>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Puchar Króla - 2013/2014

Status
Zamknięty.
ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Czy ktoś może udzielić informacji po ilu kartach jest pauza 2 czy 3?
Po 3. żółtej kartce jest pauza.
The Spanish Football Federation (RFEF) have modified their totting up system for yellow card-related suspensions in the Primera Division and Copa del Rey.
In the Copa del Rey, the governing body RFEF have confirmed that they have reduced the number of yellow cards required to trigger an automatic ban from five bookings to three. However, there will also now be an amnesty introduced, seeing all cards wiped at the end of the third round of the competition.

N 291

nalogowiec-108173

Użytkownik
Ha ha ha ! Wszedłeś sobie na Livesport i zobaczyłeś, że Espanyol miał jeden celny strzał? Ostatnie część meczu Real był osrany gdy Espanyol nagle przycisnął i zasłużył na bramkę wyrównującą. Dziś Espanyol na pewno się postawi.
Livesports? Proszę Cię, jestem kibicem od wielu lat i oglądam wszystkie mecze Realu od paru lat, i tak sie składa ze w koncówce real po prostu chciał zeby ten mecz się skonczył i spuścił z tonu mając wynik 5;0, a tutaj nie mogą pozwolic sobie na strate bramki gdyz bedzie o wiele latwiejsza sprawa w rewanzu u siebie, i tak sie sklada ze mecz właśnie się skończył a espanyol miał ponownie tylko 2 CELNE STRZAŁY NA BRAMKĘ, sytuacji bramkowych więcej ale to inna sprawa ???? i kurs 2.05 wpada bez problemu, pozdrawiam.

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
wpada bez problemu, pozdrawiam.
Już nie przesadzaj. Pizzi w pierwszej połowie taką patelnię dostał i uderzył w trybuny. W drugiej połowie Cordoba miał sam na sam z Casillasem. Ostatnie 5 minut to po raz kolejny oblężenie bramki Realu i rozpaczliwa obrona. Nie ma co jednak ukrywać, że w perspektywie całego spotkania to Espanyol zagrał przeciętnie.
Pisanie jednak, że siadło bez problemu, jest przegięciem.

N 291

nalogowiec-108173

Użytkownik
Już nie przesadzaj. Pizzi w pierwszej połowie taką patelnię dostał i uderzył w trybuny. W drugiej połowie Cordoba miał sam na sam z Casillasem. Ostatnie 5 minut to po raz kolejny oblężenie bramki Realu i rozpaczliwa obrona. Nie ma co jednak ukrywać, że w perspektywie całego spotkania to Espanyol zagrał przeciętnie.
Może i masz racje, ale troszke mnie zdenerwował kolegą pisząc ze sugeruje sie statystykami z livesports :grin:, co nie zmienia faktu ze na wynik duży wpływ miały umiejętności graczy i ich zdolność do wykończenia pod presją ????
mysle ze za jakas godzinke spam mozna skasować ????

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Espanyol nie grał w sumie źle, choć niekiedy to &quot;sam na sam&quot; to nawet Casillas by nie obronił. Po prostu defensywa i bramkarze Realu to w tej chwili najlepsza obrona PD i tyle.
Ale ja w innej sprawie. Wyczytałem na jednym z portali, że trener Caparros prawdopodobnie skorzysta z kilku rezerwowych i skład w drugim spotkaniu z Katalończykami będzie wyglądał trochę inaczej niż ten niedzielny, co może oznaczać brak Navarro, Diopa, Rubena Garcii, Mate i Ivanschitza. Czy może to ktoś to potwierdzić ? Bo jeśli tak, to handi np -1,5 na Barcelonę całkiem do zagrania.

barc_a 219

barc_a

Użytkownik
Ale ja w innej sprawie. Wyczytałem na jednym z portali, że trener Caparros prawdopodobnie skorzysta z kilku rezerwowych i skład w drugim spotkaniu z Katalończykami będzie wyglądał trochę inaczej niż ten niedzielny, co może oznaczać brak Navarro, Diopa, Rubena Garcii, Mate i Ivanschitza. Czy może to ktoś to potwierdzić ? Bo jeśli tak, to handi np -1,5 na Barcelonę całkiem do zagrania.
Caparros
- „Mecz z Barceloną jest już jutro, do spotkania z Sevillą jeszcze dużo czasu. Zastosowałem rotacje w składzie i powołałem pięciu innych zawodników, którzy grali w poprzednich meczach pucharowych. Ważne, by odświeżyć skład, ponieważ w niedzielę wykonaliśmy ciężką pracę”.

Otrzymane punkty reputacji: +2
sixeros 1,4K

sixeros

Użytkownik
⚽ Typ: Espanyol vs Real. Real wygra do 0: Tak (2.10) /Bet365 ✅ 0-1
Zamierzam na dłużej zagościć w tym dziale. Nie patrząc na skład pokuszę się o dodatnie handi na Levante. Nawet jeśli zabraknie kilku graczy to kolektyw zostanie ten sam a nie od dziś wiadomo że Barcelonie ciężko się gra na Estadio Ciudad de Valencia gdzie swoje mecze rozgrywa Levante.
W ostatnich 3 latach:
Levante vs Barcelona 1-1
Levante vs Barcelona 1-2
Levante vs Barcelona 0-4
Levante vs Barcelona 1-1
Jak widzimy tylko jedno spotkanie zakończyło zdecydowaną wygraną gości, w listopadzie 2012 kiedy Barcelona 4 bramki strzeliła w 17 minut. Pozostałe wyniki zachęcają do zagrania dodatniego handi na gospodarzy. I jeżeli barcelona nie strzeli szybko jednej/dwóch bramek to ten typ ma duże szanse powodzenia.
Gospodarze znajdują się w środku tabeli La Liga z przewagą 8 punktów nad strefą spadkową i stratą 9 punktów do pucharów więc myśle że tu wielkiego oszczędzania przed ligą nie będzie. A na pewno piłkarze będą chcieli powtórzyć mimo wszystko niespodzianke z niedzielnego meczu.
Mój typ:
Levante vs Barcelona 1 (hc +2) &lt;1.75&gt; /bet365

N 291

nalogowiec-108173

Użytkownik
Barcelona w fatalnej dyspozycji, brak Neymara na pewno zostanie odczuty w drużynie Barcelony, lecz maja godnych zawodników aby go zastąpić..Jak wszyscy wiemy w poprzednim meczu Barcelona straciła punkty właśnie z Levante, a tydzień wcześniej z atletico..Real Madryt goni, barcelona musi w końcu powrócić na dobre tory aby nie została wyprzedzona przez Real czy Atletico w lidze..gdzie mieliby się przełamać jak nie z poprzednim rywalem z ligi który urwał im punkty? Barcelona to nie jest średniak, na pewno stać ich na lepszą grę. W ostatnich 5 meczach(3 mecze wyjazdowe) stracili jedynie 1 raz gola i uważam, że to będzie kolejny mecz do 0, lecz kursy są bardzo mało zróżnicowane pomiędzy BTS a wygrana Barcy do 0 więc mój typ na ten mecz:
Levante vs Barcelona
BTS? Nie @ 1.80

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
RSSS - Racing Santander
Real Sociedad wygra do 0 @1.90 bet365 4j
⛔
- Atezainak: Bravo, Zubikarai.
- Atzelariak: Zaldua, Mikel, Iñigo, José Ángel.
- Erdilariak: Gaztañaga, Zurutuza, Ros, Xabi Prieto, Rubén Pardo.
- Aurrelariak: Seferovic, Agirretxe, Vela, Chory Castro, Griezmann.
W bramce Zubi, obrona wypisana i na Racing jest ok. Ważne, że w ataku powołani najważniejsi, a to znaczy że chcą wygrać. Duże utrzymywanie się przy piłce i trochę defensywna taktyka Racingu sprawi, że goście tu mają minimalne szanse na zdobycie bramki. Gospodarze powinni tu wygrać paroma bramkami.

Levante - Barcelona
HT/FT Barcelona/Barcelona @1.61 1j
bet365 ⛔
W Walencji zabraknie sporo ważnych zawodników, autorów sukcesu z ligowej potyczki. Defensywa znacznie odmieniona, bramkarz zmieniony i do tego środek pomocy nie wygląda dobrze. Barca powinna tu wygrać i spokojnie przejść do rewanżu z przewagą paru bramek. Skład Katalończyków oprócz w defensywie wydaje się być w miarę optymalny.

barc_a 219

barc_a

Użytkownik
Zamierzam na dłużej zagościć w tym dziale. Nie patrząc na skład pokuszę się o dodatnie handi na Levante. Nawet jeśli zabraknie kilku graczy to kolektyw zostanie ten sam a nie od dziś wiadomo że Barcelonie ciężko się gra na Estadio Ciudad de Valencia gdzie swoje mecze rozgrywa Levante.
W ostatnich 3 latach:
Levante vs Barcelona 1-1
Levante vs Barcelona 1-2
Levante vs Barcelona 0-4
Levante vs Barcelona 1-1
Jak widzimy tylko jedno spotkanie zakończyło zdecydowaną wygraną gości, w listopadzie 2012 kiedy Barcelona 4 bramki strzeliła w 17 minut. Pozostałe wyniki zachęcają do zagrania dodatniego handi na gospodarzy. I jeżeli barcelona nie strzeli szybko jednej/dwóch bramek to ten typ ma duże szanse powodzenia.
Gospodarze znajdują się w środku tabeli La Liga z przewagą 8 punktów nad strefą spadkową i stratą 9 punktów do pucharów więc myśle że tu wielkiego oszczędzania przed ligą nie będzie. A na pewno piłkarze będą chcieli powtórzyć mimo wszystko niespodzianke z niedzielnego meczu.
Mój typ:
Levante vs Barcelona 1 (hc +2) &lt;1.75&gt; /bet365
BREDNIE !
Po 1. Skoro w ostatnich 3 latach to gdzie jest wynik 0:7 ?
Po 2. Żadnej niespodzianki nie będzie bo Levante wyjdzie piłkarzami którzy mieli mało szans na grę w lidze.
Po 3. Oszczędzanie przed ligą będzie duże ze stron Levante.
Jeśli nie wiesz to nie pisz takich głupot.

sixeros 1,4K

sixeros

Użytkownik
BREDNIE !
Po 1. Skoro w ostatnich 3 latach to gdzie jest wynik 0:7 ?
Po 2. Żadnej niespodzianki nie będzie bo Levante wyjdzie piłkarzami którzy mieli mało szans na grę w lidze.
Po 3. Oszczędzanie przed ligą będzie duże ze stron Levante.

Jeśli nie wiesz to nie pisz takich głupot.
Proszę Cię nie ośmieszaj się poraz kolejny po moim typie.. Taki z Ciebie kibic barcelony a nie wiesz że barcelona 7-0 wygrała u siebie na camp nou? Naucz się czytać ze zrozumieniem dopiero pisz.
Po 2. Wiem że grają troche zmieszanym składem ale mimo wszystko to według mnie gra pozostanie na porównywalnym poziomie co w niedziele. Levante wie jak nikt inny jak dobrze radzić sobie z barceloną a barcelona na wyjeździe z levante gra słabizne...
Po 3. To sam co punkt 2. Zdublowałeś się chyba specjalnie..

