dawid.400
Forum VIP
Przejrzałem Twoje posty z ciekawości, sporty zimowe podlegają między innymi mojej osobie, co prawda nie bezpośrednio skoki, bo nimi się nie interesuję, przykro mi to stwierdzić ale to co Ty wypisujesz w dziale Administracja to są opary absurdu.
Twoje posty regularnie są usuwane? kolejna bzdura wyssana z palca.
Łącznie z działu skoki narciarskie usunięto Twoich 8 postów. Dodam fakt że usunięte przez różnych moderatorów więc nikt nie Ciebie się nie "uwziął" ani nie wysyła głupich pstryczków.
Aby nie być gołosłownym i aby userzy mogli rzetelnie ocenić sytuację, którą opisujesz zrobiłem skrinshot z niektórych usuniętych postów http://oi63.tinypic.com/2a8kbqt.jpg
Jeśli widzieć gdzieś pstryczki w którąś ze stron, to jest z Twojej w stronę innych userów, a usunięte posty stanowią praktycznie zerową wartość merytoryczną i takie posty są usuwane z działów tematycznych, tylko takie.
Teraz każdy user może ocenić to co napisałeś i jak się to ma z prawdą.
-----------------------------------------------------------------------
W temacie wnioski o odblokowanie PW, skierowałeś natomiast atak ad persona w moją stronę na który również Ci odpowiem.
Ponadto blokady na pewno nie mogłeś otrzymać ode mnie bo ja takich uprawnień nigdy nie posiadałem i nie posiadam by blokować PW czy konkretne działy, takie blokady nakłada Administracja forum.
Rozumiem Twoje uprzedzenie do mojej osoby, bo nie pozwoliłem Ci wypromować być może Twojego forum lub strony u nas na forum. Ale na takie działania nie ma zgody i regulamin o tym mówi.
Pozdrawiam serdecznie.
W dziale skoki narciarskie podałeś dokładnie 91 typów wraz z analizami i chwała Ci za to. Z tym że większość trafnych to już sobie nie dodawaj bo trafiłeś 65% z nich (60 typów), licząc płaską stawką na typ jesteśmy na bardzo małym plusie. Jednak nie to jest tematem. Za dobre typy dziękują Ci userzy, a jestem wręcz przekonany że również moderatorzy za pomocą reputacji, jeśli są dobre typy to jestem pewny że będziesz otrzymywał podziękowania.Ktoś tutaj nieźle oszalał, próbując coś zmienić - strzelając sobie w kolano. Rozumiem że celem tego jest zachęcenie do pisania w działach, i większej aktywności? Sęk w tym że wy administracjo prawie nic nie robiliście aby zachęcić ludzi do tego aby tam pisali. A sam jestem świadkiem tego że traktuje mnie administracja jak śmiecia pomimo tego że od początku sezonu skoków narciarskich napisałem blisko 80 analiz z czego większość oczywiście trafnych. Tymczasem moje posty są regularnie usuwane, a w moją stronę wysyłane są głupie "pstryczki".
Twoje posty regularnie są usuwane? kolejna bzdura wyssana z palca.
Łącznie z działu skoki narciarskie usunięto Twoich 8 postów. Dodam fakt że usunięte przez różnych moderatorów więc nikt nie Ciebie się nie "uwziął" ani nie wysyła głupich pstryczków.
Aby nie być gołosłownym i aby userzy mogli rzetelnie ocenić sytuację, którą opisujesz zrobiłem skrinshot z niektórych usuniętych postów http://oi63.tinypic.com/2a8kbqt.jpg
Jeśli widzieć gdzieś pstryczki w którąś ze stron, to jest z Twojej w stronę innych userów, a usunięte posty stanowią praktycznie zerową wartość merytoryczną i takie posty są usuwane z działów tematycznych, tylko takie.
Teraz każdy user może ocenić to co napisałeś i jak się to ma z prawdą.
-----------------------------------------------------------------------
W temacie wnioski o odblokowanie PW, skierowałeś natomiast atak ad persona w moją stronę na który również Ci odpowiem.
Regulamin forum mówi jasno:Na forum widzę "rewolucja" - więc postanowiłem w tym momencie również zająć się sprawą mojej osoby. Chciałbym opisać swoją sytuacje, a na końcu zaznaczyć na co liczę. Styczność z forum mam od 2007 roku, kiedy to zakładałem masowo konta na wszystkich forach w internecie. Takie oto szalone internetowe życie 16 latka. Wtedy oto założyłem konto o nazwie Tomcyk1991, jednakże nie korzystałem z niego, ponieważ pierwotnie nie podobało mi się forum. Uważałem że jest za duże i źle się tu odnajdywałem. Po latach zmieniłem jednak zdanie postanowiłem wrócić na forum, a można powiedzieć zacząć sie udzielać. Nie pamiętam który był to rok. Jednakże nie podobał mi się mój nick, zmieniałem go wtedy wszędzie gdzie tylko się dało. W tej sprawie napisałem do administracji, do administratora o nazwie Vader. Otrzymałem wiadomość abym stworzył nowe konto, co było dla mnie zaskoczeniem, ale tak właśnie było. Stworzyłem nowe konto o nazwie RickyFCB na którym udzielałem się przez jakiś dłuższy czas. I przyznam, popełniałem błędy godne ukarania czy to ostrzeżeniem, czy chwilową blokada dyskusji bukmacherskich. Niekiedy o słowo za dużo, niekiedy niepotrzebnie coś. I przyznaje to, jednak pewnego dnia kiedy zostałem zablokowany w dyskusjach bukmacherskich miarka się przebrała. Nie uważałem się za winnego. A zablokowanie dostałem od samego dawid.400
Nie wiem co ustalałeś z Administratorem, ja realizowałem regulamin forum w tym zakresie. Ponadto, czasami można przeoczyć że ktoś założył multikonto, jednak w Twoim przypadku było to niemożliwe bo tuż po założeniu nowego konta zacząłeś spamować linkami do innych forum i konkurencyjnych stron. Wobec tego miałeś zablokowane PW. Tak samo jest na tym koncie. Też nie masz za "nic" blokady PW i nie udawaj pokrzywdzonego.5. Każdy użytkownik forum może posiadać tylko jedno konto oraz nie ma możliwości zmiany nicku po zarejestrowaniu.
Ponadto blokady na pewno nie mogłeś otrzymać ode mnie bo ja takich uprawnień nigdy nie posiadałem i nie posiadam by blokować PW czy konkretne działy, takie blokady nakłada Administracja forum.
Rozumiem Twoje uprzedzenie do mojej osoby, bo nie pozwoliłem Ci wypromować być może Twojego forum lub strony u nas na forum. Ale na takie działania nie ma zgody i regulamin o tym mówi.
Pozdrawiam serdecznie.