Ale sie jebłem :zy3ou:.Edmonton Oilers gra u siebie ????
To fakt alternatywa by sie przydała.Mysle ze moze cos z MLB ,bo tam niespodzianki rzadko sie zdarzają z tego co wiem .:?Pozdrawiam wszystkich .Co na dzis sugerujecie ?
Jeżeli są tylko 3 kroki to naprawdę autor musiałby mieć sporo farta.pisał że od 10 zł zaczynał,no ale to każdy może policzyć sobie w zależności od farta na początku
10-20-40 i w sumie tyle ewentulanie zostaje jeszcze 30 zł na ostatni 4 strzał
lub 5-10-20-40 i ostatni strzał za 25 ale był by to już poziom 5
Kolejna kwestia że NHL lada chwila się kończy,a na chwilę obecną autor tematu nie podał alternatywy innego sportu w który można by tak grać....można by próbować moze w piłkę nożną w unibecie w zakładach 1 2 ale to wymagało by testów itd.
Byłbym wdzięczny za podanie pierwszej stawki bo nie wiem od ilu zacząć, myślę o 4 zł na wypróbowanie systemu.Weź kartkę, długopis do ręki i licz. Ja tak robiłem. Obliczałem sobie takie stawki, aby mi wystarczało hajsu na min. 4 strzały. Teraz gdy już trochę kasy wygrałem (gram nie tylko tym systemem, stawiam też na siatkę i sporty zimowe) wyliczam sobie stawki dla 5 zakładów.
Na dzisiaj Dallas Stars.
Tez to samo postawiłem:grin:Na dzisiaj Dallas Stars.
Tez nad tym myslalem jedna progresja na wyjazd druga u siebie.z tego co zaobserwowałem to nhl jest naprawde wyrównaną ligą i praktycznie nie ma znaczenie czy mecz jest na wyjeżdzie czy u siebie,
Weź sobie wzór na sumę ciągu geometrycznego i na n-ty wyraz. Wtedy sobie obliczysz na ile sobie możesz pozwolić sobie dobrać stawkę początkową przy Twoim kapitale oraz na ile poziomów Ci ona starczy.Byłbym wdzięczny za podanie pierwszej stawki bo nie wiem od ilu zacząć, myślę o 4 zł na wypróbowanie systemu.