mozi
Użytkownik
Także nie widzę sensu. Większość userów dawałoby negatywy nie za dany post, ale stosunek do danego typera. Tak jak ja mam słabą opinię przez przeszłe ekscesy, które jeszcze w dodatku podkolorowano i myślę, że wiele osób kierowałoby się tym i to nie tyczy się tylko mnie. Po za tym za co te negatywy? Za nietrafiony typ? Bez sensu, a przecież jak ktoś pisze kiepskie analizy, czy bzdury to nie zostanie za to pochwalony i to wystarczy.Wnoszę o pojawienie się negatywnej reputacji! Na poprzednim dużym forum społecznościowym, na którym miałem okazję się udzielac była możliwośc przydzielenia pozytywnej i negatywnej reputacji. Jest na FB kilkunastu nieciekawych typków, który chciałbym obdarowac negatywami, bo najzwyczajniej w świecie na to zasługują ;D
----
VIP
Dział bardzo ważny na forum i znowu widzę przybrał inną formę. Nie zastanawiał się nigdy ktoś z administracji o zorganizowaniu co miesiąc "wyborów" na nowego Vipa i ewentualnie użytkownika który z tego działu wypadnie? Głosy oddawaliby userzy, którzy śledzą poczynania swoich ulubionych typerów w poszczególnych działach i to dla nich powinien być dział VIP. Chociaż znając to forum to nie pierwszy wpadłem na ten pomysł i dawno został już tu skrytykowany :razz: