Jak zwykły sms.Ile Wam zżarło za sms? Jako premium kilka zetów?
Skorzystałem z tej promocji i rzeczywiście dostałem bon. Na koncie pojawiło się około 20 zł ????Ktoś z tego już skorzystał? Też dostałem takiego mejla, ale pierwszy raz spotykam się z bonusem, w którym SMS-a trzeba wysłać.
A przeczytałeś post nad Twoim?Jak można się ubiegać o ten bonus, żadnego maila nie mam, depozytu dokonuję regularnie?
A dostałeś jakąś wiadomość na maila ? bo u mnie nic nie maDziś o 12:00 ruszyła kolejna edycja promocji, co ważne dla wszystkich graczy. Akcja trwa do 17 sierpnia do 12:00.
Warunki chyba się nic nie zmieniły:
90 dni na 4-krotny obrót po kursie minimalnym 2.00
https://www.bet-at-home.com/pl/promotion/sportbonusbet15/3855A dostałeś jakąś wiadomość na maila ? bo u mnie nic nie ma
Na europejskich stadionach piłkarskich znów ujrzymy światło reflektorów! bet-at-home.com doskonale przygotuje Cię na nowy sezon: dajemy każdemu graczowi aż do 800 PLN dodatkowo! Uwaga: nasza oferta jest ważna do 17. sierpnia!
Niestety nie przejdzie, właśnie otrzymałem wiadomosc od obsługi klienta ze jeżeli w trakcie promocji zleci się wypłatę to konto odpada z promocjiczemu ma nie przejść?
normalna sytuacja. wpłacasz po bonus.