P
7
piotr1234543
Użytkownik
Znacie może dzisiejszy przewidziany skład Barcelony w meczu z Getafe?
Znacie może dzisiejszy przewidziany skład Barcelony w meczu z Getafe?
Tata Martino ma ogromny ból głowy jeśli chodzi o zestawienie linii ofensywnej na dzisiejsze spotkanie. Wystarczy spojrzeć na statystyki zawodników, którzy grają z przodu :Znacie może dzisiejszy przewidziany skład Barcelony w meczu z Getafe?
Derby? Chyba Ci się coś pomyliłoEspanyol - Real @ Espanyol strzeli gola 1.70
Rowniez jak kolega z Rzeszowa nie jestem przekonany co do czystego wyniku graczy z Barcelony.Jakby nie bylo to derby,a one rzadza sie swoimi prawami kazdy to wie.Ponadto Real w tym 2014 roku jeszcze bramki nie stracil i od 6 meczy sa niepokonani.Licze na gola gospodarzy bo kiedys kazda passa sie konczy
Ja mam fatalny początek w typowaniu, lecz...dzisiaj pójdę po raz kolejny w przeciwną stronę. Real gra bardzo dobrze w obronie co jest zasługą super formy środkowych obronców(Ramosa i Pepe), dzisiaj występ Ramosa jest zagrożony co nie zmienia faktu, ze Real będzie chciał podtrzymać passę z czystym kontem(z tego co wiem, nawet przejdą do historii jako najdłuższa passa z czystym kontem po nowym roku, ale głowy uciąć nie dam)..Jeżeli carvajal nie zagra, to nie oszukujmy się, dla mojego typu jest to nawet lepiej bo Arbeloa jest znacznie pewniejszy w obronie. Real na pewno będzie chciał zdobyć przewagę już na wyjeździe do czego będzie niezbędna bramka i czyste konto. Moim zdaniem bez sensu jest grać na BTS? Nie po kursie 1.90, gdyż real strzeli bankowo..espanyol nie powinien dać rady, więc ja polecam ten typ:Real od 4 wyjazdowych meczów nie stracił nawet bramki. Dziś gram na przełamanie tej serii. Ancelotti drugim składem nie wyjdzie, ale zmiany w składzie na pewno zrobi. Szczególnie interesuje mnie zestawienie linii obrony. Na środku Ramosa może zastąpić Nacho, a na prawej stronie wolne dostanie Carvajal, więc do "11" wróci Arbeloa.
Mecz ligowy pomiędzy Espanyolem, a Realem na El Prat był bardzo taktycznym podejściem ze strony gospodarzy. Grali oni jednak bardzo dobrze i brakowało zdobyczy bramkowej. Ostatnie minuty meczu pokazały chyba ewidentnie, że Real po prostu chciał, by ten mecz już się skończył.
Espanyol jeśli cokolwiek chce wskórać i nie poddać się bez walki, musi strzelić u siebie minimum bramkę. Tak też typuję.
Espanyol - Real Madryt
Espanyol over 0,5 1,87 Pinnacle
Ha ha ha ! Wszedłeś sobie na Livesport i zobaczyłeś, że Espanyol miał jeden celny strzał? Ostatnie część meczu Real był osrany gdy Espanyol nagle przycisnął i zasłużył na bramkę wyrównującą. Dziś Espanyol na pewno się postawi.Ja mam fatalny początek w typowaniu, lecz...dzisiaj pójdę po raz kolejny w przeciwną stronę. Real gra bardzo dobrze w obronie co jest zasługą super formy środkowych obronców(Ramosa i Pepe), dzisiaj występ Ramosa jest zagrożony co nie zmienia faktu, ze Real będzie chciał podtrzymać passę z czystym kontem(z tego co wiem, nawet przejdą do historii jako najdłuższa passa z czystym kontem po nowym roku, ale głowy uciąć nie dam)..Jeżeli carvajal nie zagra, to nie oszukujmy się, dla mojego typu jest to nawet lepiej bo Arbeloa jest znacznie pewniejszy w obronie. Real na pewno będzie chciał zdobyć przewagę już na wyjeździe do czego będzie niezbędna bramka i czyste konto. Moim zdaniem bez sensu jest grać na BTS? Nie po kursie 1.90, gdyż real strzeli bankowo..espanyol nie powinien dać rady, więc ja polecam ten typ:
Real Madryt wygra do 0 @ 2.05 bet365
E: Warto dodać, że w ostatnim meczu pomiędzy tymi drużynami(który odbył się 9 dni temu) drużyna gospodarzy oddała 1 celny strzał na bramkę Realu!!