Bardzo interesuje mnie typ na BTS, ale czy im się zachce choć chwilę postraszyć Katalończyków jak to miało miejsce nie tak dawno w lidze, gdzie prowadzili już 2:0. Przypominam, ze obrona Barcelony wygląda trochę słabo:
Montoya - Puyol - Mascherano - Adriano, a w bramce rzecz jasna Pinto.
Co do Messiego to wszystkie gazety w Hiszpanii są zgodne, że usiądzie na ławce, by zagrać z Atletico w pełni przygotowany. Pewnie wejdzie z ławki, by złapać rytm meczowy, możliwe że wynik będzie już ustalony i goście nie będą na niego polować.
Ostatnio w formie jest Pedro, więc można szukać bramek z jego strony.
Pedro strzeli gola @1.72 bet365 2j - skoro nie ma Neymara, to kursy powinny spaść.
BTS @2.00 bet365 1j
Mogę jeszcze podpowiedzieć w jaką stronę grać. Kursy na Racing Santander nie spadają bez powodu. Trener Almerii powołał... 22 piłkarzy, z czego od razu mają się przenieść do Kraju Basków na weekendowe przetarcie z Athletic Bilbao. Dziś dla przypomnienia zagrają z 3 ligowym zespołem, który notabene wyeliminował inną drużynę z Andaluzji - Sevillę. W tym meczu udział może wziąć 11 zawodników i tylko 5 rezerwowych. Aż 7 panów przyjedzie tu na wakacje. Awizowani do wyjścia na boisko są młodzieżowcy. Trener Almerii będzie chciał sprawdzić jak radzić sobie będą zawodnicy, którzy na ogół nie grają w składzie.
Porteros: Esteban (1) y Ustari (25).
Defensas: Rafita (20), Nelson (22), Antonio Marín (41), Torsiglieri (2), Marcelo Silva (3), Hans Martínez (4), Trujillo (5), Raúl García (14), Dubarbier (16) y Mané (21).
Centrocampistas: Aleix Vidal (8), Marcos Tébar (6), Verza (7), Corona (15), Azeez (31), Soriano (23), Barbosa (11) y Suso (17).
Delanteros: Oscar Díaz (9), Rodri (10), Jonathan (19) e Hicham (27).
Przewidywania Marki są takie:
Ustari (kiedyś dobrze bronił - szkoda, że marnuje się na ławce),
Mane (przyszedł dopiero zimą z Maccabi Tel Awiv. Dość solidny, doświadczony piłkarz),
M. Silva (grał w Liga Adelante, teraz ledwie 44 minuty z Atletico - na zapleczu zagrał 20 meczów, z czego tylko w dwóch nie stracili bramki),
H. Martinez (kolejny nowy piłkarz w Almerii - na wypożyczeniu z U.Catolica. Będzie środek w stylu latino. :razz: );
A.Marin (17latek ze szkółki. Więcej nic nie napiszę.
); Im bliżej bramki przeciwnika tym trochę lepiej to wygląda. Środek pomocy
Tebar i Corona. Skrzydła
Suso i
Raul Garcia (z tym, że na ogół to lewy obrońca, więc nie wiem czy sprawi jakieś zagrożenie w ofensywie); Za napastnikiem grać ma kolejny młody
Hicham, który ma 18 lat. W napadzie zagrać ma
Zongo, młody zawodnik z Burkina Faso (21lat).
Zatem jest spory wybór - to już zostawiam każdemu z osobna. Almeria olewa ten mecz, pewnie liczy na udaną remontadę w rewanżu.
BTS nie - 2.06 Unibet 2j
tu bardziej liczę na gola Racingu niż Almerii. Egzotyczna defensywa - Urugwajczyk z Chilijczykiem i młody na prawej to będzie groźne dla nich samych.
0:0 do HT - 3.00 Unibet 1j
Jestem trochę zaskoczony, bo Almeria raczej będzie się starała bronić, by mieć dobry rezultat na rewanż. Kurs ciekawy i próbuję.
Racing czyste konto - tak - 4.00 bet365 1j
---
Espanyol za to nie odpuszcza, bo w lidze czeka ich ciężkie przetarcie z Realem Madryt. Zawieszony będzie Aguirre, który zrugał arbitra, który nie podyktował jedenastki za oczywiste zagranie ręką Oiera w meczu z Osasuną. Właściwie to zabraknie tylko Stuaniego i Collotto.
A ja dalej na nich stawiam i nie poprzestaje na zwykłym typem na awans.
Espanyol -0.25 1.93 bet365 1j
Alcorcon nie strzeli @2.50 WilliamHill 1j
Espanyol dno, bramkarz w ogóle się nie nadaje.