tomeczekp90
Użytkownik
Balotelli wraca do Włoch. Kontuzja miała go wykluczyć jedynie w meczu z Hiszpanami, jednak okazała się zbyt poważna i napastnik opuszcza turniej. Pirlo najprawdopodobniej wystąpi. Nie wiem jak sprawa się ma z De Rossim.
Hiszpania zawsze na turniejach dobrze rozkłada siły, czasami lekceważą rywala lecz znają swoje możliwości i nawet wtedy potrafią zdecydowanie wygrać.Zupełnym przeciwieństwem tego jest Argentyna czy nawet Brazylia które robią wrażenia w grupach, potem dostają w dupę w kiepskim stylu bo się po prostu przemęczają grając seriami po kilka dni.Efekt tego mieliśmy wczoraj, z tą różnicą że szczęście im dopisało.Nie wiem też czy Hiszpanie traktują ten turniej poważnie patrząc na grę z Nigerią.
Kocham takie analizy ...Skoro słabo prezentująca się wczoraj Brazylia potrafiła pokonać świetnie zorganizowanych Urusów to nie widzę dzisiaj innego wyniku niż pewne zwycięstwo Hiszpanów.
no tak jak napisałem jeśli hiszpanie awansuja bo sam wlochow nie przekreslam i moze zagram na aw za jakies drobne.Może i Hiszpanie dobrze rozkładają siły, ale z Włochami będą musieli zagrać na 100%, poza tym tak jak wcześniej mówiłem Włosi będą chcieli się odegrać za ME, szkoda tylko ze nie zagra Mario, ale mam nadzieję, że Pirlo i De Rossi będą gotowi do gry. Lepiej żałować, że się zagrało niż, że się tego nie zrobiło, tymbardziej, że kurs jest 7.0 a dla mnie to value, a jak mówią zawodowi gracze 'nie ważne co się gra, ważne żeby było value' ????