Nic sie nie dzieje ???? Nie stracisz zadnych pieniedzy, bonus jest nadal aktualny. Po prostu ten kupon nie jest liczony do obrotu.
nie liczy sie czy jest kupon trafiony czy nie, poprostu postawiles to masz zrobiony obrot wiec jak najbardziej licza sie oba kuponyOk dzieki bardzo raul18. Jeszcze jedno pytanie do tego. Jesli postawie teraz np 2 kupony z tej kwoty 548,5 w tym samym czasie (kurs oczywiscie min 2.00 oba) i jeden wygra a drugi nie, to 2 czy 1 licza sie do obrotu ?
Nie, kupony rozliczone jako zwrot nie licza sie do obrotu. Tak samo jakbys postawil dubla: 1,8 i 2,0 na jednym kuponie - mecz po kursie 2,0 rozliczony jak zwrot to ten kupony rowniez nie bedzie sie liczyl do obrotu.Czy jeżeli postawie zakład 'remis zwrot' po kursie 2 i padnie remis to czy to sie liczy do obrotu ?
Z tym bym się sprzeczał...Jesteś tego pewny ?Tak samo jakbys postawil dubla: 1,8 i 2,0 na jednym kuponie - mecz po kursie 2,0 rozliczony jak zwrot to ten kupony rowniez nie bedzie sie liczyl do obrotu.
Nie wprowadzajcie ludzi w błąd ????Pytalem ich kiedys i zwroty licza sie do obrotu.
No więc właśnie.Nie wprowadzajcie ludzi w błąd
Tylko piszac do supportu albo kalukalator ????A ja mam inne pytanie, co prawda konto na Bah-u mam kilka lat, ale praktycznie tam nie grałem. Jest możliwość sprawdzenia gdzieś tam aktualnego obrotu?