Nie mówie że ten typ wejdzie na 100% jednak sam go pograłem i będę oglądał ten mecz. Nie wykluczam rezultatu 0-5 bo jak poleci to poleci ale mimo wszystko licze na jakąś bramke Levante i wyrównany mecz. Wyraziłem swoje zdanie na temat meczu, podałem swój typ. Jak będzie tak będzie zobaczymy kto będzie miał racje po meczu

Pozdrawiam.. I dalej pozostaje przy swoim

barc_a 219

barc_a

Użytkownik
Levante vs FC Barcelona
Typ : Goście wygrają obie połowy? | TAK⛔
@ 2.30 / Unibet

Krótko i na temat. Barca ma wyjazdowy mecz do Levante, z którym ostatnio w lidze zremisowała 1:1. Caparros powołał 5 zawodników, którzy mają mało szans na grę w lidze i na pewno dziś oni zagrają przeciwko Barcie. Goście wyjdą dziś mocnym składem co mówi samo za siebie, załatwić dziś sprawę awansu i rewanżowy mecz na Camp Nou niech będzie formalnością. W ataku na pewno Messi, który będzie ciągnąć ten &quot; wózek &quot; u jego boku Pedro i Tello, którzy mają dużo do udowodnienia trenerowi. Do składu Barcy wraca Alves, który zagra od pierwszych minut, razem z nim Puyol, więc o obronę się nie martwię i dochodzą do tego Bartr, który jest w dobrej formie i Adriano. Spokojne 0:4. ( 0:1 )
Przewidywany skład wg MD:
Pinto; Alves, Bartra, Puyol, Adriano; Song, Xavi, S. Roberto; Pedro, Messi, Tello.
Pedro strzeli ? | TAK⛔
@ 1.98 / Unibet
Nie ma Neymara. Nie kto inny jak Pedro musi go godnie zastąpić i dziś ma świetną okazję aby to udowodnić. Na swojej stronie najprawdopodobniej będzie miał Karabelasa, z którym nie powinien mieć większych problemów.
Widzę dziś bramkę Hiszpana, jeśli chce pokazać &quot;Tacie&quot;, że musi więcej grać to dziś musi wpakować piłkę do siatki.

Otrzymane punkty reputacji: +3
emoboy 1,5K

emoboy

Użytkownik
Levante - Barcelona -1 handi / @ 1.55 WilliamHill
vs

Analiza: &quot;..There is rotation in the team. Defender Navarro (14 matches), midfielders Diop
(17 matches 2 goals), Ruben (17 matches 1 goal), Mate (15 matches) and offensive player
Ivanschitz (18 matches 2 goals) were not taken to the squad..&quot;
Prawdopodobny skład Barcelony:
Bramkarze: Valdes, Pinto.
Obrońcy: Puyol, Bartra, Jordi Alba, Dani Alves, Adriano, Mascherano.
Pomocnicy: Fabregas, Xavi, Sergio Busquets, Song, Sergi Roberto.
Napastnicy:
Pedro, Alexis, Messi, Tello, Dongou
Pare dni temu drużyny starły się ze sobą i padł remis przy wyniku 1:1. Levante
jeszcze nie wygrało z Barceloną, a w tym poprzepdnim meczu z przed paru dni
zagrali dzisiejsi nieobecni jakimi są
Ivanschitz, Navarro, oraz Diop.

miki9971 1,9K

miki9971

Użytkownik
Real Sociedad - Racing Santander, Powyżej 4,5 kartki @ 1,66 - Bet365, stawka: 8/10
Real Sociedad - Racing Santander, Powyżej 5 kartki (azjany) @ 1,950 - Bet365, stawka: 4/10

Przeglądając ofertę znalazłem tą perełkę. No coś pięknego i mówię to z ręką na sercu. Podobny przypadek jak w spotkaniu Manchesteru City z West Ham United. Niska linia, ładny kurs, dwie dobre ekipy i przyjemny sędzina. Real Sociedad podejmie drużynę, która powoli zaczyna pukać do La Liga, wszystko wskazuje na to, że drużyna Racingu Santander powróci do najwyższej serii rozgrywek i bardzo dobrze, osobiście się cieszę. Sociedad gra całkiem nieźle to jest wręcz wiadome, jednak nie wydaje mi się, żeby Racing nie postawił żadnych, dosłownie żadnych warunków dzisiejszym gospodarzom, dla mnie to będzie zacięte spotkanie, w którym pięć kartek to dosłowne minimum... Carlos Velasco ze średnią 5,40 ogarnie ten typ z pocałowaniem rączki. Wierzcie mi bądź nie, jestem bardzo pewny tego typu i mam nadzieję, że ta pewność mnie nie zgubi.

esperanza10 506

esperanza10

Użytkownik
Real Sociedad - Racing Santander, Powyżej 4,5 kartki @ 1,66 - Bet365, stawka: 8/10
Real Sociedad - Racing Santander, Powyżej 5 kartki (azjany) @ 1,950 - Bet365, stawka: 4/10

Przeglądając ofertę znalazłem tą perełkę. No coś pięknego i mówię to z ręką na sercu. Podobny przypadek jak w spotkaniu Manchesteru City z West Ham United. Niska linia, ładny kurs, dwie dobre ekipy i przyjemny sędzina. Real Sociedad podejmie drużynę, która powoli zaczyna pukać do La Liga, wszystko wskazuje na to, że drużyna Racingu Santander powróci do najwyższej serii rozgrywek i bardzo dobrze, osobiście się cieszę. Sociedad gra całkiem nieźle to jest wręcz wiadome, jednak nie wydaje mi się, żeby Racing nie postawił żadnych, dosłownie żadnych warunków dzisiejszym gospodarzom, dla mnie to będzie zacięte spotkanie, w którym pięć kartek to dosłowne minimum... Carlos Velasco ze średnią 5,40 ogarnie ten typ z pocałowaniem rączki. Wierzcie mi bądź nie, jestem bardzo pewny tego typu i mam nadzieję, że ta pewność mnie nie zgubi.
Nie żeby, to miało kluczowe znaczenie, ale na razie Racing to wciąż drużyna występująca w 3. lidze - do La Liga nadal przed nimi daleka droga ;)
Poza tym w Copa del Rey pokazywanych jest zazwyczaj stosunkowo mniej kartek. Tutaj także może być podobnie - Racing będzie się bronił, oni się nie otworzą, a Sociedad ma spokojnie argumenty, aby mimo tego wygrać ten mecz bez &#39;&#39;rozlewu krwi&#39;&#39;, w momencie w którym Racing zamknie się i będzie czekał na kontry. Dla Realu to mecz tylko do wygrania i odbębnienia. Racing walczy, ale także wielu kartek nie łapie. Jedyny argument to arbiter, ale tak jak wspomniałem oni w CdR sędziują inaczej niż w lidze co weekend, moim zdaniem.
W mojej ocenie bliżej tutaj do undera kartkowego, ale obym się mylił pod kątem Twojego typu. Pozdrawiam.

E 474

eutanazy

Użytkownik
Real Sociedad (-1,5) - Racing Santander @ 1.50 bet-at-home ✅
Kolega Vidal podał składy, ja na poparcie typu dodam najbliższy kalendarz gospodarzy
22/01/14 20:00 CDR Real Sociedad - Racing
27/01/14 22:00 PD Real Sociedad - Elche
30/01/14 21:00 CDR Racing - Real Sociedad
02/02/14 19:00 PD At. Madryt - Real Sociedad
Jak widać w perspektywie mają mecz wyjazdowy z Atletico 3 dni po rewanzu z Racingiem, uwazam wiec ze dzis beda sobie chcieli zapewnic zaliczke, ktora pozwoli w rewanzu oszczedzic najlepszych grajkow.

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Levante vs Barcelona
Barcelona (AH: -2 i -2.5) kurs: 2,29 buk: Pinnacle ✅
Barcelona (AH: -2) kurs: 1,925 buk: Bet365 ✅
Barcelona wygra do 0 kurs: 1,80 buk: Bet365 ⛔
Dzięki za potwierdzenie rezerwowego składu Levante. Jak dla mnie to wystarczający powód do grania na gości. Po sensacyjnym remisie w PD dzięki rewelacyjnej defensywie Levante, Barcelona straciła 3 punkty. Dzisiaj jeśli ma nie być tych samych defensorów + zmęczenie całego zespołu po ostatnim pojedynku, jak dla mnie stanowią dobre uzasadnienie do typów i zgadzam się z większością forumowiczów.

dzipkis 897

dzipkis

Użytkownik
Levante - Barcelona

Patrząc na powołania w obu zespołach można wnioskować, że Barca nie powinna mieć dzisiaj problemów z wypunktowaniem. W weekend sam się przejechałem na Katalończykach stawiając ich pewną wygraną. Dziś chyba nie powinna się taka sytuacja powtórzyć. Kilku zawodników, którzy walnie przyczynili się do zatrzymania Blaugrany dostało dziś odpoczynek, a w ich miejsce zagrają gracze, którzy dostają mniej szans. Barca z kolei wyjdzie na to spotkanie w miarę mocnym składzie. Zagra przede wszystkim Messi, który po kontuzji potrzebuje minut aby złapać rytm meczowy przed najważniejszym okresem w sezonie. Myślę, że Argentyńczyk poderwie dziś kolegów z zespołu i nie pozwolą żeby powtórzyła się sytuacja z niedzieli.

Barcelona strzeli w obydwu połowach @ 1,65 ⛔ 0 i 4
Barcelona wygra obie połowy @ 2,30 ⛔ 0:1 i 4:0
Messi strzeli pierwszego gola @ 3,00 ⛔
Messi strzeli zza pola karnego @ 4,75 ⛔

Unibet

sixeros 1,4K

sixeros

Użytkownik
⚽ Typ: Espanyol vs Real. Real wygra do 0: Tak (2.10) /Bet365 ✅ 0-1
⚽ Typ: Levante vs Barcelona 1 (hc +2) &lt;1.75&gt; /bet365 ⛔ 1-4
⚽ Typ: Atl Madryt vs Ath. Bilbao (suma rzutów rożnych Bilbao) over 3.5 &lt;1.90&gt; /bet365 ✅ 4 ????
Szkoda mi troche Levante bo nie zasłużyli na tak wysoką porażke, no ale nie wytrzymali całego spotkania, a głupia bramka samobójcza spowodowała że w drużynie coś pękło a wykorzystała to Barcelona.
No ale pozostał ostatni mecz do wytypowania w tym tygodniu Copa del Rey. Także do dzieła.
Atletico Madryt vs Athletic Bilbao
W tym meczu pójdę w strone rożnych Bilbao. W przeciągu ostatnich 15 spotkań tylko dwa razy nie pokryli linii 3.5 w rożnych. Było to z Atl.Madryt w listopadzie i w wygranym meczu z Malagą również w listopadzie. Myśle, że 4 rożne jest jak najbardziej do ogarnięcia gdyż licze na wyrównane spotkanie w Madrycie, w meczu listopadowym Bilbao przegrało bez jakiejkolwiek szansy na zwycięstwo co przełożyło się na 0 rzutów rożnych. Kusi również drobniutko dać na to że Athletic Bilbao będzie miał więcej rzutów rożnych po 7.50.
Mój typ: Atl Madryt vs Ath. Bilbao (suma rzutów rożnych Bilbao) over 3.5 &lt;1.90&gt;​
/bet365​

bmw14.5 612

bmw14.5

Użytkownik
Atletico Madryt vs Athletic Bilbao
Dziś nie ma co kombinować, tylko grać na Atletico. U siebie z reguły wygrywają. Teraz będą wkurzeni, bo nie ograli ani Barcelony, ani Sevili. Ten drugi remis boli, bo mogli objąć przodownictwo w tabeli. Za dużo tych remisów u siebie. Pora na przełom i Costa też powinien odpalić. Bilbao na wyjazdach dużo traci, to ewidentnie zespół własnego boiska.
Kursy poszły w górę i mi w to graj!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom