yourold
Użytkownik
albo przegrać.pierwsza stawka zalezy od ciebie ,na ile mozesz sobie pozwolić i ile ewentualnie chcesz zarobić
Jejku, przecież to jest matematyka na poziomie gimnazjum..... :-|
albo przegrać.pierwsza stawka zalezy od ciebie ,na ile mozesz sobie pozwolić i ile ewentualnie chcesz zarobić
To nie fart, tylko rachunek prawdopodobieństwa na poziomie podstawowymJeżeli są tylko 3 kroki to naprawdę autor musiałby mieć sporo farta.
Nie do końca się z tobą zgadzam:To nie fart, tylko rachunek prawdopodobieństwa na poziomie podstawowym
Tak poważnie, to wpłaciłem 100zł do testów tego systemu i nie musiałem dopłacać. Jakoś pieniądze tak urosły, ze zawsze starczyło, bo najczęściej zdarzały się dwie wygrane i dwie przegrane pod rząd..(rzuccie sobie kilka set razy monetą i zapisujcie wyniki..zobaczcie co wyszło)
PS. Pisze kolejny raz. Zdecydowałem sie grać progresją i wiem na czym ona polega. To że na koncie u bukmachera nie mam tyle kasy zeby starczyło na wiecej niż 5 kroków, to nie znaczy ze nie jestem zabezpieczony...z rachunku prawdopodobieństwa wynika ze dłuuuugie serie też mogą się zdarzyć, więc trzeba mieć zawsze coś dodatkowej kasy, ale skoro nie ma narazie takiej potrzeby, to po co bukmacher ma obracać tymi pieniędzmi.
PS. dałem na dallas.
Pzdr
Odrazu czarne scenariusze ????, bbiskup1 nie podawal by tego systemu tutaj jak by to czarno widzial :?,wiec wszystko jest w porządku i bedzie jeszcze lepiej ???? mysle optymistycznie,pozdrawiam bbiskupa1 .Powodzenia dzis zycze wszystkim.Nie do końca się z tobą zgadzam:
Po pierwsze kurs 2.00 nie odpowiada 50% prawdopodobieństwa tylko ok. 45%, nie bierzesz pod uwagę marży bukmachera, a czasem grasz też kursy 2.10. A po drugie to wcale nie taki prosty rachunek prawdopodobieństwa jeżeli bierzesz pod uwagę długi okres czasu bo wtedy już jest dość sporo prawdopodobieństwo, że na dłuższą metę trafisz serię 5-8 przegranych. Zresztą podobnie z tym rzutem monetą, możesz trafić na dobrą lub złą serię, mimo iż to mało prawdopodobne to bardzo prawdopodobne, że na długi okres czasu się zdarzy. A jeżeli zdarzy ci się seria 8 przegranych pod rząd (nie życzę ci tego), ale co zrobisz? Mam nadzieję, że nie sięgniesz po kredyt do banku.
Według mnie jeżeli nie jesteś w stanie tego ciągnąć do minimum 8 poziomu to sobie odpuść.Jakby były całkowicie niezawodne systemy,to by nie było bukmacherów...
Póki co ja też gram tym sposobem, tylko za znacznie mniejsze kwoty niż autor tematu. Jak się zdarzy czarna seria to po prostu przestanę grać, nie bede tego ciągnoł do 10 poziomu.
Dziś też dałem Dallas. Jak kiedyś polegniemy to zbiorowo, buki się ucieszą. :]
Jak muszkieterowie:razz:,zobaczymy jak bedzie ,nikt nikogo nie namawia do bankructwa ,podziekowania dla autora tematu. ????Jakby były całkowicie niezawodne systemy,to by nie było bukmacherów...
Póki co ja też gram tym sposobem, tylko za znacznie mniejsze kwoty niż autor tematu. Jak się zdarzy czarna seria to po prostu przestanę grać, nie bede tego ciągnoł do 10 poziomu.
Dziś też dałem Dallas. Jak kiedyś polegniemy to zbiorowo, buki się ucieszą. :]
W rachunku prawdopodobieństwa masz coś takiego jak zdarzenie.. Jak dla mnie, są dwa: wygrana i przegrana...czyli 50% na każde zdarzenie. W NHL się sprawdza, bo drużyny są bardzo wyrównane.Nie do końca się z tobą zgadzam: Po pierwsze kurs 2.00 nie odpowiada 50% prawdopodobieństwa tylko ok. 45%, nie bierzesz pod uwagę marży bukmachera, a czasem grasz też kursy 2.10. A po drugie to wcale nie taki prosty rachunek prawdopodobieństwa jeżeli bierzesz pod uwagę długi okres czasu bo wtedy już jest dość sporo prawdopodobieństwo, że na dłuższą metę trafisz serię 5-8 przegranych. Zresztą podobnie z tym rzutem monetą, możesz trafić na dobrą lub złą serię, mimo iż to mało prawdopodobne to bardzo prawdopodobne, że na długi okres czasu się zdarzy. A jeżeli zdarzy ci się seria 8 przegranych pod rząd (nie życzę ci tego), ale co zrobisz? Mam nadzieję, że nie sięgniesz po kredyt do banku.
No to właśnie masz przykład dlaczego tak pisałem na przykładzie waszej gry. Takie serie w dłuższym okresie czasu są nieuniknione i nie biorąc tego pod uwagę skazujecie się na porażkę prędzej, czy później.filip ile ty masz lat? wpłać sobie 100 zł i graj po 4 zł na próbę na początek,zeby zobaczyć o co w tym w ogóle chodzi,i zacznij się zastanawiać na co przeznaczyć reszte kasy bo lada chwila koniec NHL,ja osobiście uważam że granie na 1 2 z kursami bliskimi 2.00 będzie miało sens w kazdej dyscyplinie w której będzie można grać 1 2 bo niestety sporty są tak nieprzewidywalne ze nigdy nie wiadomo kto moze wygrać.
Zawsze można grać u różnych buków.PS. Bukmacher może zamrozić konto itp. bo taka gra może być niezgodna z regulaminem.
Ja dzis to samo,jak nie wejdzie to 22.00 Vancouver Canucks ostatni próg progresji:-(.Powodzonka Zycze wszystkim dzis.Dallas w plecy ????
Na dzis St. Louis Blues.
Pzdr