>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Potrzebujesz pomocy? Napisz. Pomogę.

Status
Zamknięty.
tomek258 127

tomek258

Użytkownik
Sprawa.

Gdzie na koncie mailowym GMAIL.com zmienia się hasło?

Bo ja chyba jestem ślepy i nie mogę znaleźć...
Na górze Ustawienia --&gt; Konta --&gt; i później na samym dole &quot;Ustawienia konta Google&quot;

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Na górze Ustawienia --&gt; Konta --&gt; i później na samym dole &quot;Ustawienia konta Google&quot;
Jednak człowiek trochę ślepy jest... :kwasny4565:
Tomek258 :spokodfhgfh: ????
To może ktoś jeszcze wie gdzie się zmienia się hasło na gamebookers? Co jakiś czas zmieniam hasła mailowe i na bukach. A na GB już od kilku &quot;cykli zmian&quot; nie zmieniałem... Też nie mogę tam tego poszukać.

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
Nazwa banku: *

Ulica:

Kod pocztowy:

Miejsce: / Kraj:
/ POL

Numer konta:

Numer banku:

Kod IBAN: *

Kod BIC/SWIFT: *

Poza tym:
Konto w banku mam dwa dni wiec kto pomoze to wypelnic, chodzi o Mbank?

erka 1

erka

Użytkownik
Nazwa banku: *

Ulica:

Kod pocztowy:

/ POL

Numer konta:

Numer banku:

Kod IBAN: *

Kod BIC/SWIFT: *

Poza tym:
Konto w banku mam dwa dni wiec kto pomoze to wypelnic, chodzi o Mbank?
Nazwa banku: mBank

Ulica: Al. Piłsudskiego 3
90-368 Łódź
woj. Łódzkie
Polska

/ POL

Numer konta: wpisujesz swoje

Numer banku: nie wiem co to

Kod IBAN: nie wiem

Kod BIC/SWIFT: BREXPLPWMBK

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
Nazwa banku: mBank

Ulica: Al. Piłsudskiego 3
90-368 Łódź
woj. Łódzkie
Polska

/ POL

Numer konta: wpisujesz swoje

Numer banku: nie wiem co to

Kod IBAN: nie wiem

Kod BIC/SWIFT: BREXPLPWMBK
dzieki, ale jakby ktos jeszcze wiedzial to czekam ????

michau 84

michau

Forum VIP
Dane konieczne do prawidłowego wysłania przelewu z zagranicy na rachunek w mBanku:

· pełny 26-cyfrowy numer rachunku odbiorcy przelewu i &quot;PL&quot; przed numerem rachunku /IBAN/

· imię i nazwisko odbiorcy przelewu w przypadku rachunku oszczędnościowego/nazwa firmy w przypadku rachunku bieżącego (dane odbiorcy muszą być zgodne z numerem rachunku)

· adres odbiorcy przelewu

· tytuł przelewu

· nazwa i adres banku odbiorcy przelewu: BRE Bank S.A. INTERNET BANKING, al. Piłsudskiego 3, 90-368 Łódź

· kod BIC/SWIFT BRE Banku: BREXPLPWMBK

· SORT CODE/numer rozliczeniowy – 11402004

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
Dane konieczne do prawidłowego wysłania przelewu z zagranicy na rachunek w mBanku:
· pełny 26-cyfrowy numer rachunku odbiorcy przelewu i &quot;PL&quot; przed numerem rachunku /IBAN/
· imię i nazwisko odbiorcy przelewu w przypadku rachunku oszczędnościowego/nazwa firmy w przypadku rachunku bieżącego (dane odbiorcy muszą być zgodne z numerem rachunku)
· adres odbiorcy przelewu
· tytuł przelewu
· nazwa i adres banku odbiorcy przelewu: BRE Bank S.A. INTERNET BANKING, al. Piłsudskiego 3, 90-368 Łódź
· kod BIC/SWIFT BRE Banku: BREXPLPWMBK
· SORT CODE/numer rozliczeniowy – 11402004
dzieki juz po problemie ????

szymonbee 110

szymonbee

Użytkownik
mam taki problem z kompem. Chce podlaczyc do kompa mikrofon i zrobic tak zeby to co gadam bylo slychac od razu w glosnikach. Jak to ustawic?? bede wdzieczny jak ktos pomoze ;)

G 0

gangster

Użytkownik
nowa gra liczbowa &quot;KENO&quot;
Witam mam takie pytanko ???? grał może już ktoś w gre KENO ??? o ile dobrze się oriętuję to jest to coś takiego jak Multi lotek. Reguły bardzo proste ???? jak ktoś grał to neich sie pochwali i napisze ile wygrał ???? Albo ile stracił ???? heh pozdro

L 237

lookash

Użytkownik
ja dostałem darmowego free beta 5 zł na gry od betssona i doszedłem w keno table do okolo 20 zeta i zaraz wszystko przegrałem ???? ...najlepszy wynik chyba 4 czy 5 trafionych

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
witam...mam taki problem :/ dostalem od tp mp3 (przedluzanie umowy) chodzila b.dobrze (firma creative) lecz od pewnego czasu gdy ja podlacza, do kompa aby ja naladowac to nic sie nie dzieje ....wyskakuje aby blad ze sprzet nei zostal zainstalowany i moze nie dzialac wlasciwie ???? nie moge dodac piosenek a tym bardziej wlaczyc mp3 bo jest rozladowana bateria . wie ktos jak rozwiazac taki problem ? pozdro

O 0

ogor1991

Użytkownik
Program do czcionek
Znacie jakiś program do rozpoznawania czcionek
tzn mam zapisane zdjecie i nie wiem jaka czcionka są tam napisane slowa a potrzebne mi to, czy w ogóle taki program istanieje?&gt;

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
dead or alive 3 pomocy
mam takie pytanie, jak sie robi kontrataki... tzn jak ktos mnie nawala z kombosa to mozna to przerwac jakims kontratakiem ale nie wiem jak to sie robi, czasami mi sie uda przez przypadek ale chce sie tego nauczyc... maniacy doa3 pomocy ????
aha i czy znacie jakies fajne kombosy dla hayabusy? takie bardziej skomplikowane ;p

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom