>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Potrzebujesz pomocy? Napisz. Pomogę.

Status
Zamknięty.
telprzem 136

telprzem

Użytkownik
MB - Problem, (Płatności online - nikt tam nie zagląda)
Mam problem z wypłaceniem pieniędzy z MB. Zweryfikowałem adres wysyłając list i wpisując kod. Zwiększyłem limit do 16 tysięcy. Troche pograłem i chciałem wypłacić pieniądze. Niestety gdy chce wypłacić pieniądze wyskakuje komunikat ze nie moge tego zrobic bo nie mam zweryfikowanrego konta bamkowego. 4 dni temu wysałem pieniądze z konta bankowego na mb zeby zweryfikowac to konto bankowe. Tam pisze ze ta operacja trwa 2-3. A ja juz czekam 5 dzien. Skończył mi sie teraz limit transakcji i nie wiem co robic. Na maile nie odpisuja. Kasa na koncie zakrozna. Pomocy!

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Rozmiary ubrań
mam pytanie dotyczące numeracji ciuchów poniewaz chce kupic sobie koszulke ze strony którą pewnie częsc zwas zna z promocji gamebookers
subsidesport
na jaki wzrost jest koszulka XL (42-44)
ubran przez neta nie kwapiłem sie kupować ale voucher przydało by sie wykorzystac na coś w co bym sie wcisnąl ????

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
i ja tez prosze o pomoc, zalozylem niedawno konto w Mbanku i nie jestem pewien czy jest ono juz aktywne...( mialo byc tego samego dnia ),i stąd moja prosba czy moze ma ktos konto w mbanku i moze mi sprobowac przelac najmniejsza z mozliwych tam kwot, jesli dojdzie to od razu odsylam, a przelew nic nie kosztuje. musze sam sprawdzic co jest przyczyna tego ze jak zlecam wyplate na konto to nic sie nie dzieje, bo suport mi nie chce odpisywac. konto w banku mam od jakichs 7dni.

ucubucu 9

ucubucu

Użytkownik
co to jest te tiny.pl/ ?
co to jest te tiny.pl/ i tutaj jakies cyfry i litery wysylaja mi to non stop na gg ale mi sie zdaje ze to jakies trojany to nie wbijam

darszek 0

darszek

Użytkownik
Co to za program?
Podczas mistrzostw europy polsat używał programu do np pokazania czy byl spalony czy go tez nie bylo. Moznabylo zastopowac fragment meczu i przsuwac kamera na wszystkie strony a takze zblizac i oddalac boisko. Czy ktos wie co to zo program a moze ktos zna podobny program do tego ktory opisalem?

michau 84

michau

Forum VIP
Może mi ktoś wyjaśnić na jakich zasadach na dużych turniejach jest rozgrywany piąty set?
Pierwszy do 6 wygranych gemów z dwugemową przewagą (10-12, 14-16 etc). Nie ma tiebreaka w Wielkim Szlemie. Oczywiście mówimy o 5. secie ;)

malutki_194 0

malutki_194

Użytkownik
Pierwszy do 6 wygranych gemów z dwugemową przewagą (10-12, 14-16 etc). Nie ma tiebreaka w Wielkim Szlemie. Oczywiście mówimy o 5. secie ;)
Dzięki ???? A kobietki grają trzeciego seta też tak jak panowie czy jest tie-break?

wmessing 0

wmessing

Użytkownik
HELP!
Pilnie poszukuje ksiazki Jerzego Putramenta &quot;Krajobrazy&quot;!
Macie moze Ebook???
Ponadto chcialbym bardzo wiedziec, kto spiewal cos takiego:
&quot;jade po nocce, swoim zaporozcem, pomaranczowym choc juz nie nowym&quot;
Dzieki! :spokodfhgfh:

one-tree-hill 0

one-tree-hill

Użytkownik
Witam!

Mam taki problem. Chodzi o najpowszechniejszy chyba komunikator internetowy w Polsce, czyli gadu-gadu. Otóż kiedy chcę się wylogować, wyłączyć komunikator wchodzę w ustawienia -&gt; status -&gt; &quot;Po wyjściu z programu ustaw opis:&quot; i tam wpisuję mój opis jednak moi znajomi nie widzą mojego opisu. Po prostu on znika i inni mają mnie w kontaktach jako zwyczajnie niedostępnego. Co zrobić? Miał ktoś już taki problem? Coś tam znalazłem na jednym forum ogólnotematycznym na ten temat jednak był to tylko zalążek informacji i nic mi to nie pomogło ????

Help Me! :roll:

one-tree-hill 0

one-tree-hill

Użytkownik
Dzięki za radę ????

Jednak niestety to nie pomaga. Ostatnio robiłem formata i zarówno przed nim jak i teraz problem był taki sam. Nie wiem jak go rozwiązać. Dodam jeszcze, że często czas wysyłanych i odbieranych wiadomości &quot;świruje&quot;. Kiedy np. rozmawiam z kimś o godzinie 12:00 to mi wyskakuje czas obok wiadomości 18:00, czy coś w tym stylu. Jest różnica kilku godzin, a gdy np. ktoś wysyła wieczorem wiadomosć powiedzmy o 20:00 to kiedy rano ją odczytuję wyświtla mi zupełnie inny dzień i czas. Nie wiem o co chodzi :-?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom