Nie bedziebedzie 3 sezon serialu Terminator Kroniki Sary Connor?
czesto wypowiadasz sie w stosunku do moich wypowiedzi i zazwyczaj piszesz głupoty wiec teraz ja postaram sie cos ci odpisac(mam nadzieje ze nie głupiego)ja moze pomocy nie potrzebuje, ale mam pytanie ... wiec tu zadam ;p
No więc... jak wiadomo legalnie w Polsce nie mozemy grac u netowych bukow, a jak to jest jak sie jest oddsmakerem ? tak mnie to zaciekawilo, czy mozna to wpisac jako swoj zawod, oczywiscie oddsmaker netowego buka .
Prosze o wypowiedzi tylko kumatych ????
wlasnie duzo firm ma siedzibe wlasnie na Malcie tam sa najlepsze warunki no i klimat heheczesto wypowiadasz sie w stosunku do moich wypowiedzi i zazwyczaj piszesz głupoty wiec teraz ja postaram sie cos ci odpisac(mam nadzieje ze nie głupiego)
A wiec gdy jestes tym odd-makerem to albo wyjezdzasz na Malte albo tak jakby działasz na ich przepisach, proste
napisz o co konkretnie chodzi,może coś będę wiedział... może ????Pomoze ktos z programem AutoCAD?
Nie do końca wiem czy dobrze zrozumiałem ten e-mail. Zleciłem juz jakis czas temu wypłatę z LuckyNetwork. Przelwe nie dochodził. Zagadałem na livechacie - okazalo sie ze wysla pod koniec miesiaca kase. Potem za jakis tydzien, dostalem e-mail w ktorym prosili mnie o skan dowodu i faxback. Wysałem. Kilka dni pozniej znow dostalem e-mial, abym wyslała im to ponownie bo mieli jakies klopoty techniczne. Ponownie wysłałem. Teraz kilka dni temu dostałem tkiego maila, jak wyżej. Mam go rozumiec, ze kasa jest juz wysła tylko z powodu opoznienie bedzie za ok 4 tygodnie, a proponują mi korzystanie z netellera, czy mam zalozyc netellera i zlecicl wypalte. dodam, ze w cashierze zniknela juz mozliwosc anulowania wypłaty.Dear XXX
We have received your request for a withdrawal as a wire transfer, due to unexpected problems that we have encountered with wire transfers over the last few months (such as it taking in excess of 4 weeks for the payment to reach the players bank account after it has left our bank account) we would like to strongly encourage you our valued player to open a Neteller account so that your withdrawal can be made in an acceptable time frame.
To set up and use a Neteller account is very easy, first register an account then you can deposit or withdraw from that account, and yes it’s that simple.
Kind regards