>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Puchar Króla - 2013/2014

Status
Zamknięty.
bo86bo 16,9K

bo86bo

Użytkownik
Przyznaje się do błędu ,ale tylko z tym że napisałem 69 zamiast 67 , gdzie ty znalazłeś 57 kartek to nie wiem . Od zawsze w kwestiach sprawdzenia sędziego korzystam z tej strony , http://www.transfermarkt.pl/pl/undia...chter_280.html zresztą uważam ,że są tam wiarygodne informacje.
Ja korzystam z soccerbase.com a tu masz odnośnik do arbitra dzisiejszego spotkania:
http://www.soccerbase.com/referees/referee.sd?referee_id=619
Typu nie neguje bo ile głów tyle analiz. Poszczególnych lat nie biorę często pod uwagę aczkolwiek ostatnio arbiter się wyrobił się pokonuje tą linie... ja wybrałem poniżej bo uważam to za większe prawdopodobieństwo ale jak będzie over to reputacje podpompuje ;) pozdro

damal123 4

damal123

Użytkownik
Oficjalny skład Realu: CASILLAS; ARBELOA, RAMOS, PEPE, MARCELO; BALE, ILLARRA, MODRIC, JESÉ; CRISTIANO Y BENZEMA.
i skład Osasuny: RIESGO; OIER, FLAÑO, ARRIBAS, DAMIÁ; CEJUDO, SILVA, LOÉ, DE LAS CUEVAS; ROBERTO TORRES, ORIOL RIERA
źródło marca.com

Otrzymane punkty reputacji: +2
banan23 150

banan23

Użytkownik
▶ Real Madryt - Ossasuna

▶Typ: 1. połowa Real Madryt -1 HA
▶Kurs: 1.65
▶Stawka: 6j
▶EW: 9,9
Najlepszym argumentem za tym typem jest skład Realu. Widać, że Ancelotti bierze to spotkanie na poważnie, być może chce się zrewanżować za remis w lidze. Skład prawie najmocniejszy jaki mógłby być. W Osasunie zagra rezerwowy bramkarz (2 mecze), obrońca Flano (5 meczy), pomocnik Loe (8 meczy). Reszta to piłkarze w miarę regularnie grający. Mimo to jednak myślę, że Królewscy będą chcieli rozbić rywala już w 1. połowie. Wynik 2-0 mi wystarczy. W najgorszym przypadku, gdy Osasuna będzie się dobrze bronić i podopieczni Ancelottiego strzelą tylko jednego gola będzie zwrot. Brak bramek do przerwy nie biorę pod uwagę.
e: 1-0 , zwrot

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Porteros: Esteban (1) y Ustari (25).
Defensas: Marcelo Silva (3), Trujillo (5), Fran Vélez (44), Raúl García (14) y Mané (21).
Centrocampistas: Aleix (8), Marcos Tébar (6), Corona 15), Azeez (31), Barbosa (11), Suso (17) y Kiu (29).
Delanteros: Oscar Díaz (9) e Hicham(27).

Powołania Almerii na dzisiejszy, rewanżowy mecz z Racingiem Santander. Podobne zestawienie jak w pierwszym meczu (1:1). Barbosa i Oscar Diaz ława, a więc skład ewidentnie do ogrania. Nie ma tam jakiś wielkich nazwisk, zgrania również. Zobaczymy komu bardziej się zachce awansować. Ja tu nie skreślam gości, którzy już pokonali Sevillę w dwumeczu i to właśnie na wyjeździe odprawili Seviilistas i awansowali do 1/8. Szansa na awans do 1/4 jest dość spora, bo Almeria jakoś nie szczególnie myśli, by grać dalej w tych rozgrywkach. Rezerwowi/młodzież i 2-3 z podstawowej jedenastki. Dla gości z Secunda B (niedawno pierwszoligowców) to szansa na przyciągnięcie na stadion sporej ilości kibiców, co wiąże się z zarobkiem. Liczę na dość zachowawczą grę gości, tak jak to miało na Pizjuan. Wyczekali na swoją okazję i pokonali rywala, choć tam nawet było kilku zawodników, którzy grają w podstawowym składzie Emereya.

Awans Racing Santander @5.00 Unibet 1j ✅ ✅ 0-2 Chcieli odpaść to mają.
Almeria nie strzeli @5.75 Unibet 1j ✅ ✅

Otrzymane punkty reputacji: +52
M 37

misterchef

Użytkownik
Dzisiaj mecz rewanżowy Atletico Madryt - Valencia.
Mecz Atletico Madryt - Valencia
Typ: HA (-1; -1,5)
Kurs :1,73
Buk:betvictor
Po słabym meczu na stadione Mestalla(1:1), Atletico musi wygrać ten mecz. Na zwycięstwo Atletico jest za niski kurs, dlatego stawiam na to że wygra z różnicą w 1 lub 2 goli. Valencia ostatnio przegrala z Celta de Vigo na wyjedzie w Primera Division, dlatego na Vicente Calderon nie mają szans na wygraną.

krzosz1987 1,2K

krzosz1987

Użytkownik
Spotkanie: Atletico Madryt - Valencia CF
Typ: Over 2.5
Kurs: 1.73
Bukmacher: bet365
Analiza:
Dziś na Vicente Calderón dojdzie do rewanżowego mecz 1/8 Pucharu Króla pomiędzy Atletico Madryt a Valencią CF. W pierwszym meczu padł wynik remisowy 1-1, choć to &quot;Nietoperze&quot; byli drużyną lepszą i stwarzali sobie więcej dogodnych sytuacji pod bramką Thibaut Courtois jednak Belg tego dnia naprawdę spisywał się znakomicie i Valencia tylko zremisowała z Atletico Madryt. Wynik 1-1 uważam za korzystny jeśli chodzi o typowanie w dzisiejszym meczu overu bramkowego. Przede wszystkim wynik takiego meczu sprawia, że podopieczni Juana Antonio Pizziego nie mogą zagrać zbyt defensywnie, bo bezbramkowy remis ich po prostu eliminuje z walki o to trofeum (pamiętamy mecz z grudnia w lidze gdy Valencia głównie się broniła i ograniczała się do przeszkadzania Atletico Madryt ale sił i tak starczyło tylko na pierwszą połowę - wynik 3-0 dla Atletico). Atletico natomiast będzie mogło zagrać to co najbardziej lubi czyli szybki kontry, jeżeli mecz będzie otwartym widowiskiem to myślę, że over 2.5 wjedzie bez problemów a i overy wyższe będzie można zagrać.
Jak wygląda sytuacja kadrowa obu drużyn przed dzisiejszym spotkaniem? Diego Simeone ogłosił już wczoraj 22 osobową kadrę na to spotkanie, znaleźli się w niej wszyscy zawodnicy pierwszego składu oprócz kontuzjowanego od dłuższego czasu Mario Suáreza. Nieco gorzej pod tym względem wygląda sytuacji Valencii, Juan Antonio Pizzi bowiem nie może dziś liczyć na Víctora Ruiza, Andrésa Guardado oraz Jonasa. W kadrze Valencii znaleźli się natomiast Éver Banega oraz sprowadzony w tym okienku transferowym Rúben Vezo.
Jeśli chodzi o statystyki w La Liga i nie tylko to warto zauważyć, że Atletico Madryt w tym sezonie wygrało niemal wszystkie mecze u siebie - nie wygrało dwóch spotkań obu z FC Barceloną (2 remisy). Ponadto warto pamiętać, że Atletico u siebie to drużyna bardzo skuteczna w samej La Liga w 10 meczach strzelił 33 gole co daje 3.3 bramki na mecz! Jeśli chodzi natomiast już o same statystyki o/u 2.5 to zarówno Atletico Madryt jak i Valencia mają te statystyki dodatnie, Atletico 11/8 natomiast Valencia 13/6, z tym, że większość overów jakie Atletico osiąga w tym sezonie są to mecze wyjazdowe tu ich statystyki o/u 2.5 wynosi 8/2 (jedynie Barcelona ma lepszy bilans 8/1 pod tym względem)! Valencia na wyjazdach natomiast ma bilans 6/3 a spowodowane jest to głównie słabą grą defensywną &quot;Nietoperzy&quot; w delegacjach (18 goli straconych w 9 spotkaniach). Patrząc więc na te statystyki warto chyba spróbować i zagrać over 2.5 goli w tym starciu, osobiście nawet nie zdziwię się jeżeli całą tą granicę pokryje same Atletico, które jak pamiętamy pokonało nie tak dawno Valencię u siebie 3-0 w rozgrywkach ligowych.

kuba72 2,7K

kuba72

Użytkownik
Dzisiaj mecz rewanżowy Atletico Madryt - Valencia.
Mecz Atletico Madryt - Valencia
Typ: HA (-1; -1,5)
Kurs :1,73
Buk:betvictor
Po słabym meczu na stadione Mestalla(1:1), Atletico musi wygrać ten mecz. Na zwycięstwo Atletico jest za niski kurs, dlatego stawiam na to że wygra z różnicą w 1 lub 2 goli. Valencia ostatnio przegrala z Celta de Vigo na wyjedzie w Primera Division, dlatego na Vicente Calderon nie mają szans na wygraną.
Chyba nie do końca rozumiesz co grasz. Ten typ nie oznacza wygranej 1 lub dwiema bramkami. Wygrasz cały zakład tylko w przypadku dwubramkowego zwycięstwa gospodarzy. Jeżeli Atletico wygra jedną bramką to połowa twojej stawki zostanie zwrócona, a połowę przegrywasz.

kuba72 2,7K

kuba72

Użytkownik
A propos meczu Atletico-Valencia ja gram over 11.5 rzutów rożnych po kursie 1.90 ✅ (bet365). W pierwszym meczu było ich aż 21. W tym meczu to Valencia musi strzelić bramkę, więc musi oddawać strzały. Atletico będzie wyczekiwać i kąsać z kontry. Z resztą w meczach madrytczyków zwykle pada wiele rożnych, bo to wynika ze sposobu ich gry. Szybkie rozegranie na skrzydło, dojście do linii i odegranie na piąty metr, najczęściej po ziemi. Takie podania bardzo często są strącane przez obrońcę na róg lub bramkarz ma okazję do wykazania się. Dla odważnych over 14 rożnych za 3.60 ✅.

Otrzymane punkty reputacji: +1
adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Atletico Madryt vs Valencia
Atletico Madryt (AH -1.5) kurs: 2,090 buk: Pinnacle ✅
Atletico Madryt wygra do 0 kurs: 2,10 buk: Bet365 ✅
Popieram typ na over, ale boję się trochę ✅✅✅2:0, dlatego wolę dać typ na wygraną 2 bramkami. AH -1, -1,5 po 1,73 mnie nie satysfakcjonuje, zaryzykuję na -1,5. Atletico może odetchnąć po Barcelonie, zachowało Status-Quo i udowodniło, że jest jedną z 3 najlepszych drużyn PD. Rzeczywiście gra na wyjeździe z Valencią nie zachwycała, ale nawet Real Madryt z 2 ligowcem wymęczył 0:0, żeby go u siebie wysoko rozłożyć. Myślę, że teraz tak będzie z Valencią. Generalnie nie lubię grać pucharów, ale jeśli już to właśnie rewanże. Jak słusznie zauważył kolega krzosz nie mogą grać znowu na remis bo nic to im nie da i bojąc się ewentualnego gola gości będą chcieli wypracować sobie dużą zaliczkę. Oczywiście sportowo to bardzo dobra ekipa, która u siebie nie gra tak bardzo minimalistycznie. Typ na wygraną do 0 uzasadniam tym, że będą bardzo uważać aby nie stracić bramki bo to by dosyć mocno skomplikowało sytuację, a Thibaut Courtois już udowodnił wielokrotnie jakim jest świetnym bramkarzem. Nie stracili gola z Barcą, nie stracą i dziś. Jak bym miał dawać CS to najbliżej mi do ✅✅✅2:0 (edit: jaka szkoda, że nigdy nie gram CS) i na taką (lub wyższą) wygraną liczę.

Otrzymane punkty reputacji: +16
barc_a 219

barc_a

Użytkownik
Atletico Madryt vs Valencia
4-6 kartek w meczu / 2.25 / WiliamHill ✅✅

Na dzisiaj wybrałem ten mecz rewanżowy z opcją kartek tak jak i pierwszy ich mecz. To Valencia będzie musiała strzelić bramkę, aby awansować dalej, i będzie to na pewno nie zbyt ładny mecz pod względem fauli. Pstra gra z obu stron. Tak jak w poprzednim meczu, a z resztą w każdym między sobą.
W ostatnich meczach pomiędzy tymi drużynami :
Valencia vs Atletico 1:1 | 5 kartek
Atletico vs Valencia 3:0 | 6 kartek
Atletico vs Valencia 1:1 | 6 kartek
W dalszych meczach również sporo.
Osobiście odradzał bym granie w stronę Atletico.
Gram tutaj | Zakład bez remisu-Valencia | 7.00 | WilliamHill
Valencia w obydwu meczach przeważała przez 70% gry... szkoda. ⛔

Otrzymane punkty reputacji: +3
krzosz1987 1,2K

krzosz1987

Użytkownik
Spotkanie: Athletic Bilbao - Betis Sewilla - kto awansuje ?
Typ: Athletic Bilbao
Kurs: 1.67
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Podobnie jak w poprzedniej rundzie Copa del Rey piłkarze z Bilbao będą musieli odrabiać straty San Mamés poniesione w pierwszym meczu. W poprzedniej rundzie ta sztuka im się udała, po porażce w Vigo z Celtą 0-1, u siebie nie dali szans rywalowi pokonując ich 4-0, czy dziś może być podobnie? Wszak Betis również pierwszy mecz wygrał 1-0 i dziś mimo, że ma zaliczkę chyba mało kto wierzy w to, że awansują do dalszej fazy rozgrywek o Puchar Króla.
Przede wszystkim Bilbao w tym sezonie na własnym boisku spisuje się naprawdę wyśmienicie - w rozgrywkach Primera Division wygrali 8 spotkań oraz 2 zremisowali na własnym boisku (potrafili wygrać nawet z FC Barceloną) a w ostatniej kolejce rozbili Almerię 6-1! Betis natomiast w samych rozgrywkach ligowych zdobył raptem 11 punktów, co sprawia, że drużyna z Estadio Benito Villamarín zajmuje ostatnie miejsce w ligowe tabeli - na wyjazdach ich bilans to: 0 zwycięstw, 2 remisy i 7 porażek.
Jak wygląda natomiast sytuacja kadrowa w obu drużynach? Trener gości Juan Carlos Garrido już wczoraj ogłosił 19 osobową kadrę na to spotkanie, brakuje w niej takich graczy jak : Jordi Figueras, Markus Steinhöfer, Xavi Torres, Nosa Igiebor, Juanfran, Joan Verdú, Álvaro Vadillo, Cedrick i Braian Rodríguez. W kadrze znalazło się natomiast miejsce dla Damiena Perquisa oraz pozyskanego z Atletico Madryt Leo Baptistão. Jeśli chodzi natomiast o drużynę z Kraju Basków to Ernesto Valverde dał odpocząć w dzisiejszym meczu dwójce Markel Susaeta i Iker Muniain.
Podsumowując uważam, że Bilbao powinno nie tylko być wstanie dziś odrobić straty z pierwszego meczu ale również nie powinni mięć problemów z awansem do kolejnej fazy rozgrywek Pucharu Króla. Myślę, że losy awansu powinny nawet rozstrzygnąć się nawet w regulaminowym czasie gry i myślę, że warto zagrać tutaj awans właśnie Bilbao. Betis ma bowiem swoje kłopoty i wydaje się, że bardziej będą koncentrować się na tym by nie spaść z ligi niż na rozgrywkach pucharowych.

Otrzymane punkty reputacji: +2
P 73

phamrol

Użytkownik
Pytanie do znawców(Kapszti, Ramzesa, Vidal) lub innych użytkowników interesujących się ligą hiszpańską. Ja nie ukrywam, że od czasu do czasu patrzę, zawodników znam, ale kadr zespołów i ich potencjału już nie do końca.

W meczu Athletic - Betis zainteresowały mnie rzuty rożne. Handicap 0:1 jest płacony po 1.9 na Athletic✅. W pierwszym meczu było 8-3 dla Basków. Ogólnie gospodarze tego meczu u siebie grają ofensywną piłkę i ich rzuty rożne to często powyżej 8, natomiast Betis na wyjazdach ma średnio 1-3-5 rożne. Wynik z pierwszego meczu jest korzystny dla Betisu. Znając ich problemy w lidze i grę na wyjeździe wątpię, żeby ruszyli do ataku. Wydaje mi się, że doświadczeni tym sezonem ten puchar nie jest im potrzebny. Wszystko pięknie fajnie, ale kolega wyżej napisał, że zabraknie Muniaina i Susaety, którzy w ostatnim meczu popisali się kilkoma asystami. Stąd też moje pytania...

1. Jak oceniacie potencjał Bilbao? Czy mają w składzie filigranowych i szybkich skrzydłowych którzy są w stanie zapełnić lukę po tej dwójce? Jak wiemy, że to skrzydłowi głównie nabijają rożne.

2. Jak oceniacie kadrę Betisu na ten mecz? Widzę, że obrona w miarę ligowa, chociaż problemy z bocznymi obrońcami w mojej ocenie są. Czy ofensywna również ucierpiała przy tych powołaniach?

W ostatnim meczu z Almerią zrobili 8 rożnych, ale wynikało to z tego, że grali u siebie, mecz z gatunku tych które muszą wygrać i ustawienie było ofensywne. Wątpię, żeby na dzisiaj również zdecydowano się na ofensywne ustawienie.

Otrzymane punkty reputacji: +24
banan23 150

banan23

Użytkownik
▶ Athletic Bilbao - Real Betis

▶Typ: Athletic Bilbao over 2.5
▶Kurs: 2.5
▶Stawka: 2j
▶EW: 5.0

Nie wiem jakim cudem Athletic nie wygrało meczu na Benito Villamarin. Przeważali w każdym aspekcie gry, oprócz tego najważniejszego czyli liczby goli. Ze składu wypadli Muniain oraz Susaeta z powodu kontuzji. Godni powinni ich zastąpić Ibai oraz De Marcos, którzy nie mają dużo gorszych statystyk od powyższych graczy. Drużyna powinna być podbudowana rozbiciem w La Liga Almerii aż 6-1. Dwie bramki w tym meczu zdobył Ibai, który dziś zacznie mecz w wyjściowej jedenastce. Athletic musi w tym meczu strzelić co najmniej 3 gole by spokojnie myśleć o awansie. Przy wyniku 2-0 wystarczy szczęśliwa akcja Betisu, karny i jest po nich.

Betis gra fatalnie w tym sezonie. Na wyjeździe w PD zdobył tylko dwa punkty. Największym problemem tej drużyny jest zdobywanie bramek. Strzelili ich ledwo 16, czyli mniej niż jeden gol na mecz. Dziś być może zagra napastnik wypożyczony z Atletico Madryt- Leo Baptistao. Po kontuzji wraca Damien Perquis, ale raczej nie zobaczymy go dziś na boisku. Sytuacja trenera Juana Garrido w klubie jest beznadziejna. Hiszpańska prasa donosi, że może to być jego ostatni mecz w roli szkoleniowca Betisu. Podobno nie może on już nawet decydować o transferach. Dodatkowo w zespole gości zabraknie dziś podstawowych zawodników, pomocnika Verdu, 18 meczy, 3 gole; pomocnika Vadillo, 15 meczy, 2 asysty.

Suma sumarum wychodzi mi, że Athletic zdobędzie tu minimum 3 bramki. Erneste Valverde na pewno przekaże swoim piłkarzom, że żeby mieć awans w kieszeni muszą tu zdobyć co najmniej 3 gole. Może Betis zdoła zdobyć jakąś bramkę dzięki nowemu napastnikowi, ale to już nie dotyczy mojego zakładu.

Otrzymane punkty reputacji: +1
vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
W meczu Athletic - Betis zainteresowały mnie rzuty rożne. Handicap 0:1 jest płacony po 1.9 na Athletic. W pierwszym meczu było 8-3 dla Basków. Ogólnie gospodarze tego meczu u siebie grają ofensywną piłkę i ich rzuty rożne to często powyżej 8, natomiast Betis na wyjazdach ma średnio 1-3-5 rożne. Wynik z pierwszego meczu jest korzystny dla Betisu. Znając ich problemy w lidze i grę na wyjeździe wątpię, żeby ruszyli do ataku. Wydaje mi się, że doświadczeni tym sezonem ten puchar nie jest im potrzebny. Wszystko pięknie fajnie, ale kolega wyżej napisał, że zabraknie Muniaina i Susaety, którzy w ostatnim meczu popisali się kilkoma asystami. Stąd też moje pytania...
Dziękuję za typ, pograne grubo.
Bilbao -1 EH Corners @1.90 5j betsson &#39;na izaczu&#39; - uff siadło, ale to był AH, bo dwudrogowy (mój błąd przy zapisie) ✅ ✅ 8-5.

Nie wiem gdzie logika tego betu, skoro linię na Athletic dali o7.5 @1.72, a Betisu o3.5 @1.65. Już to wskazuje, że buki liczą na więcej kornerów z drużyny Basków. Myślę, że tu handi powinno być w okolicach -3, ale to już ich problem.
1. Jak oceniacie potencjał Bilbao? Czy mają w składzie filigranowych i szybkich skrzydłowych którzy są w stanie zapełnić lukę po tej dwójce? Jak wiemy, że to skrzydłowi głównie nabijają rożne.
Nie będzie tragedii. Oscar de Marcos i Ibai Gomez awizowani przez Markę są bardzo podobnymi zawodnikami, idealnymi do gry na skrzydłowych.
2. Jak oceniacie kadrę Betisu na ten mecz? Widzę, że obrona w miarę ligowa, chociaż problemy z bocznymi obrońcami w mojej ocenie są. Czy ofensywna również ucierpiała przy tych powołaniach?
A co to oznacza obrona ligowa jeśli piszemy o Betisie? Że to kolejny atut Basków? ???? Wiadomo jak tragicznie grają defensorzy Verdiblancos, zresztą każda formacja strasznie kuleje. Bez Vadillo, Juanfrana i Verdu. Słabo trochę.
Tu brak Susaety czy Muniaina niewiele zmieni. Może trochę gorzej będzie to wyglądało jakościowo po bokach, ale największą rolę odegra środek pola, a tam kapitalni gracze jak Iturraspe czy Rico, a przed nimi Herrera, czyli to samo co z Almerią.

Awans Espanyol @1.55 ✅ ✅
Awans Athletic Bilbao @1.55 ✅ ✅
Awans Atletico Madryt @1.55 ✅ ✅

Akcja mrozimy zakończona powodzeniem. Mrozy odpuściły, a nasza kasa się rozmnożyła.

Otrzymane punkty reputacji: +5
adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Dziękuję za typ, pograne grubo.
Bilbao -1 EH Corners @1.90 5j betsson
Nie wiem gdzie logika tego betu, skoro linię na Athletic dali o7.5 @1.72, a Betisu o3.5 @1.65. Już to wskazuje, że buki liczą na więcej kornerów z drużyny Basków. Myślę, że tu handi powinno być w okolicach -3, ale to już ich problem.
Dziękuję phamrol i Vidalowi. To jest chyba jakiś błąd buka, tak czy inaczej też to pograłem ponadstandardowo. W Bet365 AH na te rzuty dla Bilbao zaczyna się od -4 czyli przekładając ten nasz zakład -1 EH było by AH -1,5, co oczywiście oznacza, że można sobie zrobić coś ala surebet i kiedy przewaga cornerów byłaby między 2 a 4 tak czy inaczej wygrywamy. Oczywiście też jak słusznie zauważył Vidal linia na Bilbao ustawiona jest wyżej (powyżej 7,5) a Betisu powyżej 3,5 co sugeruje, że spodziewają się więcej ze strony Bilbao. To oczywiście czyni bet ✅-1 EH corners tak z punktu widzenia typerskiego jak i matematycznego bardzo opłacalnym. Phamrol zauważyłeś perełkę.
edit po meczu// co do tej perełki to dawno się tak nie denerwowałem, ostatnie 2 rzuty rożne dla Bilbao w ostatnich kilku min. Bałem się bardzo bo przy prowadzeniu 2:0 i rzutach 6:5 to Betisowi zależało na wyniku i atakował zaciekle bramkę gospodarzy. Weszło po prostu cudem, ale mogło być różnie. Oczywiście najważniejsze, że weszło.
Edit// już się skapnęli, mam nadzieję, że nie przeze mnie ???? EH-4 po 1,80
Zagrałem jeszcze ✅Bilbao na AH-1,-1,5 po kursie 1,91 Pinnacle
Jeśli chcą awansować muszą wygrać co najmniej jedną bramką, aby załatwić sprawę awansu bez dogrywki muszą wygrać 2 bramkami. Grają z ostatnią drużyną PD - czerwoną latarnią i to u siebie. Jak dla mnie zakład w miarę pewny.

P 73

phamrol

Użytkownik
Perełka perełką, a sam się za dużo czaiłem i nie zagrałem ;P
W każdym bądź razie życzę wygranej, bo myślę, że to ciekawy typ.
Co sądzicie o Under 3.5✅ w meczu Osasuna - Real ?

barc_a 219

barc_a

Użytkownik
Levante vs Vallecano
Awans Vallecano / 1.82 / Unibet
Zaskoczył mnie tak wysoki kurs na awans gości. Spodziewałem się około 1.50.
Krótko i na temat. Vallecano w pierwszym meczu zagrało na prawdę dobre zawody, kontrolowali cały mecz, lecz zabrakło tylko bramki. Levante nie potrafiło złapać chociaż by na chwile odpowiedniego rytmu gry. Na prawdę pełen podziwu byłem jak w pierwszym meczu grało Vallecano. Po pierwszym meczu Vallacano pokonało na wyjeździe Getafe 0:1, natomiast Levante pokonało u siebie Malagę 1:0. Dziś goście zdobędą bramkę, jestem tego niemal że pewien, Levante w takiej sytuacji będzie musiało zdobyć dwie bramki co się im nie uda na pewno. Widzę tutaj bramkowy remis 1:1 i awans Vallecano.​

C 105

ceeferem

Użytkownik
Osasuna Pampeluna - Real Madryt
Dzisiaj 15.01.13, 21.30 Osasuna już raczej pogodzona z końcem przygody w CDR aczkolwiek napewno u siebie będą chcieli pozostawic dobre wrażenie. Trener w porównaniu ze składem z meczu na SB dołował tylko Acunie. Real w ostatnim meczu ligowym odziwo najlepiej zagrał w formacji defensywnej nie pozwalając na zbyt wiele rywalom. Tempa dzisiaj forsować nie będą bo w sobotę kolejny niewygodny wyjazd do Sevilli. Mecz o charakterze underowym aczkolwiek jeśli w 1-szych minutach Osasuna coś trafi to nie mając nic do stracenia może zrobić się ciekawie. Jeśli tempo będzie ospałe to może o wyniku zadecydować 1,2 akcję może stały fragment. Moje typy na dziś:
⚽Pierwszy strzelec gola ---&gt; CR7 (3.20 Bet365)✅
⚽Remis HT ---&gt; 2.75 (Bet365)⛔

kuba72 2,7K

kuba72

Użytkownik
Villarreal-Real Sociedad

Villarreal -0,5AH kurs 1,625 Bet365 ⛔
Villarreal -2,5 rzuty rożne HA kurs 1,90 Bet365 ⛔
padnie powyżej 12 rzutów rożnych (azjany) kurs 1,925 Bet365 ⛔

Mieliśmy ostatnio mini maraton jeżeli chodzi o pojedynki między tymi ekipami. 9 stycznia w San Sebastian w pierwszym meczu CdR padł remis 0:0, a w ostatni poniedziałek w lidze Villarreal rozbił RSSS 5:1. Naturalnym faworytem wydaje się być drużyna gospodarzy. Kurs na 1 lub awans to w tej chwili na Bet365 1,61, dlatego wybieram opcję -0,5AH (tożsamą z czystą 1), ale z odrobinę lepszym kursem. Gram jeszcze dwa zakłady na rogi. W San Sebastian przewaga w rożnych wyniosła 8:2 dla Villarreal. W lidze było 8:6 też dla żółtych łodzi. Posiłkuję się azjatyckim handi, gdyby miało paść dokładnie 12 rogów, ale myślę że gospodarze będą cisnąć i będą się sypać strzały na bramkę Sociedad. Raczej każda z tych opcji powinna wejść.

Wszystko w plecy, ale równie dobrze mogło wszystko wejść, gdyby... No właśnie, gdyby Villarreal wykorzystał w 74 minucie karnego, to sprawa wyniku byłaby otwarta. Poza tym w 73 min padł 11 rzut rożny, szósty kolejny dla gospodarzy (wyprowadzili z 0:5 na 6:5). Przy stanie 1:1 na pewno by cisnęli i spokojnie ze dwa rożne dla gospodarzy by wpadły. A tak powietrze zeszło i było pozamiatane.

P 73

phamrol

Użytkownik
Wczoraj dwa typy na plus, więc może dzisiaj podtrzymamy passę. Pod lupę zabrałem mecz Villarreal - Real Sociedad.
Patrząc na kursy, skłonności przed meczem itp to mamy: w pierwszym meczu kursy leciały na Sociedad i padł remis oraz under 2,5. Następnie w lidze każdy kierował się pierwszym meczem i stawiał poniżej 2,5 oraz widział X2 lub DNB na Sociedad... padł wynik 5-1. Teraz większość jak nie każdy gra na Villareal i powyżej 2.5, a jak będzie ?
Patrząc na składy które awizuje Marca to będą zmiany. W Villarreal ma nie zagrać Asenjo, Gaspar, Dorado, Costa, Uche, Soriano, Trigueros, Gomez czyli bramkarz+3 obrońców+ 3 pomocników+napastnik. Nie wnikam i nie przecze czy np. Perbert jest lepszy/słabszy od Uche, bo nie w tym rzecz. Zresztą nie podchodzę do tego meczu patrząc na składy, bo w Sociedad również będą zmiany(bramkarz, 2 def. pomocników, skrzydłowy i napastnik), ale nieco inaczej. Część psychologiczna która jest istotna również można różnie interpretować. Xabi Prieto wypowiedział się, że zrobią wszystko by zmazać plamę porażki i drugi mecz taki się nie powtórzy, z kolei w Villarreal atmosfera i morale poszły w górę po takiej wygranej, bo jakże mogłoby być inaczej. Przeważnie większość się sugeruje tym, że skoro zespół X wygrał ostatnio z zespołem Y w lidze, pucharze czy sparingu, to w następnym meczu też tak będzie. Nie mam na myśli tutaj dwumeczu, ale sytuacja sparing-liga, liga-puchar. Tak ostatnio mieślimy z Manchester United - Swansea, gdzie łabędzie wygrały w pucharze, na ligę którą grali zaraz później kursy na nich spadały, a United pokonali ich 2-0.
Oczywiście sytuacja jest inna, bo tu Sociedad gra na wyjeździe, a United grało u siebie, ale wynik z pierwszego meczu 0-0 jest naprawdę korzystny dla Basków. Ja biorę X2 Real Sociedad 2,4✅ w Pinnacle.
Są to tylko moje domysły, przypuszczenia, głębsze przekonania, ale ze swojego doświadczenia piłkarskiego czy też bukmacherskiego wiem, że nie zawsze należy się kierować absencjami.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom