>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Puchar Narodów Afryki

Status
Zamknięty.
tbm 642

tbm

Forum VIP
Właśnie muszę przyznać, że nie oglądałem ani jednego spotkania tej drużyny i osobiście powstrzymam się od typowania meczu Tunezja - Kamerun, a jeśli będę miał czas wieczorem to na spokoju sobie go obejrzę ;)

Jeśli chodzi o mecz pomiędzy Egiptem a Angolą o którym już pisałem wcześniej to chyba skuszę się na Egipt bądź też over 2,5, bo mimo iż sporo osób gra na Angolę to mnie bardziej przekonują Egipcjanie. Brak ich awansu będzie dla mnie sporym zaskoczeniem.

maciekpoland 321

maciekpoland

Użytkownik
wygra angola poniewaz widzialem ich mecze i juz sprawili kilka niespodzianek. egipt wygral impreze juz 5 razy ale na tym turnieju w ghanie nie prezentuja sie juz tak dobrze jak na poprzednich imprezach.

tbm 642

tbm

Forum VIP
No to chyba nie oglądamy tego samego turnieju ;) Egipt w meczach z Sudanem i Kamerunem, które wygrał odpowiednio 3:0 i 4:2 zaprezentował bardzo dobry futbol. W meczu z Zambią trener Shehata dał pograć kilku graczom rezerwowym i Faraonowie zremisowali 1:1 tracąc bramkę w końcówce meczu.

Angola? Owszem sprawiła niespodziankę wygrywając z Senegalem aż 3:1, ale według mnie w pojedynku z Egiptem już tak łatwo im nie pojdzie i poprostu w nim polegną.

Ja trzymam się swojego i gram grubiej na awans Egiptu po kursie 1,43 w Unibet. Co z tego będzie... zobaczymy oczywiscie po meczu ;)

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Typ razcej prawdiopdobny , Angola to jeden z &#39;&#39;młodych&#39;&#39; zespołów i jedna z drużyn która może liczyć sie w przyszłości w Afryce [tak jak teraz WKS] , Egipt wiadomo - mistrz [od niedzieli] a w 1/2 czeka WKS wiec droga bedzie ciekawa i mecz tez.
Raczej obydwie jedenastkii sie niebeda targowac i zaczna sztrelac - druzyna Faraonow tez ma bardzo mocny sklad jak na Afryke i bramki moga poleciec jak w pierwszym meczu z Kamerunem czyli kilka strzela.
Przeczucie mi mowi Over lub karne ???? bo jak narazuie karnych niewidzielismny na tym turnieju.
3 bramki moim zdaniem padna , moze byc jak wczroaj z WKSem , ktoras druzyna streli to sie bramki posypia [4 gole w 20 minut]

L 0

lukusu

Użytkownik
Tez tak uwazam, i wedlug mnie to bezpieczniej byloby chyba zagrac overa bo cos mi sie wydaje ze bramki beda tu leciec... poza tym zwyciestwo faworyzowanego Egiptu nie jest tu tak pewne, bo presja psychiczna może ich zabardzo spiac i mogą niepodołac młodemu i dobremu zespołowi Angoli. Jak bedzie to zobaczymy

arsenal-5 0

arsenal-5

Użytkownik
Spotkanie: Tunezja - Kamerun
Typ: X/2
Kurs: 4.50
Bukmacher: Bwin

Analiza:
Puchar Narodów Afryki wielkimi krokami zbliża się do końca. Od wczoraj rozgrywane są ćwierćfinały. Dzisiejsze mecze to Egipt - Angola ( mecz w trakcie. do przerwy 2:1 ). Drugie spotkanie to konfrontacja Tunezji i Kamerunu. Mecz zapowiada się bardzo ciekawie. Moim zdaniem w tym spotkaniu padnie dużo bramek. Cichym faworytem tego meczu jest drużyna Kamerunu. Według mnie mecz (jak przystało na ćwierćfinał) będzie wyrównany. Osobiście typuję na remis w pierwszej połowie. Druga zaś powinna przebiegać pod dyktando Kamerunu. To oczywiście tylko moje zdanie. Jak zapewne wszystkim wiadomo: Puchar Narodów Afryki jest bardzo nieprzewidywalny tak więc nie można dokładnie przewidzieć co dziś zdarzy sie na boisku. Mam nadzieję że emocji i oczywiście bramek nie zabraknie. Mój typ na dokładny wynik to 1:2. :p

sopel 0

sopel

Użytkownik
Czy ktos może mi podać statystyke rzutów rożnych ze spotkania Tunezja-Kamerun ? Bardzo proszę o pomoc,ew.jakiegoś linka na ten temat.
Z góry dzięki.

