>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Potrzebujesz pomocy? Napisz. Pomogę.

Status
Zamknięty.
M 27,2K

madangelo

Forum VIP
takie chwilowe zawiasy to często występują jakoś idzie sie przyzwyczaić, ten mój trwa tak już 5 dni :p Myślę że to coś z ustawieniami zabezpieczeń neta albo z dostawcą, youtube np mi nie chodzi na mozilli i operze a na IE juz śmiga :-?

lionel21 191

lionel21

Użytkownik
Potrzebuję informacji kiedy dane zespoły wygrały swoje ligi (kiedy już miały zapewnione mistrzostwo) - dokładnie:
Olympiakos, Porto, Inter Mediolan. Ważne! Proszę o pomoc ;). Znalazłem sobie już na stronie uefa.com, ale chcę się upewnić jeszcze, bo mam pewien problem :jezora:.
Inter - 17 maja po wygranej nad Sieną, Olympiakos dawno przed, a Porto? ;)
PS Już nieaktualne ????.

kanonier0392 239

kanonier0392

Forum VIP
&quot;Na trzy kolejki przed zakończeniem rozgrywek piłkarskiej ekstraklasy Grecji tytuł mistrzowski zapewnił sobie Olympiakos Pireus. Sukces przypieczętował wyjazdowym zwycięstwem nad Panioniosem Ateny 3:2&quot; Było to 22 Marca
Inter w sumie nie musiał wygrywać już ze Sieną, bo porażka Milanu z Udinese w tej samej kolejce dawała im mistrzostwo ;) no ale mogli świętować 17 Maja

michu26 0

michu26

Użytkownik
Problem z telefonem-prosze o pomoc
WITAM.Mam taki problem a mianowicie-kupiłem telefon w PLUSIE na abonament,wczoraj kurier mi go dostarczył,wrzuciłem karte SIM,wszystko niby działa ale pod wskaźnikiem baterii pojawia się napis-&quot;nie działa&quot;-mam NOKIE 5130 POMOCY,za każdą odpowiedz bardzo DZIĘKUJĘ

jako47 130

jako47

Użytkownik
cze mam taki problem
ostatnio rozwalilem na meczu kolano ( poszla lekotka), bylem u lekarza i postawnowilismy zrobic operacje ( artroskopia kolana to sie chyba nazywalo) narazie przechodze rehabilitacje. wypadek ten zdarzyl sie na meczu pilkarskim.

a pytanie jest takie czy moge sie starac o jakies odszkodowanie?????. jestem jeszcze ubezpieczony w szkole do wrzesnia. klub chyba tez musial mnie ubezpieczyc. oplaca sie jezdzic i tracic czas bo po ostatniej kontuzji skreceniu stawu kolanowego nic nie otrzymalem od ubezpieczalni tylko sie o jezdzilem

moze mial ktos podobny wypadek i mogl sie w tym wypowiedziec ;)

porky 104

porky

Użytkownik
Ja kiedyś złamałem nogę na meczu i z tego co pamiętam wypełniałem jakieś papiery w klubie i dostałem odszkodowanie...

vdv 66

vdv

Użytkownik
A sędzia odnotował tą twoją kontuzję w protokole? Bo jeśli nie to może być problem. Ale jak coś to powiedz, że na treningu się to stało. A wtedy bez problemu dostaniesz odszkodowanie ;-)

bam14 7,4K

bam14

Forum VIP
Ktoś włamał mi się m.i na MB.
Próbował na Unibet, przejął konto gmail.
i teraz ...
czy ktoś miał podobny problem ?
chodzi mi o gmail ?
ktoś zmienił hasło i nie mam dostępu.
Korzystam z tego niby ich formularza, ale jest on tak beznadziejnie skonstruowany, ze nie daje rady odzyskac konta.
Moze ktos mialk podobnie i jednak dał rade ?
jakies tricki,a lbo cokolwiek ?

pilne !

jazzman 0

jazzman

Użytkownik
Logo drużyny
Witam. Zna ktoś się na prawie autorskim i towarowym? Chcialbym sie dowiedzieć, czy używanie komercyjne lub niekomercyjne logo drużyny jest dozwolone czy nie. Pytam, bo znajomy poprosił mnie o stworzenie mu stronki-fanklubu i nie wiem czy moge mu tam pakować logo, żeby potem nie przyszli po mnie w nocy;) jeśli kolega wstawi tam np reflinka albo coś...
Wiem, że prawdopodobieństwo tego przyjścia dąży do zera, ale jednak przezorny zawsze ubezpieczony...

tomekbdg 0

tomekbdg

Użytkownik
Orientuję się ktoś może jak wygląda kwiesta opodatkowania, załóżmy wygrałem dużą kase kupuje samochód i przychodzą do mnie Szanowi Państwo z Urzędu Skarbowego potocznie zwani złodziejami ???? I się pytają skąd tyle kasy na ten samochód? Jest jakiś sposób aby to obejść? Samochód ma być zarejestrowany na mnie, a moje dochody nie pozwalałyby na kupno takiego sprzętu.

legionista696 1

legionista696

Użytkownik
Panowie, mam taka prosbe ...
Na telefonach znam sie srednio, a ze konczy mi sie umowa w Plusie ( mam mixplus) to moge zmienic . Będę brał pewnie taką opcję 24 doładowania za 30 pln. Telefon mam dobry, nie chce zmieniać, chodzi mi o to, żeby wziąć ten, który najlepiej sprzedam ( z największą przebitką i szybko, jest branie na taki model ). Polecicie jakiś ?
http://www1.plus.pl/si/webapp/wcs/stores/servlet/SiPhonesListCmd?catalogId=1000000002&amp;amp;categoryId=1000000014&amp;amp;storeId=10001&amp;amp;viewId=1&amp;amp;sorting=date
Tu jest lista dostępnych telefonów ;)

jazzman 0

jazzman

Użytkownik
Idź do najbliższego komisu z tą listą i poproś, żeby Ci gość napisał ile chce za dany model. Daje najlepszy efekt. Komis(i)arz wie najlepiej, co najlepiej sprzeda.

F 0

figus89

Użytkownik
zadania z Finansow
mam pytanko robil ktoś kiedykolwiek zadania z finansow...bo ja mam teraz zaliczenie...a nie umie wszsytkiego liczyc... oto zadania z ktorymi sie mecze..

zad.1.
Za wykonanie pewnej umowy odprowadzono do urzedu 19% podatku dochodowego w kwocie 475zl.Oblicz kwoty przychodu i dochodu podatnika, jesli koszty uzyskania przychodu stanowi 40% przychodu.Przedstaw stosowne obliczenia

zad 2.
splata 45-dniowej pozyczki w wysokosci 300 zl wyniosla 315 zl.oblicz nominalna stope oprocentowania tej pozyczki przy zalozeniu rachunku czasu wedlugo reguly bankowej.

jakby ktos umial to zrobic..to prosze o pomoc

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom