princeas
Użytkownik
jak masz mature jutro, to moze sobie odpusc dzisiaj czyszczenieNo to trochę przede mną doboty ???? Ale dzięki za info ???? :spokodfhgfh:
jak masz mature jutro, to moze sobie odpusc dzisiaj czyszczenieNo to trochę przede mną doboty ???? Ale dzięki za info ???? :spokodfhgfh:
Racja racja ???? Zrobie to po maturach ???? O ile sie zupełnie nie zakleją klawisze :-Djak masz mature jutro, to moze sobie odpusc dzisiaj czyszczenie
Dzięki, głównie chodziło mi właśnie o tą pioseneczkę, ale jeśli ktoś zna te dwie pozostałe, to czekam na odpowiedź.z pierwszego masz tu: http://olowek86.wrzuta.pl/audio/aprXijaitk9/busta_rhymes_feat_mop_-_ante_up_remix_bo_street_dancer
a reszta mi się nie podoba, więc nie szukałem ;P
przecież jest takie coś jak google translatorGdyby ktoś mi powiedział co tu jest napisane, możliwe że ktoś kto zna niemiecki chociaż trochę załapie, ale generalnie to z Holandii.
FC Twente heeft uw E-mail ontvangen. Uw opmerkingen, suggesties worden serieus beoordeeld en waar nodig en/of mogelijk, worden deze meegenomen in de besluitvorming bij FC Twente.
Wij danken u voor de genomen moeite.
expekt wplata min 5 zl wyplata min 10 zl ????witam
mam pytanie jaki jest bukmacher najlepszy?bez bonusu?
taki gdzie mozna wpłacić 15 zł , wygrać 25 i wypłacić ?
na moneybokers
jak się zalogujesz do góry obok stanu konta masz - nowe wiadomości - kliknij i dalej po lewej stronie - dane personalne - i widzisz1. Jak sprawdzić dane swojego konta (imię, nazwisko, adres) w Bet365?
jak ja dlugo szukalem coda2 ale znalazlem tanio na allegro. ale teraz jest promocja w empiku wiec poszukaj. jak ja patrzylem miesiac temu to niestety w sklepach nie bylo. pozdroKupie oryginalny cdkey z CALL OF DUTY 2 !! Na priv prosze ????
Ee.. To znalazłem sam.. Chodzi mi o imię i nazwisko - korzystałem z kont zarejestrowanych na różne osoby i nie pamiętam które jest czyje. Da się to jakoś sprawdzić?jak się zalogujesz do góry obok stanu konta masz - nowe wiadomości - kliknij i dalej po lewej stronie - dane personalne - i widzisz