Takie tematy na pewno nie powstaną. Ideą tego forum jest rozwijanie działów tematycznych. Działy tematyczne to nie tylko tematy na podawanie typów służą one również do dyskusji i tam swobodnie można wymieniać się poglądami nie podając typów.1. Do większych imprez w działach tematycznych przydałaby się odrębnie dyskusja w sensie luźnych przemyśleń. Nie trzeba zaśmiecać tematów z typami a jednak nie raz jest o czym dyskutować - patrz tenis, teraz np żużel polski, eurobasket.
Konkursów na tym forum jest bardzo dużo, każdy znajdzie coś dla siebie o tym jestem w 100% przekonany. Bardzo często Marcin załatwia również luźne fribety na małe konkursy o których piszesz. Jeśli masz jakiś konkretny pomysł to pisz PW do Marcina-Odra w tej sprawie. Co do statystyk w działach, jesteś już na tyle długo na forum że jesteś w stanie ocenić potencjalnego dobrego typera, po drugie jest to niewykonalne bo jakie stawki przyjmować do rozliczania ewentualnych kolejek? Można przyjąć np płaską stawkę ale to i tak nie obrazuje rzeczywistości.2. W działach tematycznych warto byłoby wprowadzić jakieś staty userów, którzy się tam mocno udzielają. Może nawet jakieś luźne konkursy.
Wiesz, to po prostu jest żenujące, że ktoś usuwa ze swoich kuponów - o stawce 3000 zł - typy, rozlicza kupon na i dostaje za to czerwoną kartkę <wow>...Litości ? Za takie coś gdybym był moderatorem idzie ban na miesiąc co najmniej i stworzona specjalna ranga taka jak znawca i typer to tu oszust. A tu gość dalej się panoszy i podaje typy dalej...To jest tak śmieszne jak i smutne...Dawczan nie od dzisiaj wiadomo, że administracja takie sprawy nie załatwia od razu. Wystarczy poczekać, po prostu nie wiem wpisz w sygnaturce, tak jak masz i będzie wiadomość dla części. Kto się przejedzie na tym kolesiu będzie miał za złe, że nikt z tym nic nie zrobił. Więcej nie poradzisz, sam pisałem o jednym moderatorze kilkanaście dni temu tutaj w dziale i nawet nikt nie odważył się napisać, a sprawa też była ważna (przynajmniej takie jest moje odczucie).
http://forum.bukmacherskie.com/f16/propozycje-i-pomysly-rozwoju-forum-68-90.html#post2839036Czy jest możliwość dopisania do regulaminu zapisu że jak ktoś wkleja analizę do działu tematycznego to po zakończeniu zdarzenia czy dajmy na to 24 godziny po ma obowiązek ''rozliczenia'' czyli napisania wyniku czy plus/minus? Bo zauważam że niektórzy użytkownicy albo w ogóle nie nie rozliczają meczu albo po prostu te mecze które siadły są na zielono a te które nie w ogóle nie ruszane. Po za tym forum staje się nieczytelne.