money bookers juz bardzo niedlugo bedzie dostepneAkceptują moneybookers?
tak, tylko korzystajac z free beta 100 zl na konto dopisywany jest tylko zysk.Czyli wplacam 400zł gram 1 singiel z kursem 1.1 za 100zł wygrywam dostaje wygrana 110zł + jeszcze bonus 100zł?
I tak 4 razy moge zagrac?
przelewy24 sie lapia, karty kredytowe sie lapia i neteller sie lapieno niech ktos to dokladnie dobrze wyjasni ????
ja mam dodatkowe pytanie czy przelewy24 sie lapia bo mam tylko z tego mozliwosc wplaty bo MB sie nie lapie z tego co wiem... jesli nie ma przelewow to niby jak obstawie w tym samym dniu kupona co zarejestruje konto?
sprawdz z innej przegladarki, wyczysc cookies, jak dalej bedziesz mial problem to pisz na [email protected] najlepiej ze screenem problemumi ladobrokes nie dziala a jak wejde na chwile i chce sie zarejestrowac to po wpisaniu wszystkich danych i tak nie dziala ..
support pracuje 7 dni w tygodniu w godzinach 10-18 polskiego czasuSupport pracuje w weekend bo czekam juz 4 h na odp ?
karpiu1234 - jaki masz dokladnie problem i czy kontaktowales sie na polski support na pewno?kurde dziwny ten support bo ja juz czekam kilka dni :/
Wy z czego tak wplacaliscie kase?? chodzi mi o rodzaj tzn czy przelewy24 czy cos innego..
pozdro
no wychodzi na to ze zle skopiowalem e-maila do supportu hehekarpiu1234 - jaki masz dokladnie problem i czy kontaktowales sie na polski support na pewno?