Nazwa tematu brzmi: Propozycje i pomysly rozwoju forum... Czyli jaki masz pomysł na rozwój forum? Bo kwestia bana na HP to nie jest kwestia rozwoju forum.Kiedy zdejmiecie mi bana na hp?
????Ja mam taką propozycję ale dotyczącą działu o lidze brazylijskiej i argentyńskiej. Mianowicie proszę o zdjęcie uprawnień moderatorskich na ten dział i Robsonowi i Simonsowi. Z tego co wiem Mod ma to za zasługi i może obaj się kiedyś tam zasłużyli dla tego działu. Ale teraz jakoś ciężko mi dojrzeć tam wpisy Simonsa, a i Robson widzę, że sobie wakacje od tego zrobił. Poza tym w jednym z moich postów Robsonowi nie pasowało coś to i zmienił jego treść w niewielkim ale zawsze stopniu. Więc skoro nie piszę i jeszcze mu nie pasuję, że ktoś próbuje tam wykonać robotę to moim zdaniem wióra stamtąd.
I takie małe pytanko. Kiedy będę miał dostęp do HP. Miałem mieć na 10 dni zablokowany dostęp, a trwa to już dłużej.
napisze grzecznie: zmień płyte 22 na 23 użytkowników przyzna mi racje i powie że lepiej napisać tu niż pisać do was bo do was sie poprostu nie dotrze,albo olejecie post albo napiszecie coś nie na temat,piłka krótkaNazwa tematu brzmi: Propozycje i pomysly rozwoju forum... Czyli jaki masz pomysł na rozwój forum? Bo kwestia bana na HP to nie jest kwestia rozwoju forum.
a więc po 1. proponuję przemyślenie pewnych zapisów regulaminu w typach dnia, po 2.jeśli już wymagania się zmieniły/zaostrzyły, jeśli chodzi o konkursy ( i bardzo dobrze! ), to proponuję to samo zrobić w typach dnia ! Jakby nie patrzeć to też konkurs z nagrodami. Mianowicie mam na myśli przede wszystkim takie coś jak kiepskie analizy... Myślę, że gdyby przez marzec zaostrzyć nieco wymagania, to analizy byłyby na wyższym poziomie, bo obecnie to jest to równia pochyła...Temat brzmi: Propozycje i pomysly rozwoju forum...
Ciekawe, wiesz, że ja odpowiadam za dział Snooker a nie wiesz jak sprawdzić kto jest modem na forum? Podpowiadam -> http://forum.bukmacherskie.com/forumleaders.htmlVader, z tego co wiem Ty odpowiadasz za dział Snooker..
Jak już jestem przy tym temacie. Jeśli wspomniane osoby zajmowałyby się działem jak kiedyś to nadal byliby modami tego działu.Dopóki Assitalia i pitekk zajmowali się działem Snooker coś się tu działo (teraz nie wiem czy oni tu jeszcze są modami bo w ogóle nie widzę ich) a w chwili obecnej wygląda to tragicznie.
Miło mi, że zauważyłeś temat Lacrosse. Starałem się trochę rozwinąć tę dyscyplinę sportu razem z Olo i foxem. Ale Dart jest aktywniejszy.Poza tym dlaczego dobrze rozwijający się do niedawna dział, majacy tak dużą liczbę postów jest w kategorii "pozostałe sporty" obok takich tuz jak: lacrosse, krykiet i trotting?
Dość ciekawa teza - dlaczego o tym za chwilę.Moim celem nie jest obrażanie nikogo, ani wyśmiewanie.
Jeśli zależałoby Ci na rozwoju działu to byś nie wyśmiewał się i szukał napinek w dziale Snooker a zaczął konstruktywnie prowadzić dyskusję. Ty natomiast ograniczyłeś się do napinania i ustawiania sobie dziecinnych podpisów.Jestem na forum kilka lat, w dziale Snooker pisałem troszkę i po prostu zależy mi na jego rozwoju. Może nie zawsze zachowywałem się w porządku, ale widocznie tego wymagała sytuacja.
Nie przesadzajmy... w szczycie tam było aktywnych max. 15 osób. Nie próbuj nawet porównywać Snookera do F1 (z poprzednich sezonów, bo w tym pewnie będzie słabo - brak Kubicy). Hokej mimo mniejszej aktywności w tym sezonie jako sama dyscyplina sportowa bije na głowę Snooker.Mam nadzieję, że ja i inne osoby bo przypomnę, że jeszcze kilka miesięcy temu pisało tam po kilkadziesiąt osób (więcej niż w ręcznej, sportach walki, hokeju czy formule 1)
Domyślam się, że zupełnie przypadkowy jest Twój post w momencie gdy modem został adqs...Tym samym zaznaczam, że w żadnym wypadku nie zgłaszam siebie jako kandydata na moda w tym dziale bo byli userzy, którzy pisali więcej i mieli większy wkład w ten dział. PS 2 Vader, fajnie by było jak byś mi w końcu zdjął bana na dział Snooker, chyba wystarczająco czasu już minęło..
