Ramzesa napisałem kiedyś dłuższy post
http://forum.bukmacherskie.com/f57/podstawy-bukmacherstwa-40716-3.html#post2894810
brakuje tu jeszcze jednej z moich zasady, która poruszyłeś - trzeba grać swoją głową.
To że nie korzystam z pomocy innych użytkowników grając zakłady nie oznacza,
że nie potrzebny jest dla mnie ten temat.
Sam dużo czasu poświęcam na oglądanie meczów, jak zaczynałem oglądać jakieś
trwające spotkanie to zawsze mogłem zapytać, głównie Levego czy coś się działo,
jak wyglądało spotkanie itd.
Spędziłem sporo czasu na dwóch innych forach, był tam SB
(shoutbox a nie służba bezpieczeństwa oczywiście) ???? i nie było problemów z tym,
że poza rozmowami o zakładach, pojawiały się inne tematy podczas rozmów.
Założenia tematu są znane, ale nie można ciągle żyć tylko zakładami, rozmawiać tylko o nich,
bo się w końcu zeświruje, to też hamuje rozwój człowieka.
Po co są mi jeszcze potrzebne dyskusje ?
Bardzo często wrzucam valuebety na najbliższe spotkania, robiłem to kiedyś w działach
http://forum.bukmacherskie.com/f16/liga-mistrzow-99980.html
ale zaprzestałem tego.
Jakbym na każdy taki zakład miał wrzucać zapowiedź, kursy itd.
to można sobie tylko wyobrazić ile czasu by mi to zabierało, ja wolę w tym czasie zrobić coś innego, jeśli związanego z graniem to przykładowo obejrzeć jakieś spotkanie.
Tabele i podejście do tego meczu każdy zna i może sobie dodać własne teorie.
Dla mnie jutro będzie -1 i over 3 po tych kursach, no może over 3 po 1,8
tyle co niedawno na over 2,5 było. Ile Real strzelił goli bez Ronaldo ? był over ?
oszczędzam energię i nie warto więcej pisać z nowej Toshiby
Dla mnie nie ma sensu wrzucać w analizie tego co każdy wie,
Real nigdy nie odpuszczał spotkań w
LM w ostatnich lat.
Po drugie argument był jeden i to mocny, dla mnie kursy były źle wystawione
potwierdzenie
http://www.oddsportal.com/soccer/europe/champions-league-2013-2014/fc-copenhagen-real-madrid-MeCdZjBm/
tak było w chyba każdym temacie na
LM, w dniu meczu spadki na poziomie 20% i więcej.
http://forum.bukmacherskie.com/f307/dyskusje-na-tematy-bukmacherskie-258-a-111366-234.html#post4731793
tutaj przykład śmiesznej, lapidarnej analizy, która jak Milka wyraziła więcej niż tysiąc słów.
Typy live nie są dozwolone w VIPach i kuponach ze statystykami, bo nie podlegają kontroli. Szefie, teraz zwracam się do Ciebie. Wiem, że podajesz kursy takie jakie grasz, ale jeśli zostawimy duży margines do nadużyć to użytkownicy będą zawyżać typy.
Live w wielu przypadkach nie da się zweryfikować, więc po prostu podawanie ich i wliczanie do statystyk jest zabronione. Można jednak podawać je w dziale Kupony, a ludzie i tak będą to doceniać. W najbliższej przyszłości być może zostanie stworzona alternatywa dla działu vip, ale z kuponami granymi na
live.
W takim razie dlaczego administracja powoływała się na regulamin, skoro tego w nim nie zapisano ?
Z drugim zdaniem bym się nie zgodził, tematy są przeglądane przez użytkowników, jak ktoś widzi typ na lajw
(napiszę tak, bo większość do dziś myli to z lajf, które jest spolszczeniem słowa life, a nie
live)
w danym temacie to nawet często go nie grając, obserwuje kursy i widzi różnicę, zawsze może zaraportować, napisać w temacie lub whatever :- )
A co da rozwój działów tematycznych ? - wysłucham propozycji...
Niektórym się czterech liter nie chcę ruszyć i wyjść z DNTB do działów (czy nawet uruchomić Google'a) ,
gdzie ma sporo rzeczy podanych i wielu chce mieć na tacy podane co i jak.
Siedzicie tam non-stop , a jak wam zamknięto temat to wielkie oburzenie i płacz.
Piszecie , że w działach tematycznych są "głupoty" i są mało wartościowe , a mało komu się chcę cokolwiek ruszyć i napisać i poprawić tych co napisali błędy czy pojechali w analizie po statystykach.
http://forum.bukmacherskie.com/f344/20-kolejka-t-mobile-ekstraklasy-28-03-01-04-2013-a-89725-3.html#post3498679
mało razy poprawiałem analizy, ale dla przykładu zrobię to w jednej kolejce dla wszystkich postów
z jednego tematu i niektórzy przekonają się ile trzeba pracy w to włożyć, więc uważajcie co piszecie od teraz.
Można zrobić badania i policzyć ile postów w DNTB jest naprawdę wartościowych. Ile typów weszło, ile razy ktoś napisał hasło "zza firanki", czy po prostu modlił się w stylu "Stachu łam". Do tego liczenie punktów w stylu "
Polska 16-14, zajebiście". Dochodzą do tego posty na tematy życiowe - śmieszne filmy, dupy, bieganie,
polityka. Od wszystkiego macie tematy, gdzie DYSKUSJA JEST UPORZĄDKOWANA.
Ja widzę w temacie część dyskusje, a nie typy, to po prostu musi tak wyglądać,
bo tak wyglądają dyskusje, to jest jak normalna rozmowa z kumplem z którym się ogląda mecz,
gdy siedzę z kolegą oglądam mecz Barcelona – Atletico w
LM nie mówimy tylko do siebie gram over,
kolega gram under i sobie oglądamy bez słów, bo tak się nie da.
To jest oczywiste, że zarówno na forum jak i podczas oglądania z kolegę, ktoś krzyknie karny, co zmarnował itd.
Nawet sprzeczki, kłótnie muszą być bo tak to wyglądu w życiu.
Można tylko zając się tym czego być tam nie powinno, dla mnie przykładowo screenów z zakładów
o których nie było wcześniej nic pisanie jak i samych wpisów o typach „zza firanki”, lista jest długa.
O to właśnie chodzi, o porządek. Ktoś kto wejdzie do HP i nie przejrzy 50 stron wypocin, nie wyciągnie nic.
Trzeba tam siedzieć przez większość dnia (co praktykuje wielu użytkowników marnując przy tym swoje życie),
by wyciągnąć wartościowe treści, gdzie na 200-250 stron, jest to zaledwie 10%.
Tak wygląda życie, ludzie w większości rozmawiają o niczym.
DNTB to jedynie miejsce, gdzie można bezproduktywnie spędzić czas.
Od czasu do czasu zaczerpnąć nieco bardziej wartościowej informacji.
Część osób może odejdzie, część jednak zostanie. Temat nie zostanie już więcej otworzony.
Już wiem dlaczego dziś flagi opuszczone do połowy masztu widziałem