randomizerr
Użytkownik
Zaczelo sie od zalozenia konta i puszczeniu jednego zakladu, potem dlugo nie gralem, a teraz mozna powiedziec, ze stawiam codziennie.
Nie interesuje mnie czy wierzysz, czy nie nie muszę nikomu nic udowadniać. Chodziło mi bardziej odpowiedzi na pytanie? ????pokaż nam swoją drogę do tego bankrola, wrzuć historię typów czy coś, bo po tematach nie widać. A tak może sobie napisać każdy.
pzdr.
Patrząc na twoje pozostałe komentarze dotyczące meczów i bluzgi w kierunku tenisistów jestem święcie przekonany, że jesteś już milionerem ????Witam, moja przygoda trwa około 7 lat. Na początku grałem jako szczeniak w naziemnych zazwyczaj przegrywałem nieduże kwoty. Jak skończyłem 18 zacząłem grać przez internet bardzo niskie stawki i zawsze to się kończyło stratą funduszy.Dopiero zaczał się moment około 2 lata temu gdzie zacząłem wygrywać i powiększyłem swój bankroll z około 50 zł do parunastu tysięcy. Pózniej z tą falą poszedłem do około 100 tysięcy w ciągu pól roku. Teraz gram na spokojnie stale zwiększając swój bankroll, chociaż zdarzają się głupie wtopy przez tak zwany "tilt". Niestety jest to strasznie uzależniające i przeszkadza w codziennym życiu, a jak jest z tym u Was jestem ciekaw waszych opinii i czy da radę całkowicie wyeliminować "tilt"?
Co to za typer który gra czyjes typy.Najważniejsze jest wlasne wyczucieBukmacherka może przynosić dobre zyski. Ja robię około 10-30% yielda tygodniowo ale przy niewielkich stawkach. Moja metoda to zestawianie dwóch betów: swojego oraz tego wytypowanego przez doświadczonego użytkownika forum. Jeżeli z mojej analizy wychodzi to samo co proponuje inna osoba, to obstawiam. Jeżeli ktoś typuje inaczej niż ja, zazwyczaj rezygnuje. To bardzo asekuracyjna metoda.
Sam w sobie znam się na sporcie ale jednak co dwie głowy to nie jedna, często jest tak, że najpierw patrze co ktoś typuje a dopiero wtedy sam analizuje mecz. Gdybym grał samotnie, moja skuteczność byłaby zapewne mniejsza.
dobre pytanie, zarejestrowałem się ale nie ma wpłaty przez skrill :/Grał ktoś w vulkanbecie i ma jakieś opinie o tym buku?
dokładnie, mentalny gimbus na emocjach, ale bankroll 100 koła jest ????Patrząc na twoje pozostałe komentarze dotyczące meczów i bluzgi w kierunku tenisistów jestem święcie przekonany, że jesteś już milionerem
Chłopcze zarejestrowałeś się pare miesięcy temu a udajez ważniaka zapraszam na priv chętnie ci to udowodnie jak nie wierzysz ????dokładnie, mentalny gimbus na emocjach, ale bankroll 100 koła jest ????
mam nadzieję, że się dowartościował
chłopcze, jak ty to piszesz... ja cię bardzo dobrze kojarzę z byłego DNTB i teraz z typów na żywo i potwierdzam, żeś po prostu mitoman i gówniarz. Wystarczy poczytać co i jak piszesz, bluzgi na tenisistów i nieadekwatne emocje pomijając już typy...Chłopcze zarejestrowałeś się pare miesięcy temu a udajez ważniaka zapraszam na priv chętnie ci to udowodnie jak nie wierzysz
chyba nic nie wrzucał...Dawaj tutaj rekinie biznesu