Nigdy zakłady systemowe nie wliczają się.Witam,
Czy zakłady systemowe również zalicza się do obrotu bonusem?(W regulaminie wymienione są single i zakłady kombinacyjne) czy system zalicza się do kombinacji?
Pozdrawiam
Jak to nie mozna pewnie korzystasz z live chatu ktory wiecznie nie dziala????????No właśnie w tym jest problem nie jest to mój pierwszy depozyt, nie korzystałem z bonusu FIRST, łącznie postawiłem powyżej 600zł ale dalej mi pokazuje że mam nieobrócony bonus 50zł, z supportem nie mogę się skontaktować.... ma ktoś podobny problem??
Po polskuMam ten sam problem z obrotem . Czy mail wysyła się po polsku, czy po angielsku. Z góry dzięki za odpowiedź.
Aktualna promocja bo na czacie powiedzieli, że nie
Mam zamiescic screena jak nie wierzysz ja juz wyrabiam ten bonus ale ciezko jest bo kurs 2,0 i obrot az 9600Upewnij się, że to wiadomość od bet-at-home, bo ostatnio sporo wyłudzeń danych tego typu e-mail'ami. U mnie nie ma nic takiego, ale bonus obróciłem i wypłaciłem z górką.
Tez mam ten sam bonus, 100% do 800zl - nie wplacalem do nich ponad rok - ale widac dla wybranychMam zamiescic screena jak nie wierzysz ja juz wyrabiam ten bonus ale ciezko jest bo kurs 2,0 i obrot az 9600