to naucz się czytać.ale w regulaminie tym razem nie pisze o zakładach kombinowanych ? czy mam racje
jednorazowo, przeczytaj regulamin może ????to jednorazowo działa czy też jeżeli dzisiaj wtopiłem, to jeżeli jutro obstawie i tez wtopię to zwrócą mi drugi raz kase ?
Słowem: tylko za jeden kupon jest zwrot.Oferta „Zakład bez ryzyka” dotyczy pierwszego zakładu przedmeczowego lub na żywo (LiveBet) postawionego przez danego użytkownika na mecze Ligi Europejskiej rozgrywane w dniach 14-15 grudnia 2011 r.
moment wpisania kodu nie ma znaczenia, liczy się pierwszy zakład zawierający zdarzenie z LE. Pytałem o to samo support poniżej mail jakbyś nie wierzył na słowoJa rozumiem, że teoretycznie za jeden kupon jest zwrot, tylko pytanie moje dotyczy od kiedy się liczy ten jeden kupon? Od momentu wpisania kodu? Bo jeśli tak to kod wpisałem po pierwszym kuponie, natomiast po wpisaniu kodu już nic nie grałem z LE.
Witamy serdecznie,
Oferta „Zakład bez ryzyka” dotyczy pierwszego zakładu przedmeczowego lub na żywo (LiveBet) postawionego przez danego użytkownika na mecze Ligi Europejskiej rozgrywane w dniach 14-15 grudnia 2011 r.
Nie ma znaczenia czy zarejestrował Pan kod pormocyjny przed czy po zawarciu zakładu na mecz objęty promocją. Liczy się tylko pierwszy zakłąd zawarty na mecz który jest objęty promocją. Życzymy miłego wieczoru!
Z poważaniem,
Martyna