Dzięki, tego akurat nie umiałem zrobić, teraz posiądą już tą zdolność.Ciekawe, wiesz, że ja odpowiadam za dział Snooker a nie wiesz jak sprawdzić kto jest modem na forum? Podpowiadam -> http://forum.bukmacherskie.com/forumleaders.html
Tam znajdziesz wykaz modów wraz z działami jakimi się opiekują.
Nie znam całej sytuacji ale dziwne, że ludzie poświęcający tyle czasu nagle całkowicie zrezygnowali z tego. Nie wierzę, że coś nie miało na to wpływu ale to już nie moja sprawa.Jak już jestem przy tym temacie. Jeśli wspomniane osoby zajmowałyby się działem jak kiedyś to nadal byliby modami tego działu.
Nie wiem po co to pisałeś (?) chyba tylko po to by pokazać swój czynny udział na forum bo z tematem nie ma to nic wspólnego.Miło mi, że zauważyłeś temat Lacrosse. Starałem się trochę rozwinąć tę dyscyplinę sportu razem z Olo i foxem. Ale Dart jest aktywniejszy.
Nie przekonałeś mnie, poproszę o jakieś konkretne argumenty dlaczego dział Sporty Walki ma większy potencjał niż dział "Snooker".Dlaczego Snooker jest obecnie tam? Ponieważ w jego miejsce został przeniesiony dział Sporty Walki. Dział mający mniejszy potencjał został wyparty przez dział mający większy potencjał.
A z kim miałem dyskutować? Z samym sobą? Nikt w dziale nie pisał, a mod odpowiadający za niego miał i ma nadal to gdzieś. Wkleiłem Ci wyżej liczbę postów w poszczególnych tematach. Udajesz, że tego nie widzisz? Jakoś nie specjalnie się do tego odniosłeś.Jeśli zależałoby Ci na rozwoju działu to byś nie wyśmiewał się i szukał napinek w dziale Snooker a zaczął konstruktywnie prowadzić dyskusję.
Napinanie? Pewnie Ci chodzi o to, że poprawiałem userów piszących tam głupoty.. No tak, lepiej jak będzie pisać cokolwiek (nawet totalnie mijające się z prawdą) jak nic.Ty natomiast ograniczyłeś się do napinania i ustawiania sobie dziecinnych podpisów.
W przeciwieństwie do co niektórych potrafię się przyznać do błędu.Ale miło, że zauważyłeś, iż nie zawsze zachowywałeś się w porządku.
Czemu mnie to nie dziwi? Bronisz hokeja bo to Twoje oczko w głowie. Chętnie i tu posłucham argumentów dlaczego to hokej biję na głowę Snooker. Oczywiście mowa o Hokeju bez NHL bo on przecież jest w innym dziale. Pomijając fakt, że dział "Hokej" ma większe pole manewru (wiele lig) to trzeba przyznać, że ludzie jakoś tam "nie szaleją". Na kolejkę ukazuje się jeden, dwa posty i tyle.
Piszesz, że "Sporty Walki" tworzy 5-7 osób i jest super bo dorównali, a dwie linijki wyżej nadmieniasz, że w "Snookerze" było max 15 osób, więc w czym te "Sporty Walki" są lepsze?Z kolei Sporty Walki dziś dział jest "tworzony" przez ok. 5-7 osób aktywnie piszących i chłopaki już dorównali Snookerowi sprzed roku.
Dokładnie tak jak piszesz. Tym samym i tak nie mam pojęcia co jego osoba ma do tego bo z tego co widzę (Twój super sposób, który mi dzisiaj pokazałeś) to jest modem w dziale "Piłka ręczna" a ze "Snookerem" ma mało wspólnego. Mnie interesuje ten dział w chwili obecnej i do niego się odnoszę. Skoro już jesteśmy przy adqs, gratuluję mu (zrobiłem już to raz w HP) i życzę powodzenia na nowej drodze.. użytkowania forum.Domyślam się, że zupełnie przypadkowy jest Twój post w momencie gdy modem został adqs...
Tak się składa, że już zdążyłem poznać troszkę Twój styl myślenia, zwłaszcza jeżeli chodzi o moją osobę i wolałem się "ubezpieczyć" tymi słowami. Sądzę, że jak bym tego nie poczynił wywnioskowałbyś, że piszę żeby oczernić michau i tym samym oczekuję wejścia na jego stanowisko (oczywiste jest, że teraz się wszystkiego zaprzesz).Trudno rozważać aby ktoś został modem jakiegoś działu jeśli ten ma ban na ten dział.
Chyba jedyne zdanie, który mnie satysfakcjonuje z Twojej wypowiedzi bo jak by nie patrzeć nie napisałeś zupełnie nic na temat faktów które przedstawiłem i tym samym wnioskuję, że nie poczynisz żadnych kroków żeby to zmienić. No cóż. Albo Ci nie zależy na dobru forum albo jesteś po prostu bezradny (sam sobie odpowiedz na to pytanie).Dlatego dostajesz szansę. Zdjąłem Ci bana i możesz pokazać jak udzielasz się merytorycznie w dziale - a nie wyśmiewać się i napinać.
Nie widzę celu w tym "gość " widząc te statystyki tym bardziej nie będzie się logował zrobi jak większość pozostanie gościem IJAWKĄ:Liczba gości moze byc poprostu zawyzana....