Nie rozumie tego co napisales..Jak pada gol co nastepne 10 min to grasz od poczatku za 24?poki co tak mi sie nie zdazylo ale wtedy gram od poczatku najwyzej ze strata 24 zl ???? po prostu gram za 20 zl po 2 razy ???? w innym meczu
Obstawiales w meczu po 100zl na konkretne 10min gry ze nie padnie gol? A co jesli padł? Grales nastepna 10 minutowke za kolejne 100zl w tym samym meczu??Jak wygrales za peirwszym razem to juz wchodziles na inny?System rzeczywiście godny uwagi natomiast zauważyłem pewne prawidłowości
1. W drugiej połowie są wyższe kursy ???? zwykle od 1.3 - 1.5
2. Kursy gdy gra faworyt typu Barca są znacznie wyższe, zwłaszcza w drugiej połowie nawet 2.
3. Warto oglądać mecz live
4. Warto obstawiać w 40-50 sek po rozpoczęciu czasu odliczania wpada wtedy ten sam kurs
Od siebie dodam, że tym systemem udało mi się ugrać 1000 PLN w dwa dni, grając za 100 prawie 100 zakładów live
W podziale na poszczególne drużyny masz np. tu w :Gdzie mogę znaleźć statystyki poszczególnych lig z czasem w którym zostały strzelone bramki
to przyznaj sie ile kasy p..bałes na ruletce?Kiedyś tak grałem ... zysk były ... po 10zł dziennie i konczyłem , ale napaliłem się zacząłem grać za całą kase i dużo kasy poszło sie j***ć ... Od tamtej pory tylko ruletka ...
Tak obstawiałem po 100 PLN, że nie padnie gol. Jeśli gol padł to z reguły grałem za 200 PLN czyli stawka x2.Obstawiales w meczu po 100zl na konkretne 10min gry ze nie padnie gol? A co jesli padł? Grales nastepna 10 minutowke za kolejne 100zl w tym samym meczu??Jak wygrales za peirwszym razem to juz wchodziles na inny?