Napisał to ten, który miał sporo kartek i w konsekwencji wyłapał bana. Teraz piszesz z multikonta...
Że zacytuje Twoją ostatnią wypowiedź na poprzednim koncie.
Obraza klubów, zawodników, użytkowników jest zgodnie z regulaminem karana.
Na tamtym koncie masz blokadę na HP. To konto żebyś mógł przeczytać spokojnie dostałeś blokadę na pisanie. Poczekaj aż skończy się ban na tamtym koncie.
No coż ban minął chociaż do dzisiaj go nie rozumiem, więc się wypowiem jeśli oczywiście można? Bo różnie z tym tutaj jest.
Vader i co z tego, że piszę z multikonta ? Skoro dostałem bana za coś co inni mogą pisać ? Założyłem sobie drugie i się wypowiedziałem, zakazane to ?
Piszą ludzie gorsze wyzwiska i jakoś bana nie dostają.
Temat "vip" widzę cały czas aktualny.. Piszecie, że głosujecie to naprawdę niesamowite, że zagłosowaliście na kumpla po fachu, żeby wszedł do działu (z góry uprzedzam, że nic do niego nie mam bo typy w miarę dobre, chodzi mi tylko o zasadę).
Inni z działu vip mają jakieś statystyki z poprzedniego sezonu NBA hehe, ale jest zielono więc widnieje w stopce chociaż aktualnych statystyk to jeszcze tam nie było..
Inni jeszcze 4 miesiące z rzędu mają minus, ale są w vipach.
Jeszcze inni nie wiedzą co to statystyki. A skoro się tam dostali to chyba musieli je wcześniej robić ?
Zasada prosta jak ...:
1) dodatni yield dwa lub trzy miesiące z rzędu = vip,
2) dwa x ujemny yield tzn. miesiącu po miesiącu = spadek