Vipy mają tak samo i już kiedyś pytałem o ten problem. Niestety nie da się nic zrobić.czy mozliwe byloby aby userzy z rangą typera/znawcy mieli sciagnieta 1 minutowa blokade na wysylanie nastepujacych po sobie PW (tak jak maja modzi). sadze ze osoba z ranga nie odstawi cyrku i nie postawi bota ktory by spamowal PW na lewo i prawo...
Nie, temat był poruszany wielokrotnie. Forum skupia się na ludziach aktywnych, jeśli aktywnie uczestniczysz w życiu forum to wiesz kto jest od czego, a jak nie to najedź na login, kliknij "Znajdź więcej postów napisanych przez XY" i już wiesz kto jest kim. Nikogo nie chcemy wprowadzać w błąd, ale też nie chcemy iść w kierunku maszynki do pobierania typów.A wprowadzicie podział rang czy dalej ludzie będą wprowadzani w błąd ?
I na pewno nowi użytkownicy w 3 sekundy będą wiedzieć kto od czego jest. Na tym forum jestem chyba ze 2 lata i do tej pory nie raz nie wiem kto jest znawcą od czego, ale ok jak tam uważacie.najedź na login, kliknij "Znajdź więcej postów napisanych przez XY" i już wiesz kto jest kim. Nikogo nie chcemy wprowadzać w błąd, ale też nie chcemy iść w kierunku maszynki do pobierania typów.
nie ma takiej mozliwosci tak jak ze wszystkimi propozycjami tutaj, bo nikomu sie nie chce tego robic. predzej ja sie naucze calego htmla (czy Bog wie czego, aktualnie mam o tym zerowe pojecie) niz przejdzie tu jakakolwiek propozycja. bo nie da sie.I na pewno nowi użytkownicy w 3 sekundy będą wiedzieć kto od czego jest. Na tym forum jestem chyba ze 2 lata i do tej pory nie raz nie wiem kto jest znawcą od czego, ale ok jak tam uważacie.
Takie posty są dość sprawnie usuwane. Po za tym, taki spamer czasem nie zdąży aktywować konta, a już jest zablokowany. Prędzej jemu się to znudzi, bo założenie nowego mejla i konta to jednak trochę czasu zajmujeMnie z kolei do szału doprowadzają posty w Typach dnia np "mam zaproszenia do bet365, pisz!" itd. Codziennie zeropostowcy dodają takie wpisy.. Jest możliwość zablokowania wpisów w tym dziale i odblokowanie go np od osiągnięcia 10 reputacji albo 50 wpisów? Tak żeby ukrócić spamowanie. W normalnych użytkowników to nie uderzy bo przeważnie piszą tam "stare wygi" a jeśli ktoś jest nowy to niech nabije wpisy w działach tematycznych. Spamerom nie będzie się chciało.
No tak, ale oszczędzicie sobie pracy, w dodatku jest sporo jednopostowców którzy faktycznie piszą normalne analizy, ale nie czytają regulaminu - albo podadzą złego buka albo po krótką i słabą analizę. Proponuje teścik z zasad typów dnia :twisted:Takie posty są dość sprawnie usuwane. Po za tym, taki spamer czasem nie zdąży aktywować konta, a już jest zablokowany. Prędzej jemu się to znudzi, bo założenie nowego mejla i konta to jednak trochę czasu zajmuje
zysk/strata - do tego potrzebne jest ustalenie za ile grasz typ. Z tego co wiem typy dnia to konkurs. Wygrywa ten kto uzyska więcej punktów. Chyba, że przyjmujemy każdy typ za stawkę 100.Co za bzdura.Jak stawiasz 10 zł na kurs 10 to tracisz 100zł czy może jednak 10zł?Się czepiacie tych typów dnia,a wygrywa ten,kto ma największy ZYSK w danym okresie czasu,a to chyba o to chodzi w bukmacherce.