Niestety nie bedzie polskiego menu. Ratuje Cie tylko zmiana softu badz inna opcja ktorej sam nie znam aby menu bylo w jezyku ojczystymPanowie pytanko mam .
Otoz mam zamiar kupic w Angli SE k800i i teraz pytanko do was czy jak go kupie bedzie w nim polskie menu ? Moze pytanie glupie , ale nie znam sie na tymn , czekam na odpowiedz.
Pozdrawiam .
Jak na moje to 99% że nie będzie. Nie wiem kupisz czy to będzie jakiś phonewarehouse czy inny "market" ale w nowym nie będzie. Wgranie polskiego menu to max. 50 pln. Nie znam się na SE bo od zawsze mam Nokie.Panowie pytanko mam .
Otoz mam zamiar kupic w Angli SE k800i i teraz pytanko do was czy jak go kupie bedzie w nim polskie menu ? Moze pytanie glupie , ale nie znam sie na tymn , czekam na odpowiedz.
Pozdrawiam .
Jasne. Choć nie wiem gdzie mieszkasz. Ale powinni Ci to spokojnie zrobić. Nie wiem gdzie będziesz w tej Anglii. Ale jakbyś był w Londynie to polecam "market" czyli taki polski targ raz na miesiąc jest w dzielinucy Vauxhall. Tej od samochodów. Tam można dorwać nowe, używane telefony za dobrą cenę.Ok , ale jezeli nie chcial bym samemu to robic to mowicie ze jak kupiego nowefo np o2 mobile bez simlocka to jak pojdze do byle jakiego komisu to mi zmienia za jakies 50 zl tak ? i bede mogl normalnie sobie wlozyc karte np heyah i rozmawiac?
Edit : jjak by ktos mial dokladnego linka jak to zrobic to wielkie thx (szukam nadal)
powiem tak: nie mam dziś do tego głowy, zaraz ide spać. ???? bo szczerze mówiac to byc moze na stronie oficjalnej Se jest plik z aktualizacją softu gdzie tylko podłączasz telefon ???? ale jakby co na PW podesle Ci link do dobrego forum, i tam poszukaj jak to mozna zrobic bo ja juz przysypiamhttp://se-forum.pl/forum/Wgrywanie-softa-przez-SEtoola-108-t3978.html
ok mam cos takiego (to nie jest reklama innnego forum) myslicie ze to dobry sposob , bo cos byla mowa o jakichs patchach ?
Niech sobie będzie uśpione Z ciekawości zobaczyłem skąd taki możesz mieć nick... i już wiem czemu masz taki nick :spokodfhgfh:Vaderze, dziekuje za pomoc. Znowu moge sie logowac pod moim nickiem. Mozesz "zlikwidowac" CLUSTER-a? Da sie?
Dzieki! :spokodfhgfh:
Текст песни «Найк Борзов - Загадка» n.c. D5
Твоя загадка прекрасна,
C5 Em
Ты само совершенство
D5
Я это понял, как только
G5
Мы повстречались однажды
D5
Вокруг тебя постоянно
C5 Em
Перемещаются люди
D5
И с неба яркие звезды
C5 D5 G5
Ты получаешь в подарок
G5 G5/F# Em D5 C5
Я раскрываю душу-у-у,
C5 C5/H Am(A5) D5 C5 H5
Тебя впуская в сердце
G5 G5/F# Em D5 C5 H5 Em
Все напоказ, все наружу
(*дальше все так же, только вместо квинтов - обычные мажорные аккорды*)
Ты входишь в грязных ботинках,
В кровь бросаешь окурки
И на костях вырезаешь
Свое прекрасное имя
Ты хочешь выжить и дальше
Манипулировать снами
Hо там, наткнувшись на стену,
Ты разрываешься в клочья
Я раскрываю душу,
Тебя впуская в сердце
Все напоказ, все наружу
Я раскрываю душу,
Тебя впуская в сердце
Все напоказ, все наружу
Твоя загадка прекрасна,
Ты само совершенство
Я это понял, как только
Мы повстречались однажды...
Текст песни «Найк Борзов - Загадка» n.c. D5
Твоя загадка прекрасна,
C5 Em
Ты само совершенство
D5
Я это понял, как только
G5
Мы повстречались однажды
D5
Вокруг тебя постоянно
C5 Em
Перемещаются люди
D5
И с неба яркие звезды
C5 D5 G5
Ты получаешь в подарок
G5 G5/F# Em D5 C5
Я раскрываю душу-у-у,
C5 C5/H Am(A5) D5 C5 H5
Тебя впуская в сердце
G5 G5/F# Em D5 C5 H5 Em
Все напоказ, все наружу
(*дальше все так же, только вместо квинтов - обычные мажорные аккорды*)
Ты входишь в грязных ботинках,
В кровь бросаешь окурки
И на костях вырезаешь
Свое прекрасное имя
Ты хочешь выжить и дальше
Манипулировать снами
Hо там, наткнувшись на стену,
Ты разрываешься в клочья
Я раскрываю душу,
Тебя впуская в сердце
Все напоказ, все наружу
Я раскрываю душу,
Тебя впуская в сердце
Все напоказ, все наружу
Твоя загадка прекрасна,
Ты само совершенство
Я это понял, как только
Мы повстречались однажды...
Nie no bez jaj Naprawdę mi potrzebne w miarę zrozumiałe tłumaczenie tego. Może chociaż pierwszą linijkę na angielski, znaczy na alfabet łaciński, żebym mógł poszukać w necie. To jest text piosenki..sawas- translatica.pl ci przetłumaczy ????