Akurat myślę że zarówno Ghana, jak i Wybrzeże Kości Słoniowej nie będą miały problemów z wbiciem się do półfinałów. WKS nawet w słabej formie rozniesie największych antyfutbolistów na PNA - Algierię. Angola też mnie nie przekonała, wygrała ze słabym Malawi, zremisowała z Mali i Algierią i weszła z pierwszego miejsca. Dlatego uważam że Ghana i WKS spokojnie ograją swoich rywali. Dzisiaj gra grupa C, i nie ma nic ciekawego do obstawienia. Zarówno Egipt jak i Nigeria nie powinny mieć problemów ze swoimi przeciwnikami - odpowiednio Beninem i Mozambikiem. Egipt wyjdzie z pierwszego miejsca, i w ćwierćfinale czekał na nich będzie zwycięzca meczu Kamerun - Tunezja (bo nie wierzę żeby Gabon przegrał z Zambią), czyli w obu przypadkach trudny rywal. Natomiast Nigeria będzie podejmować wspomniany wyżej Gabon, który myślę że mimo wszystko zdoła ograć. Czyli jak widzimy niespodzianki były, ale wszystko się wyrównało i faworyci zaczęli wygrywać. Dzisiaj nie ma co typować, ale jutro wg. mnie można zagrać:
Kamerun - Tunezja 1 1,85 (Bwin) (7/10)
Kamerun - Tunezja 1 1,85 (Bwin) (7/10)