zioloziolo
Użytkownik
Kamerun to chyba dziś masowy typ bo kurs spada z minuty na minutę, przyszedłem do domu kurs coś koło 2.10 a teraz juz tylko 1.95 no i załapałem się na ten drugi.. Jeżeli w szeregach Egiptu grał by Mido zapewne tak wielu ludzi nie stawiało by na ekipę z Kamerunu.. Ale, że Egipcjanom brakuje tego najlepszego gracza drużyny dzisiejszy mecz będzie wyglądał tak a nie inaczej. Zastanówcie się czy stawiali byście na Kamerun gdyby nie zagrał Samuel Eto'o??? Sami odpowiedzcie sobie na to pytanie. Oczywiście w gronie 20 osób znalazły by się takie które powiedzialy by że grają czystą 2 bez względu na brak gracza Barcelony.. Tak więc, w Egipcie nie ma kto strzelać a w Kamerunie jest wszystko co do wzycięstwa jest dzisiaj potrzebne...
Wrócę jeszcze do meczu Sudan - Zambia.. Jak narazie oglądałem mecze Ghana -Gambia, Nigeria - WKS (ostatnie 20 minut), Maroko - Namibia (po 15 minutach wyłączyłem TV) i Mali - Benin (2 połówka). I po obejrzeniu tych wszystkich spotkań afrykańska piłka zrobiła na mnie duże wrażanie. Przed tym turniejem miałem zupełnie inne zdanie na ten temat. Nikt tutaj nie odpuszcza, gra jest ostra, czasami wręcz robi się gorąco pomiędzy drużynami. Ale sędziowie jak narazie 'boją się' pokazywać czerwonych kartek. Na pewno sędzia pomylił się dając żółtą kartkę jednemu z Nambijczyków za faul na Alloudim - bezdyskuzujny wyjazd z boiska! Dzisiejszy mecz pomiędzy Sudanem i Zambią będzie spotkaniem raczej spokojnym przypominającym nudne spotkanie WKS - NIG (1:0). Nie liczę tutaj na wiele goli... baa! Liczę tutaj na max 1 gol! Ostatnie trzy mecze Sudanu to razem 2 gole. Tutaj nie będzie inaczej!
bet365
Egipt - Kamerun @ 1.95
Sudan - Zambia poniżej 1.5 goli @ 3.00
Wrócę jeszcze do meczu Sudan - Zambia.. Jak narazie oglądałem mecze Ghana -Gambia, Nigeria - WKS (ostatnie 20 minut), Maroko - Namibia (po 15 minutach wyłączyłem TV) i Mali - Benin (2 połówka). I po obejrzeniu tych wszystkich spotkań afrykańska piłka zrobiła na mnie duże wrażanie. Przed tym turniejem miałem zupełnie inne zdanie na ten temat. Nikt tutaj nie odpuszcza, gra jest ostra, czasami wręcz robi się gorąco pomiędzy drużynami. Ale sędziowie jak narazie 'boją się' pokazywać czerwonych kartek. Na pewno sędzia pomylił się dając żółtą kartkę jednemu z Nambijczyków za faul na Alloudim - bezdyskuzujny wyjazd z boiska! Dzisiejszy mecz pomiędzy Sudanem i Zambią będzie spotkaniem raczej spokojnym przypominającym nudne spotkanie WKS - NIG (1:0). Nie liczę tutaj na wiele goli... baa! Liczę tutaj na max 1 gol! Ostatnie trzy mecze Sudanu to razem 2 gole. Tutaj nie będzie inaczej!
bet365
Egipt - Kamerun @ 1.95
Sudan - Zambia poniżej 1.5 goli @ 3.00