>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Puchar Narodów Afryki

Status
Zamknięty.
zioloziolo 7

zioloziolo

Użytkownik
Kamerun to chyba dziś masowy typ bo kurs spada z minuty na minutę, przyszedłem do domu kurs coś koło 2.10 a teraz juz tylko 1.95 no i załapałem się na ten drugi.. Jeżeli w szeregach Egiptu grał by Mido zapewne tak wielu ludzi nie stawiało by na ekipę z Kamerunu.. Ale, że Egipcjanom brakuje tego najlepszego gracza drużyny dzisiejszy mecz będzie wyglądał tak a nie inaczej. Zastanówcie się czy stawiali byście na Kamerun gdyby nie zagrał Samuel Eto&#39;o??? Sami odpowiedzcie sobie na to pytanie. Oczywiście w gronie 20 osób znalazły by się takie które powiedzialy by że grają czystą 2 bez względu na brak gracza Barcelony.. Tak więc, w Egipcie nie ma kto strzelać a w Kamerunie jest wszystko co do wzycięstwa jest dzisiaj potrzebne...
Wrócę jeszcze do meczu Sudan - Zambia.. Jak narazie oglądałem mecze Ghana -Gambia, Nigeria - WKS (ostatnie 20 minut), Maroko - Namibia (po 15 minutach wyłączyłem TV) i Mali - Benin (2 połówka). I po obejrzeniu tych wszystkich spotkań afrykańska piłka zrobiła na mnie duże wrażanie. Przed tym turniejem miałem zupełnie inne zdanie na ten temat. Nikt tutaj nie odpuszcza, gra jest ostra, czasami wręcz robi się gorąco pomiędzy drużynami. Ale sędziowie jak narazie &#39;boją się&#39; pokazywać czerwonych kartek. Na pewno sędzia pomylił się dając żółtą kartkę jednemu z Nambijczyków za faul na Alloudim - bezdyskuzujny wyjazd z boiska! Dzisiejszy mecz pomiędzy Sudanem i Zambią będzie spotkaniem raczej spokojnym przypominającym nudne spotkanie WKS - NIG (1:0). Nie liczę tutaj na wiele goli... baa! Liczę tutaj na max 1 gol! Ostatnie trzy mecze Sudanu to razem 2 gole. Tutaj nie będzie inaczej!
bet365
Egipt - Kamerun @ 1.95
Sudan - Zambia poniżej 1.5 goli @ 3.00

tbm 642

tbm

Forum VIP
Popieram zdanie zioloziolo na temat obu dzisiejszych spotkań ;) Jednakże z racji iż analizy już napisałem wcześniej to postanowiłem je tak czy siak zamieścić ;)

Spotkanie: Egipt - Kamerun
Typ: Kamerun ⛔
Kurs: 1,95
Bukmacher: Unibet
Stawka: 6/10

Analiza:

Czy „Faraonowie” z Egiptu, którzy na tych mistrzostwach bronią mistrzowskiego tytułu rzeczywiście są jednym z kandydatów do zwycięstwa w całym turnieju? Patrząc w przeszłość niewątpliwie tak, ale spoglądając na to wszystko z trochę innej perspektywy już niekoniecznie. Tegoroczny turniej rozgrywany jest na boiskach w Ghanie, w której panuje inny klimat niż w Egipcie. Inne są też murawy na boiskach, co może być mimo wszystko większym utrudnieniem dla Egipcjan, którzy poza swoim krajem już wcale nie są taką groźną drużyną, bo nie potrafią wygrać m.in z Burundi, Mauretanią czy Botswaną, które do potentatów przecież nie należą. Natomiast reprezentacja Kamerunu po ostatnim trzeba przyznać nieudanym turnieju chce się zrehabilitować i tym razem go wygrać. Skład niewątpliwie mają silny, a jego prawdziwą gwiazdą jest napastnik Barcelony Samuel Eto’o. Ale to nie czas aby rozpisywać się o przed turniejowych spekulacjach, lecz lepiej skupić się na dzisiejszym meczu... Niektóre źródła podają, że w drużynie Egiptu nie wystąpi dziś piłkarz Anderlechtu Ahmed Hassan, który prawdopodobnie będzie pauzował jeszcze za kartkę z eliminacji. Niestety nie mam 100% pewności czy jest tak naprawdę, ale postanowiłem zaufać tej wiadomości. Na całym turnieju zabraknie również znanego z europejskich boisk napastnika Mido, który był niekwestionowanym liderem zespołu w poprzednim turnieju. Zastąpić go mają Mohamed Zidan czy też Emad Motaeb. Pamiętając grę Egiptu z poprzedniego turnieju i mając na uwadze fakt iż poza własnym krajem jakoś specjalnie sobie „Faraonowie” nie radzą uważam, że ciekawym typem może być ten na zwycięstwo Kamerunu. Tym samym pewnie Ameryki nie odkryłem, ale „Nieposkromione Lwy” moim zdaniem powinny zaprezentować się z lepszej strony w meczu otwarcia tego turnieju. Warto dodać, że w razie porażki Egipcjanie nadal zachowają szanse awansu gdyż czekają ich jeszcze spotkania z Sudanem i Zambią.