snajp 858,3K

snajp

Użytkownik
Czy ktos może mi podać statystyke rzutów rożnych ze spotkania Tunezja-Kamerun ? Bardzo proszę o pomoc,ew.jakiegoś linka na ten temat.
Z góry dzięki.
TUNEZJA-3
KAMERUN-5
Znalazłem to w wynikach &quot;milenium&quot;

sopel 0

sopel

Użytkownik
TUNEZJA-3
KAMERUN-5

Znalazłem to w wynikach &quot;milenium&quot;
Dzięki.W rzeczywistości było 6-3 dla Kamerunu bo przedchwila ogladałem powtórke na eurosporcie.Wniosek z tego taki że nie zawsze trzeba ufać bukom ????
Expekt mi jeszcze nie rozliczył kuponu który zawierałem 24 godziny temu ????

kaszakasr 161

kaszakasr

Użytkownik
Mamy jeszcze trochę czasu do czwartku no ale już napisze ???? )
Ghana - Kamerun co o tym myślicie kto tu może wygrać nie oglądałem meczu Ghany więc nie wiem jak grali ale oglądałem mecz Tunezja-Kamerun i to był dobry mecz, gram u stacjonarnego bukmachera STS i zdziwił mnie kurs który jest na Kamerun 3.25 no wiadomo że spadnie bo do spotkania jeszcze troche czasu mamy ???? Jak myślicie kto wygra ???? ?
Wybrz.K.Sloniowej - Egipt jeszcze bardziej ciekawy mecz przedwczesny finał jak wiadomo Egipt wygrał Puchar Narodów Afryki 2lata temu i wczoraj pokonał 2:1 Angole chodź gdyby im skuteczność dopisało było z 4:1 oglądałem mecz więc wiem co mówię,znowu Wybrzeże K.Słoniowej wygrało aż 5:0 z Gwineom na kogo stawiacie w tym pojednyku;)?
kursy 1 x 2
Ghana-Kamerun 2.00 3.00 3.25
Wybrz.K.Sloniowej - Egipt 1.75 3.15 3.80 Są to kursy ze strony STSów na dzień dzisiejszy czekam na wasze zdania panowie,pozdrawiam:spokodfhgfh:

sopel 0

sopel

Użytkownik
Jak dla mnie mecz Kamerunu z Ghaną bardzo ciężki do wytypowania.Tu jest wszystko mozliwe i naprawde wszystko może sie zdazyć.Osobiście myślę tez że WKS weźmie srogi rewanz za poprzedni Puchar Narodów Afryki i gładko rozprawi sie z &quot;Faraonami.&quot;

rudaszz 0

rudaszz

Użytkownik
a ja znowu nie jestem taki pewny awansu druzyny Didiera Drogby. Naprawde Egipcjanie mnie zaskakują, grają bardzo dobrze w tych zawodach, sa swietnie wyszkoleni technicznie i mysle ze to własnie oni awansują. A co do meczu Ghany z kamerunem to faktycznie cięzki mecz, ale mysle mimo wszystko że to gospodarze turnieju awansują

sutek 79

sutek

Forum VIP
Wybrzeże Kości Słoniowej - Egipt
Wybrzeże Kości Słoniowej -1,5
2,86
Bet365

Wybrzeże Kości Słoniowej i Egipt będą walczyc przeciwko sobie o prawo gry w finale tej imprezy. Ja bardziej faworyzuję zespół WKS który ma w swoich szeregach świetnych piłkarzy z bardzo dobrych europejskich klubów - dwóch z Chelsea Londyn, dwóch z Arsenalu, po jednym z Barcelony, Tottenhamu czy Lyonu. W reprezentacji Egiptu najbardziej znanymi nazwiskami są Zidan, Zaki i Aboutrika choc nie wszyscy nawet ich kojarzą. Wybrzeże KS bez problemów w cwiercfinale rozprawiło się z Gwineą wygrywając aż 5:0 to jest poprostu demolka, Egipt bardzo męczył się z przeciętną Angolą wygywając po wyrównanym meczu 2:1. Piłkarze WKS walczą o pokój w kraju często w wywiadach podkreślają że jeśli przywiozą Puchar do kraju to liczą że sytuacja w ich kraju zmieni się na lepsze( kraj nie dawno otrząsnął się z wojny domowej) Drogba, Kalou, Dindane, Kone to świetni ofenywni piłkarze którzy rozmontują każdą obronę, najbardziej zmotywowany jest chyba Didier Drogba który miał otrzymac nagrodę dla najlepszego piłkarza Afryki jednak gdy powiedział że nie będzie mógł byc obecny na gali sytuajca się zmieniła i nagrodę otrzymał Kanoute, czym oburzył się prezes federacji Wybrzeża Kości Słoniowej. WKS gra bardzo ofenwysnie na tym turnieju w 4 meczach zdobyli aż 13 goli tracąc tylko jedną. Egipt mnie osobiście nie przekonuję, już w meczu z Angolą doszukiwałem się sensacji jednak po wyrównanym meczu egipcjanie wygrali jedną bramką ale muszę stwierdzic że na wygraną zasłużyli. W grupie Egipt zrobił sobie duża reklamę kiedy pokonał Kamerun który wyrazie wtedy źle rozpocząl ten turniej. W tym meczu nie widzę innego wyniku niż wygrana ekipa Drogby i spółki, myślę że Didier otworzy wynik spotkania jak na lidera drużyny przystało. Nie zdziwi mnie wysoka wygrana WKS ;)

rudaszz 0

rudaszz

Użytkownik
Wybrzeże Kości Słoniowej - Egipt
typ: 2 ✅✅✅
kurs: 4.85 ✅
buk: Bwin

W czwartek dojdzie do półfinałowego meczu o Puchar Narodów Afryki pomiędzy Wybrzeżem Kości Słoniowej, a Egiptem. WKS jest faworytem do wygrania całego turnieju, a więc i tego meczu. Nie będzie to jednak spacerek dla podopiecznych Gerarda Gili, bowiem Egipt świetnie sobie radzi na tym turnieju. Egipcjanie już w pierwszym meczu turnieju pokonali Kamerun aż 4:2. Następnie przyszła wygrana z Sudanem, która zapewniła drużynie awans do fazy pucharowej turnieju. W 1/4 finału Egipt pokonał Angolę 2:1. Zawodnicy Hassana Shehaty tworzą zgrany kolektyw i głównie w tym tkwi ich siła, sa znakomicie wyszkoleni technicznie posiadają piłkarzy którzy potrafią sami wygrać mecz. Są obrońcami tytułu i odważe się postawić na Egipt bo ich gra bardzo mi się podoba w tym turnieju.
✅Wynik 1:4✅

tbm 642

tbm

Forum VIP
Ja na pewno w półfinałowym spotkaniu pomiędzy WKS, a Egiptem będę trzymał kciuki za drużyną Faraonów ;) Owszem, Wybrzeże wygrywa mecz za meczem, strzela dużo bramek, ale mi bardziej przypadła do gustu gra Egipcjan ;) Póki co pozostawiam ten mecz bez typu, ale nie zmienia to faktu, że będę trzymał kciuki za Egipt.

sawas 27

sawas

Użytkownik
A ja powstrzymałbym się od grania jakichkolwiek handicapów na faworytów... To są mecze o wielką stawkę, drużyny są bardzo mocne, i co ważne, bardzo wyrównane. Zwycięstwa WKS i Ghany dwoma bramkami są możliwe, ale to bardzo ryzykowne.
Ja zastanawiam się czy nie zagrać w singlach na remisy w tych meczach...

sopel 0

sopel

Użytkownik
Strasznie słaby ten kurs na WKS(1.65).Mimo to chyba zagram,powinni sobie poradzic z Egiptem który juz nie będzie operował tak szybko piłką jak w spotkaniu z Angolą.

pablozks 4

pablozks

Użytkownik
Ja bym w meczu WKS - Egipt proponował zagranie overka 2,5. Obie drużyny grają ofensywną piłkę i sądzę, że 3 bramki tutaj powinny spokojnie wejść. Kurs na bet365 wynosi 2,00.

sopel 0

sopel

Użytkownik
Ja bym w meczu WKS - Egipt proponował zagranie overka 2,5. Obie drużyny grają ofensywną piłkę i sądzę, że 3 bramki tutaj powinny spokojnie wejść. Kurs na bet365 wynosi 2,00.
no to już półfinał a im dalej w głąb tym bardziej asekuracyjnie zespoły grają.dzisiaj Egipt napewno zagra z kontry.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom