Moja przygoda z bukmacherską zaczęła się jakiś rok temu ???? w czerwcu, co świadczy nawet moja data rejestracji na forum: Dołączył 15-06-2009.
Nie pamiętam już co mnie skłoniło do obstawiania, chyba mój kolega kiedyś też obstawiał i niby coś tam wygrywał więc sam chciałem sprawdzić jak to jest bawić się w to.
Zacząłem się tym interesować, sport stał się moim poważnym zainteresowaniem, kiedyś nie wiedziałem jeszcze kto gra w jakich ligach itp. teraz wiem na pewno dużo więcej niż wcześniej
.
Pierwszy bukmacher to był
bah, chyba kumpel mi go polecił bo niby tam był bonus. Ale teraz wiem, że jest to jeden z najgorszych bukmacherów ???? , niskie kursy, czasami trzeba na siłę robić triple.
Mam tam konto i czasami mi tylko służy do oglądania meczów, ale często spotykam się z informacją
"Transmisja nie może być nadawana w Twoim kraju".
Ale dobrze, że poznałem
bah. Dało mi to możliwość otworzenia oczu na innych bukmacherów internetowych którzy mają dużo lepszą ofertę.
Na
bah elegancko się wpłacało pieniążki itp. Strona przyjemna dla oka wszystko w porządku. Byłem zapalony, żeby grać za prawdziwe pieniądze, nawet wcześniej nie grać typów na sucho. Ale to były moje początki więc takie błędy to podstawa nowicjusza ???? .
Na forum zacząłem podawać typy, stawki były początkowo po 1 zł hehe.
Później pamiętam, jak kupony nie wchodziły to chęć odegrania się z wiadomym skutkiem ???? .
Właśnie przeglądam historię mojego konta w bahu i widzę 2 strony typów podanych źle i około 1,5 strony typów prawidłowo wytypowanych.
Historia wpłat w bahu: 350 zł
05-08-09 09:42 Wpłata 100,00
23-07-09 08:43 Wpłata 100,00
02-07-09 08:44 Wpłata 50,00
15-06-09 08:17 Wpłata 100,00
Wypłat zero hehe.
W sierpniu jakoś Tobet dał 5 zł za darmo. Więc się zarejestrowałem z nadzieją, że zrobię z tych 5 zł fortunę ???? . Ale skończyło się tak jak pewnie każdy wie.
Później chyba miałem przerwę, bo w podświadomości wiedziałem, że jestem w plecy tyle pieniędzy. Dla mnie to duże pieniądze.
Ale cały czas byłem na bieżąco w sporcie, może nie aż tak, ale byłem.
Jakoś jesienią przyszedł czas na STSy, kolega z klasy obstawiał tam, więc ja spytałem się co tam trzeba zrobić, żeby obstawić, dobra wytłumaczył mi i już wiedziałem o co chodzi. ????
STSy są dobre jak chce się chociaż raz poczuć wygraną gotówkę w ręku. To jest jedyny plus bukmacherów naziemnych.
No i zaczęła się przygoda z STSami, latałem do nich prawie codziennie grając różne ciekawe spotkania. Raz wchodził typy wygrywało się po 50-100 zł, a raz przegrywało. Ale skończyło się tak, że wyszedłem chyba jakoś lekko na minusie. Zresztą na forum podawałem typy z STSów więc tam jest pewnie bilans mojej gry.
(Teraz już wiem, że bukmacherzy naziemni to jedno wielkie
G, ostatnio nawet chciałem sobie finał obstawić w naziemnym i patrzę kursik na Hiszpanię 1,55 ok to sobie zagram grubiej. Po prawej w akumulatorze sprawdzam ile będę miał ze 100 zł, wyszło coś około 30 zł ???? , uśmiech na twarzy pojawił się, że nieźle tam ludzi robią w ... ;-). ) Ale koniec o przygodzie z STSami.
Jeszcze nie pamiętam kiedy, ale tak niektórzy zachwalali grę bet365. Zarejestrowałem się, poczytałem że trudno kase wypłacić, że trzeba mieć konto i skończyło się na tym, że nie zagrałem ani jednego zakładu tam.
Na święta znowu Tobet dał 5 zł i przegrałem oczywiście te 5 zł.
Później była wpłata z MB 40 zł i grałem sobie. No i oto tym sposobem wypłaciłem 200 zł z Tobetu
.
09.02.2010 19:10 Polecenie wypłaty na konto Moneybookers
-200,00 16,53 Zatwierdzono
Później wpłaciłem 100 zł z MB na Tobet i szybko je przegrałem.
A i jeszcze w grudniu po świętach jakoś miałem epizod tych wszystkich oszust z super typami. Natrafiłem na jakąś stronę z tego forum z "super mega peffkami", no i ja miałem klapki na oczach, strona patrzę elegancko, jakieś tabelki z ich typami i patrzę, że z 95% typów mają na plusie, jakieś śmieszne typy od "vipów" itp.
Ja tu podjarany byłem, że będę robił kokosy dzięki tej stronce, no dobra zarejestrowałem się, wszystko ok. Chciałem darmowe typy, w mejlu dostałem typy, a widziałem mejle do kogo wysyłają.
Więc napisałem do paru osób, no i natrafiłem na jedno który kupił od nich typy za 450 zł :|, coraz bardziej się przekonywałem do ich wiarygodności. Wziąłem od tego typa gg itp.
Później od innego jeszcze człowieka, który również zarejestrował się na tej stronie dowiedziałem się, że to oszuści. ???? Wtedy pokazał mi blog który właśnie wymienia takich oszustów. Od razu umysł mi się otworzył, że byłem bliski wtopienia własnych pieniędzy dla jakiś oszustów. Ale w ostatniej chwili się wycofałem.
Jeszcze kiedyś przeglądałem bloga który dawał screeny ze swoich rozstrzygniętych kuponów z wysokimi kursami ???? , byłem podjarany i już chciałem kupować typy, o ile się nie dowiedziałem, że
to kupony z baha grane za wirtualne pieniądze. ???? Więc też tutaj o mały włos nie wtopiłem pieniędzy.
Sam byłem oszustem raz muszę przyznać, ale już więcej nigdy tego nie zrobiłem. Wiedziałem, że ten typ co kupił typy za 450 zł to jakiś naiwniak, więc miałem do niego kontakt to wkręcałem mu jakim to super jestem typerem i wklejałem mu
kupony z baha za wirtualne pieniądze, jaki to ze mnie super typer.(złodziej uczy się od złodzieja ???? ) Ok zapłacił mi 350 zł, podałem mu typy, nie weszły niestety i zniknąłem z kasą.
Naiwność ludzi i głupota nie zna granic. W końcu człowiek uczy się na błędach.
Później przyszedł jakoś marzec, zagrałem typ na grubo za 1000 zł w Tobecie. Wszedł.
700 zł do przodu. Wypłaciłem 600 zł, 100 zł pozostało na grę. No i 100 zł przepadło ???? .
Ostatnio zagrałem na Bronxa za 1500 zł i wszedł. 600 zł do przodu.
Później wpłaciłem jeszcze 500 zł na MŚ. Ok wygrałem 700 zł.
Wypłaciłem 3000 pozostawiając resztę na grę.
Teraz stówkę ugrałem i mam na koncie 400 zł.
Więc jestem na plusie i nie straciłem na bukmacherce.
A propo ankiety, to jakoś ona jest nieadekwatna co do typów z forum. Na forum jest z 5-9 vipów i oni są na plusie, a w ankiecie tyle osób ma niby plus.