Spotkanie: Sudan - Zambia
Typ: under 2,5 ⛔
Kurs: 1,75
Stawka: 6/10

Analiza:

Piłkarze reprezentacji Sudanu oraz Zambii do wirtuozów piłki nożnej nie należą, tak więc sposobów na zdobycie bramki będą zapewne szukać najprostszymi możliwymi środkami. Innymi słowy samo spotkanie nie zapowiada się na zbyt ciekawe, ale tak dla własnych obserwacji zapewne je obejrzę tak aby mieć możliwość oceny szans tych drużyn w późniejszych starciach z mocarzami grupy C czyli Kamerunem i Egiptem. Powracając do moich przypuszczeń o niezbyt ciekawym spotkaniu, to wydaje mi się iż nie padnie w nim zbyt duża ilość bramek o ile jakieś padną (mam jednak nadzieję, że coś padnie) ;) Jeśli chodzi o kadry obu drużyn to trzeba podkreślić, że reprezentacja Sudanu złożona jest z piłkarzy dwóch najsilniejszych klubów ligi sudańskiej, co oznacza, że poszczególni gracze mogą być ze sobą naprawdę dobrze zgrani. Jeśli chodzi o Zambię na tym turnieju zabraknie Colinsa Mbesumy, który zdobywał bramki dla tej reprezentacji w kwalifikacjach. Wobec jego nieobecności liderem drużyny powinien być Chris Katongo gracz Broendby, ale... hmm.. kilka źródeł podaje, że ma on dziś nie wystąpić z powodu absencji za kartki jeszcze z eliminacji. Jeśli tak to tym bardziej utwierdzam się w moim typie na under 2,5 bramek, który uważam śmiało można próbować po kursie 1,75 w Unibet.

drago 108

drago

Użytkownik
Trafne podsumowanie dnia przez Patrolinha... oczywiście zgadzam się co do opinii na temat WKS... co oni pokazali? Kilka niedokładnych akcji i gol przez Kalou czy jak mu tam. Nigeria, zagrała na pewno lepiej niż WKS, ale jednak to słonie wygrali.
Co do Maroka... fakt. Zagrali dobry mecz strzelili 5 bramek i 1 stracili... ta straconą to jednak po ich błędach. Gdyby to była choćby Ghana wynik mógłby być inny. No bo jak można porównać starcia WKS i Nigerii z Maroko przeciwko Namibii... no trudno raczej. Jeszcze ważna rzecz. Maroko przez bezradną postawą Namibijczyków mogło stracić dwóch piłkarzy.
Alloudi i ten zawodnik sfaulowany na koniec spotkania. Nie pamiętam nazwiska, ale jednak każdy gracz z podstawowej jedenastki jest ważny. Dobrze, że trener Maroka zdjął Hadji&#39;ego, bo reprezentanci Namibii kosili co niemiara.
Tak... sędziowie są beznadziejni. Namibia za te faule powinna zarobić co najmniej 2 czerwone kartki, a sędzia wachał się czy podarować żółtą... żałosne. Tak brutalne faule powinny być karane bez dłuższej chwili namysłu. Widocznie sędziowie myślą za dużo albo w ogóle...

Zmieniając temat. To dzisiaj spodziewam się zwycięstwa Kamerunu. Wydaję mi się, że po tym meczu można będzie dopatrywać się faworyta turnieju. Chociaż to jest TURNIEJ, który trwa 3 tygodnie i ważne jest to jak się kończy, a nie jak zaczyna. Widocznie tego porzekadła posłuchały reprezentacje Mali, WKS, Nigerii i Ghany... chociaż ta ostatnia pokazała dobre spotkanie. Refleks bramkarza jest na prawdę na wysokim poziomie. Po ostatnich spotkaniach mam swoich faworytów jeśli chodzi o w grupy, a co do końcowego sukcesu nic się nie zmieniło. Ghana wygrała na farcie... ale ten gol Mukariego (?) wysokiej klasy. Takie bramki padają raz jeden w drużynie, ale jeśli są to gospodarze to może się nie sprawdzić.
Grupa A: Awans w/g mnie Ghany (rzecz jasna) i Maroka. Najważniejsze dla obu tych drużyn będzie starcie Maroka z Gwineą. Gdy Maroko wygra, obie ekipy mają awans... trudno się spodziewać sensacji w spotkaniu gospodarzy z Namibią.
Grupa B: Awans WKS... zwycięstwo z Nigerią daje im prawie pewny awans... ale jak tu mówić o pewnym awansie w grupie śmierci po dwóch spotkaniach? Ano, dlatego, że już w następnym starciu WKS zmeirzy się ze średnią reprezentacją Beninu (gra nie za dobra... w meczu z Mali). O drugie miejsce (niekoniecznie w tabeli) powalczą Mali z Nigerią... znowu tutaj najważniejszą kolejką dla tych dwóch ekip jest druga. W sobotę te dwie drużyny zagrają bezpośrednio o awans... w przypadku remisu w lepszej sytuacji będzie Nigeria, więc Mali będzie musiała się wspiąć na wyżyny swoich umiejętności, bo ich postawa z Beninem na pewno nie da im ćwierćfinału.
Grupa C: Trudno tu ocenić dokładne szanse na awans bez pierwszych spotkań. W/g mnie obrońcy tytułu uzyskają awans, ale raczej z drugiego miejsca. Sądzę, że Kamerun tutaj zdobędzie komplet punktów. Egipt nie jest, aż tak dobrym zespołem, by ograć Kamerun i zdobyć 9pkt, bo raczej w grupie C ujrzymy pierwszą drużynę z dorobkiem 9pkt.
Grupa D: Tunezja... Senegal... RPA.. Angola... tutaj widzę bardzo równe zespoły. Najważniejszą kolejką będzie ta pierwsza, Tunezja i Senegal będą musiały zdobyć komplet punktów, by myśleć o awansie, RPA zaczyna od Angoli i ma nóż pod gardłem, gdyż jeżeli nie zdobędzie punktów w tym starciu, będzie mogło zapomnieć o awansie. Typowałbym awans Tunezji i Senegalu, ale w tej grupie najtrudniej mi cokolwiek &quot;wywróżyć&quot;.

Teraz tak się zastanawiam... czy ktoś to przeczyta!?

M 15

maciekgks

Użytkownik
No i wszystkie dywagacje wzięły w łeb. Egipt gra rewelacyjnie, a &quot;nieposkromione lwy&quot; nie stworzyły w 1 połowie nawet jednej sytuacji bramkowej. Chyba wielu z Nas dzisiaj wtopiło na tym meczu.
pzdr

gumbi82 526

gumbi82

Forum VIP
Spotkanie: Sudan - Zambia
Typ: 1
Kurs: 4.15
Analiza:
Witam wszystkich! na poczatek napisze moze fakt, ze nie chcialem brac pod uwage tego spotkania gdyz na pierwszy zut oka wydaje sie ono bardzo trudny do wskazania faworyta lecz jak zobczylem jaki kurs wystawil na to zdarzenie Unibet to pomyslalem, ze az grzech nie skorzystac i sprubowac. Zaczne moze od gospodarzy ktorzy sa skazani na pozarcie w tej grupie gdyz maja taki przeciwnikow jak Egipt czy Kamerun wiec gdzie szukac punktow jak nie w meczu z Zambia? i powalczyc mimo wzystko o awans do kolejnej rundy. Kadra Sudanu glownie opiera sie na zawodnikach z dwoch najlepszych klubow tej lig: Al-Hilal Omdurman oraz Al-Merreikh Omdurman co zaowocowalo tym, ze jest to bardzo zgrana oraz niebezpieczna druzyna. Zespol Zambi natomiast to zespol typowo wlasnego obiektu i szczerze mowiac mysle, ze nie wiele oni osiagna w tej edycji pucharu narodow afryki i zakancza swoje rozgrywki na poziomie grupowym. Dodam jeszcze, ze w kadrze Zambi brakuje takich graczy jak Sinkala czy Mbesuma a sa to zawodnicy stanowiacy glowny trzon pierwszej 11. Reasumujac mysle, ze kurs 4.15 jaki wystawil na zwyciestwo Sudanu Unibet jest naprawde warty zaryzykowania.

