Widzę, że HP zamknięte- przeczytałem całą tę dyskusję z kilku poprzednich stron i mogę tylko stwierdzić, że niektórzy ludzie są wybitnie ograniczeni albo udają sprytnych i wydaje im się, że wciskając jakieś chore teorie sprawią, że wszyscy w to uwierzą. Oczywiście chodzi mi o ludzi będących przeciwko DnTB. Ogólnie to też śmiać mi się chce z tych, którzy "gratulują zamknięcia", "podbijają Ramzesowi reputkę" itd. No ludzie, komuś się nie podoba łowienie ryb to nie idzie z wędką nad rzekę- proste.
Jak czytam o tym, że każdy typujący
live ma założyć temat a inni użytkownicy będą te tematy subskrybować, to już nie wiem czy mam się śmiać czy płakać. Przecież nie raz na jednej-dwóch stronach w DnTB pojawiało się mnóstwo informacji o przebiegach spotkań, błędach buków itd. A teraz jak? Wyskoczy 15 powiadomień i zanim ktoś otworzy 15 dodatkowych kart, to nie dość, że większość typów już zapewne ucieknie w siną dal, to w dodatku jak to by wyglądało? Mamy XXI wiek a tu muszę otwierać każdą wiadomość w nowej karcie, czułbym się chyba jak ktoś czekający na gołębie pocztowe.
@Psotnick
Jeśli ktoś ma taką pozycję jak Ramzes, to mógłby dbać o dobór słów. bo napisał jako pewnik, a admin napisał wcześniej coś innego, więc ogólnie lekki chaos.
Co do DnTB, to głównym powodu mojego śmiechu jest pewna nieudolność- jako student zajmujący się często sprawami logiki, nie potrafię wręcz zrozumieć czemu admini nie wprowadzą pewnych zasad dostępu do HP. Wyżej już były wypisywane przykładowe warunki uczęszczania do tego działu, tyle osób potrafi na to wpaść, ale admini nie (chcą). No chyba, że jest to po prostu chwilowa kapitulacja w walce z gimbusem, który bawi się z Wami w kotka i myszkę, zakładając kolejne konta, na których nie pisze nic wartościowego tylko typowo spamuje. Może to też być chęć uciszenia afery z Tedem i Levym w roli głównej, bo faktycznie co kilka-kilkanaście stron się tam pojawiały docinki w kierunku tego moda. No ale nie żyjemy w komunie i każdy ma prawo do swojej opinii (także i w tej sprawie), a już przynajmniej pewnego wyjaśnienia sprawy a nie wiecznego usuwania postów.
Co do syfu, wyzywania, kar w DnTB... Przestrzegajcie kar i tyle, tylko niech to będą kartki, bany dla wszystkich, a nie tylko wtedy kiedy akurat 1 na 10 adminów, który kara za takie sytuacje, wejdzie do HP. Raz dostałem za przekleństwo kartkę, przeprosiłem od razu ale też sobie myślałem, czemu ja nie mogę, a pewien "wysoko postawiony" właśnie sobie dopiero co bezkarnie obrażał pewnego pusiaka tenisowego.
Minusem HP jest z pewnością strata czasu pewnych użytkowników, ale no litości, co to Was obchodzi? Jego sprawa, być może ktoś tu siedzi i zarabia sobie na życie na pewnych typach, a wiem że tak się da.
SewerynKG,
levy42,
DawidBarca,
bizon, czy oczywiście
dawid.400 to z pewnością są osoby, które podają ciekawe
typy live. A jest ich oczywiście dużo więcej. Tak samo
Szef,
Redwitz czy wielu innych zawsze opiszą co się akurat dzieje na boisku, bo przecież to NA PRAWDĘ trudno oglądać 5 spotkań na raz na żywo, a zdarza się że jest takich sporo dokładnie w tym samym czasie.
Ogólnie to w dzień jest problem nadmiarem multikont stworzonych w celu siania chaosu, a w nocy (np. w czasie sezonu NBA) zawsze można sobie spokojnie pogadać o najlepszej lidze koszykarskiej, tylko średnio 1 osoba każdej nocy próbuje zachwiać spokój i robi burdel. Oczywiście osoba z paroma postami.
Więc jeszcze raz napiszę- DnTB tylko dla użytkowników z pewnym stażem, reputacją i ilością postów.
Jeszcze jedno, bo o tym część osób faktycznie może nie mieć pojęcia: bez tych dyskusji wcale nie musi być więcej analiz, bo sporo takich wpisów do działu wynika z wcześniejszej pogawędki na ten temat w DnTB. Ja sam przed pisaniem analiz w dziale tenisowym lubię sobie popisać o pewnych zawodnikach, poprzednich spotkaniach itd. z innymi użytkownikami. Napiszecie, że mam przecież wiadomość PW, no ale nie pisząc publicznie o danym wątku, skąd mam wiedzieć, kto się chce wypowiedzieć:?:
Chyba nikomu jeszcze nie zaszkodził drobny OFFTOP, odejście od tematów bukmacherskich kiedy akurat jest przerwa między meczami, na które grupka ludzi czeka. A warto zauważyć, że większość typowego, nieprzerywanego spamu jest od tych "zeropostowców"...