Czerwona kartka zwykle wiąże się z usunięciem postów, a zwykli użytkownicy nie mogą ich oglądać, co jest chyba naturale bo przecież po coś się je kasuje.Mile widziane by było że jak ktoś dostaje czerwoną kartkę by było publicznie wiadomo za co ......
macie dostęp do wiadomości od Modów, w których jest notka administracyjna i wiadomość do Was, za co było to ostrzeżenie. Naprawdę, nie róbmy rewolucji francuskiej na forumMacie dostęp do takich informacji zawsze, gdy post nie został usunięty.
Niedziela !
Typy Live !!! - Bet365 !
Berdych - Federer !
Berdych wygra 1 gema w 1 secie 1.44 - Stawka 100zł , Do wygrania 144zł !
Federer wygra 2 gema w 1 secie 1.40 - Stawka 100zł , Do wygrania 140zł !
Berdych wygra 3 gema w 1 secie 1.53 - Stawka 100zł , Do wygrania 153zł !
Federer wygra 2 PUNKT w 1 secie w 4 gemie 1.40 - Stawka 100zł , Do wygrania 140zł !
Federer wygra 2 PUNKT w 1 secie 7 gemie 2.50 - Stawka 100zł , Do wygrania 250zł ! BRAWO ROGER !
Berdych wygra 1 seta ! 1.10 - Stawka 110zł - Do wygrania 121zł :wink:
Federer wygra 2 punkt w 1 gemie 2 seta 1.44 Stawka 100zł - DO wygrania 144zł !
Everton zdobędzie 3 bramkę w meczu z Newcastle 2.60 Stawka 50zł Do wygrania 130zł
Stoke City - Bolton 1-2 2 TYP LIVE Stawka 50zł 1.44 Do wygrania 72zł
Wiemy o tym (Modzi i Administracja) z resztą sam go "naprowadziłem" na przyznanie się... To nie ta osoba, która pożycza od innych, a zajmuje się tenisem także, więc spokojnie. Wszelkie próby pożyczek itp zgłaszajcie do Modów lub w temacie w tym dziale dotyczącym spamerów, to takie osoby będą pozbawiane PW. pozdronie to że się znowu czepiam ale słabo działacie forumowicz Kohlschreiber jawnie się przyznał do paru multikont i dalej sobie piszę w najlepsze tak tylko zagaiłem co by potem płaczu nie było
Jestem za.To i ja dorzucę swoją propozycję. Otworzenie tematu typy live z analizami. Zdarza się, że w "Dyskusje..." ktoś wrzuca coś bardzo ciekawego, wartego zagrania jednak ginie to pod naporem "Barcelona 15!!!!!!!!!!!", "Azarenka łam" czy "Federer ty pusiaku". W tym temacie byłyby tylko typy oraz dodatkowo 2-3 zdania krótkiej analizy, bo przy grze live nie ma się nad czym rozpisywać. W temacie zakaz komentarzy, oraz możliwość przyznawania punktów reputacji. Jak to widzicie?
Ale z tego co kojarzę, w działach tematycznych nie można podawać typów z live...Nie ma takiej możliwości, 2-3 zdaniowe analizy można wrzucać do działów tematycznych, także nie widzę sensu tworzenia nowego tematu czy jak Ty sugerujesz działu.
Za dzisiejszy post dostał czerwoną kartkę. A z tego względu że wyzwiska zawodników u tego usera to recydywa, więc do HP nie ma już dostępu.2) Proponuję żeby zamiast usuwać wulgarne posty, to najpierw je kartkować (jeśli możecie to spójrzcie na ostatnie perełki tego gościa). Raportowałem wczoraj jego prostackie teksty, dziś robił to samo, widzę że już usunięte, ale skoro drugi dzień z rzędu mu się udało to podejrzewam że jutro też mu włos z głowy nie spadnie.