makaveli23 643,8K

makaveli23

Użytkownik
Nie strzeli do przerwy zadnej sytuacji graja jak ### bez zadnej woli walki obrona dziurawa pomoc nic kreatywnosci atak wogule nic Eto nic nie gra co innego Egipt Zidan ladnie miesza od poczatku spotkania narzucili wlasny styl gry graja madrze we wszystkic formacjach po co mi to bylo

Nie obrażaj innych druzyn !

zioloziolo 7

zioloziolo

Użytkownik
To co dzisiaj grał Kamerun, nawet nie wiem czy można nazwać grą. Egipt wygrał w 110% zasłużenie. Czy Egipt grał tak rewelacyjnie bo bramki były pierwszej urody, czy Kamerun grał tak fatalnie? Oczywiście jedno i drugie. Oglądając pierwszą połowę myślałem, że krew mnie zaleje... 100 niedokładych podań w zespole Kamerunu, 0 pomysłu na grę, Eto&#39;o strata za stratą porażka. W przerwie Otto Pfister zmotywował swoich piłkarzy ale to starczyło na krótko... Kamerun zawiódł na całej lini nie tylko mnie ale i wiele osób.. Z pierwszym składem powinno pożegnać się pare osób które dzisiaj w ekipie Kamerunu zagrali fatalnie. Jak dla mnie Egipt skończy grupę z kompletem punktów!

makaveli23 643,8K

makaveli23

Użytkownik
Nie strzeli do przerwy zadnej sytuacji graja jak ### bez zadnej woli walki obrona dziurawa pomoc nic kreatywnosci atak wogule nic Eto nic nie gra co innego Egipt Zidan ladnie miesza od poczatku spotkania narzucili wlasny styl gry graja madrze we wszystkic formacjach po co mi to bylo

Nie obrażaj innych druzyn !

Ok sorry troche z nerwow ale i tak dodam skromnie ze to co pokazali to zenada :jezora:

rudaszz 0

rudaszz

Użytkownik
noo dzisiaj Kamerun Masakra totalna...Naprawde jeżeli będą ciągnąć taką forme będzie z nimi źle bo już w tym momencie są w sytuacji po Ściana ponieważ muszą wygrac oby dwa spotkania, a więc zero potknięc i wyjscie z grupy będzie ledow ledwno, Lwy mogą się cieszyć że trafili z taką forma na tak słabą Grupe , miejmy nadzieje że to był jedyny tak słaby mecz w wykonaniu Kameruńczyków bo inaczej odpadna zaraz po wyjściu z grupu( jezeli uda im się wyjsc). Natomiast Egipt mnie zaskoczył, pokazali że przygotowani sa znakomicie szybkościowo i technicznie . Egipt tym meczem pokazał, że bez walki tytułu nie odda

drago 108

drago

Użytkownik
Ja też się zawiodłem osobiście grałem jedynie ich zwycięstwo w grupie... i teraz sądzę, że swój kuponik mogę wrzucić do kibelka, gdzie jego miejsce.
Ale to co pokazała ZAMBIA też zasługuję na słowa pochwały. Sam oglądałem kawałki spotkań (NOR-POL ;) ) więc trudno mi ocenić, czy Zambia ma lepszą grę itp. W mojej ostatniej wypowiedzi napisałem, że ważne jest to jak się kończy. A Zambia jako jedyna ograła kogoś do 0 strzelając więcej niż 2 bramki. Maroko puściło z Namibią... Egipt strzela 4 gole, ale puszcza 2...
No, EGIPT wychodzi tutaj na jednego z faworytów imprezy, ale Zambia przyćmiona Faraonami może sporo namieszać w tej grupie i kto wie, czy to ona nie zdobędzie 1 miejsca. Teraz 26-ego obejrzymy na Eurosporcie mecz Kamerun - Zambia i to może być gwóźdź do trumny lwów.

