Jest sobie taki user o nazwie SONY. Jak dla mnie osoba chora psychicznie - ale to już inna sprawa (dla psychiatry). Ewidentnie w swoim temacie kłamał - podawał stawki z kosmosu po parę tysięcy. Uczył nas jak się ogrywa buka i jak wypłaca - <lol2>. Nie przewidywał porażek tylko same wygrane. Troszkę starałem się pokazać głupotę tego usera, bo to już nie 1wszy raz tego typu historie z nim związane. User SONY na szybko przegrał 3000 i stwierdził, ze grał jednak na zapałki i jednak wcześniej mimo zapewnień kasy nie wyciągał. Nie daj boże ktoś mu zaufał i grał te kursy za większe stawki i lipa. Za takie coś za taką głupotę, chorobę i kłamstwo powinien być ban na tym forum, żeby było jak najmniej tak chorych ludzi. Tymczasem wchodzę w temat i widzę, że baran mi jeszcze zarzuca, że gram wirtualne kupony, a po prostu źle skopiowałem sobie kupon nie zmieniając bukmachera. Jest to normalne, że tacy ludzie po takich akcjach mogą się jeszcze normalnie panoszyć po forum ? Czy może zrobicie wreszcie jakiś porządek z takimi "postrzeleńcami" ?
Oczekuje konstruktywnej odpowiedzi bądź bana usera SONY.
Oczekuje konstruktywnej odpowiedzi bądź bana usera SONY.