Skąd wziąłeś aplikacje tobet.mobile.com?:razz: Mi gdy chciałem tobetu ściągało w ogóle jakiś nordicbet... porażkaJest ktoś kto jeszcze nie otrzymał zwrotu z freebet'u na Davis Cup :?:
Pamiętam jak ostatnio zagrałem przy użyciu wifi to chyba było do 80 pln no i ok nie zwrócili bo było przez wifi, ale teraz zagrałem przez telefon poprzez aplikację tobet.mobile.com, a przed chwilą Pan z supportu napisał mi: Otrzymałem informację, że nie zagrałeś przez Tobet mobile... oferta dotyczyła tylko zakładów zagranych przy uzyciu sciągniętej aplikacji Tobet.mobile.com
normalnie ????
Ale piszesz od rzeczy ja mam sonny ericcssona za 200zl i nie raz juz wyplacalem kase przez komorke z Tobeta i nie jest zadna wypasiona!!!panowie: mogliscoe zagrac nawet z komputera stacjonarnego czy laptopa - ale poprzez strone mobile.tobet.com
natomiast jesli zagraliscie poprzez strone tobet.com z komorki (musiala byc odpowiednio wypasiona zeby obsluzyc strone html w calosci:razz ???? to zwrotu nie otrzymacie!
Na początku też mi pobierało aplikacje Nordicbeta ale po kilku próbach udało się pobrać w końcu tą aplikacje tobet.mobile i przez nia zagrałemSkąd wziąłeś aplikacje tobet.mobile.com?:razz: Mi gdy chciałem tobetu ściągało w ogóle jakiś nordicbet... porażka
Czy zagrałeś przez stronke z komórki?