mecz o 3 miejsce WKS z gospodarzem ghana.
Kto się nie spodziewał ten się nie spodziewał
Ja tam od początku turnieju kibicowałem drużynie Egiptu oraz Senegalu i dla mnie obecność Faraonów w finale nie jest zaskoczeniem, ale już rozmiar zwycięstwa z WKS już tak
Co do Senegalu to niestety srogo się na nich rozczarowałem, bo o ile w pierwszych dwóch meczach jako tako grali to wybitnie brakowało im skuteczności przez co odpadli z turnieju.
Tak więc wygrana Egiptu z Wybrzeżem jakąś wielką niespodzianką dla mnie nie jest, ale już zwycięstwo Kamerunu nad gospodarzem turnieju Ghaną owszem. Muszę przyznać, że nie spodziewałem się iż Kamerun po porażce 2:4 z Egiptem w fazie grupowej zajdzie w tym turnieju aż tak daleko, a tutaj proszę... będziemy mieli rewanż, a przynajmniej jego próbę
za mecz w fazie grupowej
Jednakże ja trzymam się swego i tak jak od początku kibicowałem Faraonom (pierwsza strona tematu), tak będę czynił to nadal i liczę na ich zwycięstwo w finale z Kamerunem.