>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Potrzebujesz pomocy? Napisz. Pomogę.

Status
Zamknięty.
N 0

nieobeznany

Użytkownik
Cześć Bardzo bym Cię prosił o podanie linku na koszykówke międzynarodową
Trofeo Angelocci czy coś w tym stylu szczególnie interesują mnie dzisiejsze wyniki

Włochy - Grecja i Chorwacji z kimś cienkim nie pamiętam już

z góry dzięki ????

pasiak_forever 55

pasiak_forever

Użytkownik
Koszulki piłkarskie
Wiecie może gdzie można kupić koszulki piłkarskie z nadrukiem? dokładnie chodzi mi o koszulkę Juventusu, na allegro jest ale tylko w rozmiarze XL;/

ucubucu 9

ucubucu

Użytkownik
siema, chce poleciec w najblizszym czasie [w przeciagu tygodnia, dwoch] do leeds, mam mozliwosc wylotu z warszawy i gdanska ale nie moge znalezc nigdzie bezposredniego lotu do tego miasta, a nawet do manczesteru czy do liverpoolu ktore sa polozone najblizej, slabo sie orientuje w tym wszystkim a moze korzystam ze złej strony lataj.pl? obadalem strone wizzair.com i jest lot gdansk - liverpool za 350/450zl gdzie normalnie na innych stronach ceny sa po 800zl czemu taka roznica? nigdy nie latalem i nie mam pojecia jak to jest na lotnisku gdzie mam oddac bagaz gdzie bedzie wylot?

ucubucu 9

ucubucu

Użytkownik
ale za ogromne pieniadze z przesiadkami, ja chce wydac maks 800zl i bez przesiadek na wizzair jest wlasnie na 1 lipca za 359zl bezposredni lot i to mnie bardzo dziwi..

easy 3,1K

easy

Forum VIP
ale za ogromne pieniadze z przesiadkami, ja chce wydac maks 800zl i bez przesiadek na wizzair jest wlasnie na 1 lipca za 359zl bezposredni lot i to mnie bardzo dziwi..
ale co Cie dziwi? Ja latam do Bristolu po 200zl i mi jest dobrze. Lataj tanimi liniami to az bardzo nie zbiedniejesz.
lot to jest krajowy przewoznik i nim za zadne skarby nie lataj .
jezeli masz mozlwiosc wylotu z Krakowa [watpie] to easyjet ma bilety na 1 lipca za 340zl

pasiak_forever 55

pasiak_forever

Użytkownik
Wiecie może gdzie można kupić koszulki piłkarskie z nadrukiem? dokładnie chodzi mi o koszulkę Juventusu, na allegro jest ale tylko w rozmiarze XL;/

ucubucu 9

ucubucu

Użytkownik
chcę zadzwonić z polskiego sim do polskiego sim znajdujacego sie w anglii jaki kod kierunkowy mam wpisac? wpisywalem juz 0044 785.... 0048 785... +44 785.. nie wiem oco kaman, pomoze ktos?

lalo 36

lalo

Forum VIP
Witam panowie ???? Potrzebuję klucza do fm&#39;a 2009 ???? Jakby ktoś miał to z góry dziękuję ????
pozdROWienia ????

muddy5 53

muddy5

Użytkownik
Witam,
gdy wypłacam kasę z buka to czy muszę mieć konto w banku?? czy wystarczy założyć konto na przykład w Moneybookers?? ile kosztuje utrzymanie konta w MB?? i ile płaci się za dokonaną transakcję?? thx za odpowiedzi :grin:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom