>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Potrzebujesz pomocy? Napisz. Pomogę.

Status
Zamknięty.
vader 2,8K

vader

Forum VIP
Witam!
Mam taki problem. Chodzi o najpowszechniejszy chyba komunikator internetowy w Polsce, czyli gadu-gadu. Otóż kiedy chcę się wylogować, wyłączyć komunikator wchodzę w ustawienia -&gt; status -&gt; &quot;Po wyjściu z programu ustaw opis:&quot; i tam wpisuję mój opis jednak moi znajomi nie widzą mojego opisu. Po prostu on znika i inni mają mnie w kontaktach jako zwyczajnie niedostępnego. Co zrobić? Miał ktoś już taki problem? Coś tam znalazłem na jednym forum ogólnotematycznym na ten temat jednak był to tylko zalążek informacji i nic mi to nie pomogło ????
Help Me! :roll:
Miałem ten sam problem. Wkurzało mnie to. Ale to przez to że zainstalowałem sobie nową wersję GG. Teraz nie robię aktualizacji. Śmigam na starym GG i jest OK.

one-tree-hill 0

one-tree-hill

Użytkownik
OK w takim razie dzięki Vader za wyjaśnienie. Na pewno pomogłeś mi i wielu userom, którzy również mogli mieć ten dziwny i nurtujący ich problem. W sumie zastanawiałem się już aby zobaczyc jak się to będzie zachowywało na starszej wersji GG, ale nie chciało mi się. :jezora:

Jeszcze raz dzięki za pomoc ????

Dzięki chłopaki za odzew ( TommyTSW) i wyjaśnienia (Vader) :spokodfhgfh:

Pozdrawiam ????

dydel12 0

dydel12

Użytkownik
mam taki problem z kompem że nie moge wejść na jeden z dysków, klikając na niego system pyta czy go nie sformatowąć i tyle, nie da się og otworzyć, a poza tym strasznie mi wszystko laguje nie wiem dlaczego, to wszystko stało się nagle.

michau 84

michau

Forum VIP
mam taki problem z kompem że nie moge wejść na jeden z dysków, klikając na niego system pyta czy go nie sformatowąć i tyle, nie da się og otworzyć, a poza tym strasznie mi wszystko laguje nie wiem dlaczego, to wszystko stało się nagle.
Godzilla ?
Przy IE w pasku u góry masz napisane &quot;Hacked by Godzilla&quot; ?

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
Witam, potrzebuję pomocy. Szukam jakiegoś żródła informacji o dokładnym wyniku 9 gema w 2 secie wczorajszego finału Wimbledonu. MOze ma ktoś jakąś stronę gdzie mógłbym obejrzeć to spotkanie jeszcze raz lub gdzie jest zapisana relacja przeprowadzana na żywo z tego meczu.

Ok, znalazłem, trochę Venus wygrała do 15

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Witam. Mam problem związany z dekoderem Cyfrowego Polsatu. W ostatnim czasie dostałem od nich nową karte ale nie potrafię jej zaktualizowac. Robie wszystko jak jest napisane na instrukcji, także wynalazłem na necie na satkurier.pl jak można przeprowadzic tą aktualizacje ale dalej nic.. MOże ktoś z Was mial ten sam problem lub wie jak z niego wybrnac to prosze o pomoc ;)
pozdrawiam

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
Witam. Mam problem związany z dekoderem Cyfrowego Polsatu. W ostatnim czasie dostałem od nich nową karte ale nie potrafię jej zaktualizowac. Robie wszystko jak jest napisane na instrukcji, także wynalazłem na necie na satkurier.pl jak można przeprowadzic tą aktualizacje ale dalej nic.. MOże ktoś z Was mial ten sam problem lub wie jak z niego wybrnac to prosze o pomoc ;)
pozdrawiam
hmm najlepiej zrobisz jak pójdziesz do nich ( jeśli macie jakis serwis czy coś w mieście) albo napisz na maila. Sam kiedyś miałem podobny problem i właśnie tak zrobiłem.

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
kończy mi się okres próbny hamachi... pełna wersja kosztuję $$$. Co robić? ????

edit: sorrry nie spojrzałem że to jakaś premiowana licencja :p

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Wiem, że na forum część osób zna się na aparatach fotograficznym, więc mam do Was interes ;).

Możecie mi doradzić/ pomóc w wyborze dobrej sprzętu?

Nie chcę lustrzanki, nic w tym stylu. Ma to byc zwykła cyfrówka. Dobrze by było, by posiadała jak największy wyświetlacz LCD, dobry zoom cyfrowy.

Cena nie gra roli (oczywiście bez przesady ;)).

Z góry dzięki za pomoc.

Pozdrawiam.

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
Mam problem z odtwarzaniem filmików na LechTV. Wczoraj od nowa zainstalowałem windowsa (XP), ale problem pozostał. Oglądam obojętnie jaki filmik - po 5 sekundach się wszystko zacina i muszę resetować...
to samo z grą fifa 08 - jak chce zagrac w sieci. Co to moze byc?

D 152

damian0012

Użytkownik
Pomógł by mi ktos zainstalowac gg do samsunga u 700. WIem ze w google niby to jest opisane ale to jest trudne dla mnie tzn nie jasno opisane. Jak cos to gg:3252184

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom