relakzstyle
Użytkownik
To jak powie ktoś jak to jest z tym dzwonieniem? O co się pytają ?
???? Betsafe. Zmienaja stawki jak za duzo wygrasz. Dla mnie jest to chore!przesiadam sie na tego buka;] wszysko szybko sprawnie ;] jak nie dadza zadnych limitow to na stale tu bede gral;]
Pytają o datę urodzenia i miejsce zamieszania, zajmuje to dosłownie 15 sekund.To jak powie ktoś jak to jest z tym dzwonieniem? O co się pytają ?
W tym wypadku chyba zostaje Excel... Nie widzialem tam takiej opcji.mozna gdzies sprawdzic, ile juz sie obrocilo, bo nie umiem znalezc? Chyba, ze samemu trzeba liczyc?
tylko nie rób taśmy bo przypadkiem siądzie i będą problemy hehwplacalem przelewem24. pozniej placilem 25zl MB i dzis zlecilem wyplate 800zl na probe na MB , kasa juz na koncie jest. bede u nich grac do czasu az nie dadza mi limitow;]
tak wliczaja sie..pytanie pewnie idiotyczne ale zapytam na wszelki wypadek - single powyżej kursu 1,50 wliczają się do obrotu ?
Chyba w PEKAOw jakim polskim banku ma konto ten buk???
Betsson tez szybko limituje przy regularnych wygranych (przynajmniej dwa lata temu tak bylo) wiec jesli chcesz regularnie wyciagac jakas kaske przyzwoita to pomysl o bet365 lub unibet z polskojezycznych bukowz tymi limitami to trochę szaleją za bardzo, coraz bardziej zastanawiam się czy z nich nie zrezygnować, a chciałem tam wpłacić troche siana.
Zastanawiam się jakimi stawkami pozwalali grać koledze: tomex11 że uzyskał ponad 5 tysięcy.
Chyba wolę iść do Betsson.