super_pit3r
Użytkownik
nawet czegos takiego nie mam
Tak25euro = 100 zł tak?
Jak wziąć udział w promocji?I nie ma wymogu obrotu w razie przegranej, gdyż regulamin nie chce mi się włączyć na tej stronie.
możesz i nawet zakład sezonowy wstawić - to nie ma żadnego znaczenia ???? w temacie było już z 10 podobnych pytań, na przyszłość czytaj uważniej ????Jeśli do meczu LE dodam mecz ligowy rozgrywany w niedziele to w razie czego zwrot także otrzymam? Czy taka rozpiętość czasu może powodować, że ewentualnego zwrotu się nie otrzyma?
PS. Nie bądźcie podejrzliwi, Tobet jest fair i takie free bety to norma.
To byłem ja przy freebecie na Biathlon. Zamiast na Puchar Świata to dałem na cały sezon zakład jakiś, który jest w marcu. Oprócz tego miałem zdarzenia z Piłki Nożnej które nie weszły i mimo maila od Tobeta, że zwrot mi nie przysługuje... i tak go otrzymałem ????Feekus obawiam sie ze zaklad sezonowy sie nie kwalifikuje. Ktos ostatnio na forum wlasnie o tym mowil, ze zagral taki zaklad i odpisali ze to nie kwalifikuje sie do promocji. Nie chce mi sie teraz grzebac w tym temacie ale cos takiego gdzies jest
Mam nadzieję że sobie żartujesz z tym ostatnim pytaniem. Zawsze piszę do ang jak nie oddają kasy dłużej niż regulaminowe 24/48h. Że wytrzymałeś 10 dni to podziwiam Twoją cierpliwość ???? . Pisz do ang, nawet się nie pytaj.A u mnie jak nie było zwrotu za biatlon tak nie ma,minęło 10 dni 2 maile posłałem nadal brak zwrotu i jakiegokolwiek odzewu ze strony polskiego supportu...
Do jakiego pisaliście pl czy angielskiego o te zwroty?
Jest sens spróbować do angielskiego?
Niestety nie żartowałem ???? Po napisaniu do angielskiego suportu zwrot otrzymałem po 20 minutach,dzięki.Mam nadzieję że sobie żartujesz z tym ostatnim pytaniem. Zawsze piszę do ang jak nie oddają kasy dłużej niż regulaminowe 24/48h. Że wytrzymałeś 10 dni to podziwiam Twoją cierpliwość ???? . Pisz do ang, nawet się nie pytaj.
Podziękował to znowu Tobet daje zarobićTak, można dodać inne mecze, inne dyscypliny. Byleby był chociaż jeden zakład z Ligi Europejskiej.
To samo było podczas Davis Cupa a pytań znowu nawałnica...