szymonbee
Użytkownik
Gram prędko póki kursy nie spadają. Powiem tak, Oglądałem wczorajsze mecze ćwierćfinałowe i mam nadzieję że Simon i Youzhny zagrają tak Jak wczoraj. Rosjanin może mówić o masie szczęścia bo wczoraj miał już okazje się pożegnać z turniejem. Wszystko może zawdzięczać temu, że Cilic popełniał też dużo błędów zwłaszcza w końcówce no i skończyło się po myśli Youzhnego. Simon z kolei rozegrał bardzo dobre spotkanie ze swoim rodakiem. Stracił wprawdzie seta ale w trzecim nie dał już mu żadnych szans i wygrał 6-0. Monfils był rozstawionym z numerem 1 a więc jeden z faworytów do zwycięstwa. Pokonanie go to nie łatwa rzecz, a Simon widać że radzi sobie dobrze, konsekwentnie dąży do celu i popełnia mniej błędów od Rosjanina. Jak będzie? zobaczymy popołudniu!
Drugi mecz to Almagro ze swoim rodakiem Verdasco. Almagro wczoraj stoczył bardzo dobry i wyrównany bój z Mayerem, który był wspierany przez własną publiczność. Jego ataki były naprawde dobre, zwłaszcza jesli chodzi o dokładność, mało własnych błędów, Bardzo dobry serwis, trudny do złamania. Meczu Verdasco akurat już nie oglądałem ale wydaje mi się, że miał łatwiejszych do tej pory przeciwników, w ogólnym zestawieniu wydaje się słabszy od swojego rodaka, choć obawiam się o ten mecz bardziej niż o Simona. To tyle, zobaczymy co wyjdzie z mojej pierwszej tenisowej analizy ????
# Progresja 25 # # Poziom 1 #
???? Nicolas Almagro - Fernando Verdasco [1.55] 2-0
???? Gilles Simon - Mikhail Youzhny [1.70] 2-1
AKO: 2.64
Stawka: 1.5j
2.453j
Heh moja pierwsza tenisowa analiza okazała się trafna ???? !!
Drugi mecz to Almagro ze swoim rodakiem Verdasco. Almagro wczoraj stoczył bardzo dobry i wyrównany bój z Mayerem, który był wspierany przez własną publiczność. Jego ataki były naprawde dobre, zwłaszcza jesli chodzi o dokładność, mało własnych błędów, Bardzo dobry serwis, trudny do złamania. Meczu Verdasco akurat już nie oglądałem ale wydaje mi się, że miał łatwiejszych do tej pory przeciwników, w ogólnym zestawieniu wydaje się słabszy od swojego rodaka, choć obawiam się o ten mecz bardziej niż o Simona. To tyle, zobaczymy co wyjdzie z mojej pierwszej tenisowej analizy ????
# Progresja 25 # # Poziom 1 #
???? Nicolas Almagro - Fernando Verdasco [1.55] 2-0
???? Gilles Simon - Mikhail Youzhny [1.70] 2-1
AKO: 2.64
Stawka: 1.5j
2.453j
Heh moja pierwsza tenisowa analiza okazała się trafna ???? !!