To mógłbym wiedzieć czym user wujo zasłużyłna blokadę PW ? Bo rzeczywiście inni mogą do niego nie mogę...Sprawa PW - prawdopodobnie próbujesz wysłać do osoby, która ma zablokowaną skrzynkę.
Reklamy? - Podaj link do tego typu zjawiska lub/oraz screen.
Były podobne.Jest możliwość zmiany nicka? Zachowując poprzednie posty i datę dołączenie do forum?
Przepraszam, że tutaj piszę ale nie znalazłem innego tematu.
Jestem na forum od niedawna. Więc moje poszukiwania jak widać okazały sie nieudolne ???? Dzięki za odp.W "dyskusjach na tematy bukmacherskie" możesz pisać o live, w "kuponach" nawet możesz podawać takie typy i prowadzić sobie statystyki owej gry, więc jednak jeśli chcesz, to możesz
Zabronione są tylko posty nie na temat, które nic ciekawego nie wnoszą do dyskusji. Jestem zwolennikiem komentowania i dyskusji o typach bukmacherskich, ale jeśli taki post jest konkretny, oparty dobrymi argumentami.Dlaczego zabronione jest komentowanie kuponow w działach z typami?
Od zadawania pytań są prywatne wiadomości.3 razy moj post z pytaniem został usuniety
Następnym razem załóż nowy temat lub pisz na PW do odpowiednich osób.Jeśli nie chcesz otrzymywać PW i widzieć wpisów od danego usera możesz go dodać do listy ignorowanych z tego linku http://forum.bukmacherskie.com/profile.php?do=ignorelist
1) Czy administracja ma w planach zbanowanie użytkownika Mozi oraz jego aktywnego multikonta?
Podbijam
4) http://forum.bukmacherskie.com/f306/forumowe-lapu-capu-35081-20.html#post33225921) Wciąż proponuję zdjąć Moziemu status świętej krowy i zbanować jego multikonto.
Temat był wałkowany 100 razy, też wysunąłem taką propozycję, natomiast odpowiedź dostaniesz taką, że łatwo sprawdzić, gdzie znawca się szczególnie udziela i wtedy dojdziesz do wniosku czego znawcą jest.Moja propozycja jest taka aby u osób mających rangę znawca, dodać czego są znawcami. Bo ktoś to otrzymał to za tenis robi wpis w dziale Primeria Division wcale nim nie jest a dużo ludzi może odebrać, że zna się na piłce i konkretnie tej lidze. I tak przykładu można podać setki. Proponowałbym dodanie dziedziny sportu + ewentualnei daną ligę jakiej jest znawcą dany user.