radek_p123
Użytkownik
Ja wpłaciłem 100zł z czego ugrałem ponad 400zł, zleciłem wypłatę i następnego dnia zadzwonili do mnie. Niby konto zweryfikowane, zobaczymy jak długo będzie trwała wypłata.
no własnie chyba tak bo tak mi napisali, mam juz ponad 1000 pln, a wpłaciłem 100 zł we wtorek czy w środe, więc nie jest żle ????tomex trzeba grac z kursem 1,5 na kuponie , czyli np jak gramy 2 mecz po 1,3 na jednym kuponie to raczej beda problemy... ???? ale ja w sumie nie probowalem bo odrazu gralem tak jak pisza i spox
Niestety, ale dziala do 18. Jutro Ci odpisza i 30 PLN nie dostaniesz.hmm..polski support też działa 24/7?
napisałem maila z 25 minut temu i na razie bez odpowiedzi.. To znaczy, że dostanę 30 PLN?:-D
to moze tu zapytam o to o co ich..Niestety, ale dziala do 18. Jutro Ci odpisza i 30 PLN nie dostaniesz.
Ja tez dostalem to samo info. Wedlug mnie liczy sie tylko pierwszy zaklad 1x2, wiec zaklad z hc, ktory zagrales wczesniej sie nie liczy. Mozesz spokojnie teraz postawic normalny tripel (bez hc).
"...pamiętaj również, że na kuponie muszą znajdować się minimum 3 mecze z opcją wygranej gospodarzy, remisu, lub wygranej gości (1x2) aby wliczały się do wzięcia udziału w tej promocji."nie wiecie czy jak zagrałem zakłady z podpóką a dokladniej jeden na x2, dwa na 1 normalnie i jeszcze na tym samym kuponie jeden over i jeden zaklad nie wejdzie bedzie ten zwrot?