Dzisiaj Grupa D. Zamknie nam się dzisiaj ta pierwsza kolejka. 4 równe drużyny, może coś wymyślę, ale raczej będę cieszył oko przed TV nie mając tej adrenaliny, którą ma się po obstawieniu.

baku7 0

baku7

Użytkownik
Egipt wczoraj rozegrał bardzo dobre spotkanie i wygrał 4-2.Pewnie mało kto spodziewał się takie rezultatu.Z tej grupy według mnie wyjdzie ekipa &quot;Faraonów&quot; i Kamerunu.Zambia pokonał 3-0 Sudan i mnie to nie dziwi bo ekipa Sudanu w tej grupie jest najsłabsza i każdemu będzie dostarczała punkty.

drago 108

drago

Użytkownik
Egipt wczoraj rozegrał bardzo dobre spotkanie i wygrał 4-2.Pewnie mało kto spodziewał się takie rezultatu.Z tej grupy według mnie wyjdzie ekipa &quot;Faraonów&quot; i Kamerunu.Zambia pokonał 3-0 Sudan i mnie to nie dziwi bo ekipa Sudanu w tej grupie jest najsłabsza i każdemu będzie dostarczała punkty.
Tak, ale Zambia zagrała lepsze spotkanie od Kamerunu... więc kto wie czy po dwóch kolejkach Kamerun będzie musiał liczyć na cud? Porażka z Zambią byłaby tragiczną wiadomością. Kamerun musiałby liczyć na porażkę Egiptu z Sudanem. Gdyby Kamerun zremisował a Egipt wygrał. Sytuacja byłaby lepsza:
Egipt 6
Zambia 4
Kamerun 1
Sudan 0
Byłaby lepsza, ale tutaj znowu potrzebna jest wygrana Egiptu nad Zambią. Sytuacja po drugiej kolejce może wyglądać tak jak na obrazku.
Jeszcze się zobaczy co i jak z ta drugą kolejką w Grupie C.

patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
Nie wiem czy Ty wiesz w ogóle co piszesz ... :] Zambia to co najmniej o jedną klasę słabszy team ... To, że wczoraj wygrali 3-0 i prezentowali się lepiej nie znaczy, że są lepsi od Kamerunu ... Bo porównywać tu Sudan i Egipt raczej nie jest na miejscu ... Poza tym Kamerun zapewne był zaskoczony taką postawą Egiptu z resztą tak jak ja i na pewno wielu innych ... Pomoc Kamerunu &quot;przespała&quot; cały mecz i to ich wina, że Kamerun dostał baty ;) Sam Geremi akcji ciągnąć w nieskończoność nie będzie ... Jednak tak jak mówię Egipt i Kamerun pewny awans ... Chyba, że Egipcjanie specjalnie podłożą się w meczu z Zambią to wtedy będą kłopoty... Na razie to cieszy mnie kurs na Kamerun z Zambią ???? 1,70 jak dla mnie to prezent dla innych być może nie, ale ja wiem swoje ...

drago 108

drago

Użytkownik
OK, specu ( ???? ).
Ja oczywiście jestem za Kamerunem (mam go na win w grupie ;) ) ale ostrzegam przed waleniem Kamerunu. Zambia zagrała dobry mecz i jaby nie patrzeć chyba tylko oni są w stanie jakąś niespodziankę tutaj zrobić.
Tak więc Kamerun będę dopingować, ale grać już nie.

Dzisiaj chyba Senegal wygra z tą Tunezją?

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Maroko-Gwinea -------&gt; 1 @@ 1,90
Maroko spisuję się bardzo dobrzę w pierwszych kolejkach grupowych zagrało najlepiej swój mecz Alloudiego zaskoczył cały świat piłki nożnej rozegrał wspaniałe spotkanie i uzyskał 3 bramki , Jednak jego występ jak wiemy stoi pod znakiem zapytania w wspominanym spotkaniu doznał kontuzji ale miejmy nadzieje że uda mu się wystąpić. Gwinea w pierwszym meczu zmierzyła się z gospodarzem Ghaną i przegrała nieszczęsliwię w ostatniej minucie 2-1 w wspominanym meczu bramkę zdobył obrońca Kalaban. Spotkanie moim zdaniem będzie przebiegało zdecydowanie pod dyktando Maroka które spisuję się fantastycznie ich trenrr Henri Michel (Francuz) robi bardzo dobrą pracę na treningach i widać przynoszą one rezultaty. Trenerem Gwinei jest również Francuz Robert Nouzaret więc będzie to również pojedynek Francuskich szkoleniowców który będzie lepszy moim zdaniem Michel i jego fantastycznie spisujące się Maroko.

baku7 0

baku7

Użytkownik
Tak, ale Zambia zagrała lepsze spotkanie od Kamerunu...
Zambia zagrała lepsze spotkanie bo grała z bardzo słabym rywalem jakim jest Sudan, który będzie dostarczał punkty każdej drużynie z tej grupie.Natomiast Kamerun rozegrał swój mecz z ciężkim rywalem jakim jest Egipt.Według mnie sytuacja na koniec w tej grupie będzie wyglądała tak:
1.Egipt
2.Kamerun
3.Zambia
4.Sudan
A na dziś moje typy wyglądają tak:
Maroko-Gwinea 1
Ghana-Namibia 1

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Ghana - Namibia (handicap 0:1) 1
kurs 1,33

Spotkanie gospodarzy turnieju ze slaba druzyna Namibii ktora przegrala pierwszy mecz w stosunku az 1:5 z Marokiem. Ghana ze swoimi gwiazdami jak Essien, Asamoah Gyan i Muntari w meczu inaugurujacym PNA nie zaimponowala i wymeczyla zwyciestwo z Gwinea. Ghanczycy jednak przez niemalze cale spotkanie zagrazali bramce Gwinei i moga mowic o duzym pechu bo strzaly Agogo, Essiena i Muntari&#39;ego trafialy w slupek!! ostatecznie strzal w 90min zapewnil gospodarzom wygrana. Teraz sadze ze nie pozwola oni juz sobie na takie nerwy i pewnie i wysoko pokonaja slaba Namibie. Ghana jesli wygra ten mecz to nie ogladajac sie na rywali zapewni sobie awans do kolejnej fazy turnieju. sadze ze beda chcieli tego dokonac bo ich ostatni mecz to spotkanie z ciekawa druzyna Maroka z Tarikiem Sektouim z FC Porto na czele. dzisiaj Essien i spolka urzadza sobie strzelanine i beda mogli sie przygotowywac do 1/4finalu

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Namibia to najslbsza druzyna w tym turnieju kazdy bedzie jej sztreaac sporo bramek , sedziowie to sie boja chyba pokazac im czerwone kartki , w meczu z Marokiem to z 3-4 powinno wyleciec. Sory ale to druzyna na poziomie Azerbejdzanu czy jeszce gorzej moim zdaniem.

lukash 63

lukash

Użytkownik
Ghana - Nambia

Mecz drugiej kolejki fazy grupowej Pucharu Narodów Afryki. W meczu tym zespól Ghany, który jest gospodarzem turnieju będzie podejmował na własnym boisku reprezentacje Nambi. Zdecydowanym faworytem tego meczu jest oczywiście zespół gospodarzy, który są uznawani za pretendentów do wygrania całego turnieju. W pierwszym meczu pokonali oni 2:1 piłkarzy z Gwinei. Do tego turnieju przygotowywali sie bardzo solidnie co widać po wynikach przez nich wcześniej osiąganych. Rozegrali oni trzy mecze Towarzyskie, które miały sprawdzić ich dyspozycje:
Ghana vs. Benin 4:2
Ghana vs. Maroko 2:0
Ghana vs. Senegal 1:1
Na pewno wiele znaczy remis z Senegalem, który jest dość mocnym rywalem. Wygranej z Beninem nie traktuje tak bardzo znacząco, ponieważ jest to reprezentacja, która jest zdecydowanie słabsza niż dzisiejszy gospodarz. No i wygrana 2:0 z Maroko, które warto wspomnieć, swój pierwszy mecz na tych mistrzostwach rozegrało właśnie z dzisiejszym rywalem Ghany i wygrało aż 5:1. Przez wielu Nambia jest uznawana za najsłabszą drużynę na tych mistrzostwach i ja zgadzam sie z tym stwierdzeniem. Dzisiaj nie powinni sprawić najmniejszych kłopotów bardziej utytułowanemu rywalowi. Liczę na wysoką wygraną Ghany i świetny doping publiczności, co niewątpliwie ma baaardzo duże znaczenie w meczach rozgrywanych w Afryce.

Mój typ na to spotkanie:
- Over 2,5 bramki kurs 1,40
- Handicap (0:2) Ghana 1,70

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom