>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Promocja Ladbrokes- Free Bet 50zł !!!

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Dostaniesz freebet 50pln w przeliczeniu na euro.
Prawdopodobnie dzisiaj zostanie dla nas poprawiona trochę promocja na start - 75PLN freebetu. Info wkrótce.

D 0

dmika

Użytkownik
Freebet to pierwszy (darmowy) zakład do 50zł.
Postawisz zakład za 50 z kursem 2. Wygrywasz = masz na koncie 100pln
Przegrasz otrzymujesz zwrot postawionej stawki, czyli 50zł.
Wiadomość od ladbrokers:
&quot;Szanowny Panie,
Każdy użytkownik który spełni warunki promocji otrzymuje darmowy zakład w momencie rozliczenia zakładu kwalifikacyjnego bez względu na to czy zakład wygra czy przegra.
Free bet następnie należy postawić na wybrane wydarzenie - jest on bowiem formą kuponu - jeśli freebet zostanie trafiony gracz otrzyma kwotę wygranej bez wartości darmowego zakładu. Tą kwotę można wypłacić od razu.&quot;
Tak wiec pierwszy zakłąd jest za moje pieniądze, wynika także że czy przegram czy wygram to otrzymuje free bet który trzeba obstawić z reg. do 7 dni. Nie do końca to rozumie.
Na expect i betclic pieniądze dostawałem po przegranym zakładzie (chociaż ja osobiście nie dostałem ????

al_capone 29K

al_capone

Gangster
PL50 &lt;- kod promocji
Link rejestracyjny
Od przyszłego tygodnia dla naszych użytkowników będzie lepsza promocja - 75PLN Freebet. Zawsze to 25zł więcej, więc jak komuś się nie śpieszy to może poczekać do przyszłego tygodnia ;)

bludek 367

bludek

Użytkownik
To nie jest bonus tylko darmowy zakład. Jeśli spełnisz warunki to dostajesz freebeta o wartości 50 zł. Możesz postawić go na dowolny pojedynczy zakład, ale wygrana z tego zakładu będzie pomniejszona o stawkę tego freebeta.

Czyli 50 zł * 2.0 = 100 zł - 50 zł = 50 zł, które trafia na Twoje konto w wypadku poprawnego typu

lub 50 zł * 1.55 = 77.50 zł - 50 zł = 27.50 zł, które trafia na Twoje konto w wypadku poprawnego typu.

Pieniądze, które wygrasz w ten sposób są Twoje i nie ma dodatkowych warunków, ale nie jest łatwo z takiego freebeta zrobić jakąś kosmiczną sumę.

K 59

kita

Użytkownik
Dzięki za odpowiedź --&gt; już wszystko jasne. ????
+ dzięki także 1 userowi za odp. na PW, ale, niestety, jeszcze mam za mało postów, aby móc pisać privy..

M 0

mabrol

Użytkownik
A ja 50 zł nie dostałem zwrotu mimo ze podczas rejestracji wpisałem kod PL50. Dlaczego?

Już wiem. Dokonałem zakładu ako a miał być pojedynczy

Do góry Bottom