fabregas
Forum VIP
malutki_194, widzisz ja dziś miałem przyjemność stania w kolejce w WORDzie w Bydzi ???? i doszedłem do wniosku, że to wszystko jest ciągle ustawiane. Prosty przykład... ???? Stałem najpierw 40 min w kolejce do kasy, aby zapłacić za jazde, bo teorie już zdałem w poniedziałek. Później koło 40 min w kolejce do biura, bo oczywiście jedno okienko było czynne, a kolejka jak ja pier****. ???? Kiedy juz wszedłem to powiedziała mi, że najbliższy termin to 12 luty (ładny LOL). :-D Ciul, wróciłem do domu, sprawdziłem sobie terminy egzaminów na uczelni i jak na ironie 12 luty to dzień mojego egzaminu z chemii. ???? Nie mając wyjścia, musiałem udać się tak jeszcze raz. Oczywiście żaden klient nie chciał mnie wpuścić przed siebie, to wyczaiłem klientke, której naściemniałem, że za godzine mam ostatni pociąg do domu. :jezora: To sie zgodziła. Wchodze do biura, mówię, że chciałbym przesunąć termin egzaminu, a ona sie mnie pyta, czy niechciałby Pan zdawać 7 stycznia. W tej chwili zadzwonił do niej telefon i słyszałem jak wpisuje (pewnie znajomych) np na 20 grudnia. Oczywiście zgodziłem sie na styczeń, bo to ponad miesiąc wcześniej. Takie szczęście w nieszczęściu. ???? Ale wiadomo, że oni robią w tych WORDach co chcą. ???? Ale My nie mamy nic do gadania, więc na tą 1 godzinke trzeba będzie się troche poniżyć. ????
Pozdrawiam i życze szczęścia. :spokodfhgfh:
Pozdrawiam i życze szczęścia. :spokodfhgfh: